Chciałbym się dowiedzieć jakich odcinków oczekujecie gdyby okazało się ,że powstanie kolejna seria. Jeśli chodzi o mnie to chciałbym ,żeby zostały przedstawione wydarzenia z przeszłości pokazujące jak Gebels, Benek, Metyl, Barszczyk pracowali za komuny i jak wyglądały początki Despera w policji. Wiem ,że byłoby to bardzo trudne ze względów technicznych i być może trzeba by było zmienić aktorów na młodszych tak aby np. Gebelsa grał ktoś inny. Ciekawie by było widzieć jak milicja jeździła fiatami np.125p, pito jeszcze więcej wódki a bohaterowi musieli dokonywać trudnych wyborów typu: szpiegowanie działaczy opozycji czy praca zgodnie z własnym sumieniem(Można by wile wymyślić). Wydaje mi się ,że twórcy mogliby zrobić przynajmniej dwa odcinki o takiej tematyce. Nie mówcie mi ,że nikt z was nie chciałby się dowiedzieć jak Barszczyk został naczelnikiem ;)
Ech ten Barszczyk :)
a tak na serio pomysł dobry, choć ciężki do przeprowadzenia.
Dla mnie mimo że serial bardzo lubię momentami ociera się o operęmydlaną i banał, gdzież ten klimat z 1 serii....
co i tak nie zmienia postaci rzeczy że lubię Pitbulla
Ja myśle, że temat policjantów z wydziału zabójstw został już wyczerpany. Niechce widzieć jak ten serial sie stacza na samo dno w IV serii, jeśli by taka kiedykolwkiek powstała.
dobry pomysl, jednak wolalbym aby taka produkcja byla nie powiazana z seria Pitbull, choc kilku aktorów mogliby do takiego czegos zapożyczyc ;)
Zgadzam sie z lordem000, pomysly powoli sie wyczerpuja i ciagniecie tego na sile obniza poziom co zreszta juz napisalam w innym temacie. Oczywiscie zawsze bedzie grupa bezkrytycznych fanow, ktorzy zaczna krzyczec "co ty pierdolisz itp" ale jest duzo osob ktore tez uwazaja ze 3 seria jest daleko w tyle za 1 i 2.
Moim zdaniem już wystarczy.
Temat został wyczerpany i tyle.
A co do serialu o milicjantach to czemu nie, ale już pod inną nazwą i innymi aktorami.
Było by to bardzo ciekawe, mogli by zatrudnić kilku byłych milicjantów z różnych stanowisk i rejonów Polski do pomocy- tak jak pana Sławomira w pitbullu
Moim zdaniem nie wystarczy.
Pomysłów na pewno znalazłoby się pełno.
A cofać się do czasów milicji, zmieniać aktorów a nie zmieniać nazwy filmu...to bezsens.
Moim zdaniem serial powinien doczekać się 4 serii,i zostać nakręcony w całości przez Pana Patryka.
Nie twierdzę ,że serial miałby się zupełnie zmienić ale mogliby po prostu zrobić taką "retrospekcję" :) ,która trwałaby dwa odcinki. Z kolei uważam ,że nie powinno się kręcić kolejnej serii w identycznej konwencji gdyż jak widzimy, twórcom powoli zaczyna brakować pomysłów.
Sorry, ale ja bym tego nie chciał ... chciałbym żeby była 4 seria robiona tylko przez Vegę i żeby było tak z 6-7 spraw ciągnących się przez całą serię (jakieś konkrety) i jeden duży wątek który by dotyczył jednych policjantów bardziej niż drugich (tak jak było w 1 serii z Desperem i Saidem). Skupienie na emocjach bardziej niż na akcji i to by mógł być wielki koniec serialu - nie mogą tak zakończyć tego serialu nie w takim stylu ! Zobaczcie na niektóre produkcje w Stanach np. "Rodzina Soprano" czy "The Wire" było po 6 serii tego i jakoś się z grubsza nie nudziło i nie jechało banałem, a przecież ani jeden ani drugi serial nie był bezmyślną strzelanką bandytów z policją. Skoro tam można u Nas też, nie trzeba dużych pieniędzy tylko trzeba Vegi ... i jego ambicji + klimatu dokumentu "Prawdziwe psy", "Taśmy grozy". Dwa razy pokazał, że można niech i trzeci raz pokaże :)