fajnie jakby grał,ale pewnie jak cos to po drugiej stronie barykady
Pewno by był pokazany tylko jego proces, bo przecież On siedzi w więzeniu a odstęp pomiędzy II a III serią w filmie to raczej nie kilka lat, żeby go stamtąd wypuścili.
Nie mniej jednak ciekawie by było, bo był On dość barwną postacią.
W sumie to sama broń nie powinna wystarczyć do oskarżenia Metyla - a gdzie odciski palców, sprawa alibi lub jego braku ?
.
No tak, o tym nie pomyślałem.
Ale jak go zabrakło nagle w drugiej serii, to myśl o Jego odsiadce nasuwała się sama.
Jeśli pojawi się ostro wkurzony to na pewno najbardziej na Gebelsa, a Gebelsa rownież nie darzy zbytnią sympatią ten Rosyjski zabójca od Kmieciaka.
Oj, ciekawie będzie ciekawie...
Jeszcze jakby do końca odcinki były w klimacie piątego, to by było świetnie :)
Nie orientujecie się do jakiego odcinka kręci Matwiejczyk?
Każde z reżyserów nakręciło po 3 odcinki. Czyli nie za dużo już Matwiejczyka.
Mogło być gorzej, jakby zrobili, że Gebels odwiedza wkurwionego Metyla w celi niczym Hannibala Lectera i prosi o pomoc ;) Mi się wydaję, że Metyl w 2 serii ostro wypadł przy montażu, nagle zmienili pomysł.
Każdy robi 3 a odcinków 14?
Czyli 23 to będzie ostatni odcinek Matwiejczyka?
Gdzieś widziałem te nazwiska innych reżyserów, wśród nich jest jedna kobieta(!)
Ale teraz nie umiem znaleść.
Mógłby ktoś podać imiona i nazwiska.
Przeanalizowałbym ich filmografię ;)
Skoro Metyl wejdzie na pełnej k*rwie, to może przystanie do Kmieciaka i zdemaskuje Kubusia?
Z resztą, poczekamy zobaczymy, nie ma po co snuć takich teorii ;)
P.s Jak sobie ostatnio odświeżałem drugą serię ,to dostrzegłem że Matwiejczyk był reżyserem drugiej ekipy, więc pewnie dlatego mu tak wyszło.
japierdole może np. na filmwebie (tam powyżej postu) sprawdzisz ;) Ja tu uzupełniam nazwiska dla ludu przecież.