PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 78746
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

Postać Kubusia była nie do końca negatywna, toteż szkoda go... Despero pomógł, ale też nie do końca. W sumie Kubus to po trosze postać tragiczna.. ale tak to jest jak się zadziera z mafią.

jonaszmiauczynski

Desperski raczej lekko pokpił sprawę i zemściło się, że traktował Kubusia jak gówno. Miałbym niezłe wyrzuty sumienia.

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

Najlepsze było jak go szukali, i ten tekst: ,,Jest na pewno, widziałem jak wyskoczył, o słup zajebał i się gdzieś tu rozłożył"

Czy jakoś tak

beldzior

Niezły pech, prawie uciekł ;)
Szkoda gościa, ale jest też sam sobie winien - Despero i Gebels już wcześniej proponowali mu aby się wycofał.

jonaszmiauczynski

Kubuś to obok pojeba z Włodowej to jedyna w 100% fajna postać w Pitbullu trzeciej serii. Wyrazista, zabawna itp.
Szkoda że go odwalili przez Despero.

ocenił(a) serial na 10
jonaszmiauczynski

nom szkoda Kubusia, polubiłem tego rudego cwaniaczka, fajne teksty rzucał;coś tam coć tam "no w końcu jesteś narzeczonym mojej żony"

jonaszmiauczynski

Kubusia grał niejaki Bolec i nawet nieźle mu to wyszło...

jonaszmiauczynski

potwierdzam, bardzo fajnie zagral swoja postac :) widzialem go we Wtorku i chyba jakims epizodzie w kryminalnych ale tutaj zagral o niebo lepiej :) pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 1
Danonek

No fakt - żal kolesia. Wcześniej Gebels z Desperskim proponowali mu ukrycie - chłopak niestety zagrał kozaka i tak się to skończyło. A swoją drogą co się stało z Kmieciakiem?

Michael_1610

Żyje, ale go zabiją wkrótce :D

jonaszmiauczynski

a z Ciągłym? dawno o nim nic nie bylo, albo ja gdzies ominelem odcinek jakis

ocenił(a) serial na 8
Danonek

Podzieli los Kmieciaka w odc. 28 :p za krótki za krótki

mati_33

dziekuje, juz mi sie przypomnialo ze byl w odcinku z komiksem :D

mati_33

SPOILER

Podobno Artak zastrzeli go w następnym odcinku ;)

KONIEC SPOILERA