za to że zarżnął najlepsze seriale TVP: Pitbulla, Glinę, a raczy nas odpadami typu Londyńczycy, Barwy Szczęścia i Ranczo...
Niestety, racja. Chociaż 3 cześć Pitbulla już takiego wysokiego poziomu nie prezentowała jak dwie pierwsze, to Glina cały był dobry.
A to co w zamian dostaliśmy, to kpina jest.
Ja mam nadzieję, że III sezon "Gliny" nie powstanie, bo Gajewski musiałby przeżyć a to byłoby przegięcie w stylu IV sezonu "Fali zbrodni", w którym komisarz Rafalski 4 razy został trafiony w plecy, wpadł do Odry i po kilku odcinkach rekonwalescencji wrócił do pracy w firmie. Jestem fanem "Gliny" i dlatego nie chciałbym, żeby zrobiono z niego bajeczkę. Pozdrawiam
Nie lubie takich alternatywnych zakonczen - to jest tak, ze jezeli nie bedzie kolejnego sezonu to mam sobie pomyslec ze Gajewski zginal, a jezeli bedzie to bedzie to co bedzie :D
Szczerze to wole przebolec ten moment jak scenarzysci wytlumaczaliby tę koncowke i obejrzec kolejny sezon, nawet gdyby wciskali kity typu ze mial kamizelke itp. - ostatecznie nie jest nieprawdopodobnym zeby przezyl.
Jak to nic nie zostało:) Został "Trzeci oficer", który już się kończy. "Glina" się niestety chowa przy "Oficerze":)
No co kto lubi, nie będę na ciebie najezdzal ze wolisz "oficerow" od "Gliny".
Dla mnie np. serie "oficerow" i "pitbull" w zestawieniu z "gliną" wypadają bardzo sztucznie (ta gra aktorska itp.) chociaz lubie wszystkie te seriale. :)