PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282083}

PitBull

2005 - 2008
8,2 79 tys. ocen
8,2 10 1 79097
8,1 9 krytyków
PitBull
powrót do forum serialu PitBull

za to że zarżnął najlepsze seriale TVP: Pitbulla, Glinę, a raczy nas odpadami typu Londyńczycy, Barwy Szczęścia i Ranczo...

ocenił(a) serial na 10
hipis11

Niestety, racja. Chociaż 3 cześć Pitbulla już takiego wysokiego poziomu nie prezentowała jak dwie pierwsze, to Glina cały był dobry.

A to co w zamian dostaliśmy, to kpina jest.

ocenił(a) serial na 10
Maskotek

obydwa sezony Gliny znakomite:) Pitbull...kocham Pitbulla..:D

ocenił(a) serial na 9
baqq_1990

ale nadzieja na III sezon "Gliny" wciąż jest i liczę, że cos z tego bedzie :)

ocenił(a) serial na 9
Peter_Kurten

Ja mam nadzieję, że III sezon "Gliny" nie powstanie, bo Gajewski musiałby przeżyć a to byłoby przegięcie w stylu IV sezonu "Fali zbrodni", w którym komisarz Rafalski 4 razy został trafiony w plecy, wpadł do Odry i po kilku odcinkach rekonwalescencji wrócił do pracy w firmie. Jestem fanem "Gliny" i dlatego nie chciałbym, żeby zrobiono z niego bajeczkę. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
bardzo_niedobry_ludz

Nie lubie takich alternatywnych zakonczen - to jest tak, ze jezeli nie bedzie kolejnego sezonu to mam sobie pomyslec ze Gajewski zginal, a jezeli bedzie to bedzie to co bedzie :D
Szczerze to wole przebolec ten moment jak scenarzysci wytlumaczaliby tę koncowke i obejrzec kolejny sezon, nawet gdyby wciskali kity typu ze mial kamizelke itp. - ostatecznie nie jest nieprawdopodobnym zeby przezyl.

Peter_Kurten

Jak to nic nie zostało:) Został "Trzeci oficer", który już się kończy. "Glina" się niestety chowa przy "Oficerze":)

ocenił(a) serial na 9
jonaszmiauczynski

No co kto lubi, nie będę na ciebie najezdzal ze wolisz "oficerow" od "Gliny".
Dla mnie np. serie "oficerow" i "pitbull" w zestawieniu z "gliną" wypadają bardzo sztucznie (ta gra aktorska itp.) chociaz lubie wszystkie te seriale. :)

Peter_Kurten

Musze się zgodzić z tym ,że trylogia Oficera wypada trochę sztucznie przy Glinie.Mimo że jestem fanem Oficera to uważam Gline za równie dobry serial.Inna sprawa ,że też nie powinniśmy porównywać tych produkcji, ponieważ są skrajnie różne