To stało się już nudne.Czy nie mogą zrobić jakiegoś serialu którego akcja działa by się np.w agencji towarzyskiej,domu pogrzebowym lub jakimś ośrodku odwykowym ?
To TVP, nie oczekuj od nich, że będa się wysilać. To pewnie nie ostatni serial, łączony z wątkami kleru. Do tego kadrowanie (nie wspominając już o samej fabule) w serialach TVP (jak i Polsatu) prosi o dobicie. Kamerzysta pewnie trzyma kamerę na ramieniu i z oddali filmuje, bo kamera lata jak głupia. Lepiej, aby ich seriali nikt nie wykupywał poza Polską, bo to wstyd. Jedynie TVN się tutaj wybija w pozytywnym sensie, bo kadrowanie jak i nasycenie barw w ich serialach jest takie jakie powinno być, czyli dobre. Seriale też kręcą dosyć oryginalne.
Szanuję cudze zdanie, ale czy warto oglądać te wszystkie seriale? Serial "Siostry" nie podbił mojego telewizyjnego serca, "Ojciec Mateusz" okazuje się być co raz bardziej nie w moim typie, "Siła wyższa" w ogóle mnie nie interesuje, "Plebania" to był serial, który oglądałam latami. W mojej opinii można było się nawet trochę pośmiać z niektórych wątków. Życzę wszystkim forumowiczom by pamiętali, że zawsze można się pośmiać ( mimo to lepiej nie publicznie).