PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95952}

Plebania

2000 - 2012
3,9 24 tys. ocen
3,9 10 1 23751
5,0 4 krytyków
Plebania
powrót do forum serialu Plebania

2/10

ocenił(a) serial na 4

oby więcej takich seriali ........................nie powstawało jak ten , klan inne gnioty , najbardziej denerwująca postać : pijuska krystyna i jej kłapciata pasztetowa córcia

ocenił(a) serial na 1
Kasprov

Plebania m jak miłość i klan to są zwykłe dna.

ocenił(a) serial na 6
house90

House stara się dorównać im poziomem jeśli chodzi o badziewność :)

ocenił(a) serial na 1
lestek190

Badziewność???... Wiem drogi kolego że próbujesz mnie sprowokować ale się nie dam.

ocenił(a) serial na 6
house90

Nie prowokuję tylko stwierdzam fakty. A fakty są takie, że po bardzo dobrych 3-4 sezonach ten serial z poziomem leci na łeb na szyję.

ocenił(a) serial na 1
lestek190

Może masz rację, ale nie porównuj Housa do takich szmir jak Klan czy Plebania.

ocenił(a) serial na 6
house90

Dla jednych House jest szmirą, dla innych Klan czy Plebania. Dla mnie każdy z tych seriali ma choć trochę.. pozytywów więc żadnego nie uważam za lepszy lub gorszy. Nawet można powiedzieć, że trochę są do siebie podobne.

lestek190

Według mnie mnie wszystko jest dla ludzi. Są seriale grozy i telenowele. Każdy ogląda to co lubi. Widać te seriale, które w dalszym ciągu się pojawiają w TV mają swoich zwolenników. Plebanii nie oglądam codziennie, ale zdarza mi się obejrzeć powtórki. Sporo teraz tam się zmieniło, wychodzą do szerszego grona odbiorców, nawet widziałam reklamy na facebooku.

ocenił(a) serial na 1
anuszka85

Plebanie oglądają głównie starsze napalone babcie, które nie mogą doczekać się kolejnej niedzieli. Klan się zmienia to prawda.

ocenił(a) serial na 6
house90

Chyba dawno nie widziałeś Plebani. Wręcz powiedziałbym, że to Klan się nie zmienia.
Ostatnio w Plebani postawiono na dużo wątków dla młodszych osób niż babcie. Kościoła w Plebani coraz mniej.

lestek190

Nie zgodzę się z tym, że serial jest wyłącznie dla „babci” . Wręcz przeciwnie! Teraz mnóstwo nowych, młodych aktorów. Nazywanie serialu babcinym to taki stereotyp, wynikający chyba z tytułu filmu... i błędnie rozumiany.

house90

Wypraszam sobie, ogladam ten serial bo Tracz to fajny towar

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Tu się zgodzę. Tracz jest najaśniejszym punktem serialu. Reszta to kicha i pomyje.

house90

i jeszcze policjant Józek

ocenił(a) serial na 1
pani_lusia

Policjanta Józka już dawno nie widziałem.

house90

w sumie tego pana częściej słychać w innych serialach i programach, niż widać w plebanii.