oby więcej takich seriali ........................nie powstawało jak ten , klan inne gnioty , najbardziej denerwująca postać : pijuska krystyna i jej kłapciata pasztetowa córcia
Badziewność???... Wiem drogi kolego że próbujesz mnie sprowokować ale się nie dam.
Nie prowokuję tylko stwierdzam fakty. A fakty są takie, że po bardzo dobrych 3-4 sezonach ten serial z poziomem leci na łeb na szyję.
Może masz rację, ale nie porównuj Housa do takich szmir jak Klan czy Plebania.
Dla jednych House jest szmirą, dla innych Klan czy Plebania. Dla mnie każdy z tych seriali ma choć trochę.. pozytywów więc żadnego nie uważam za lepszy lub gorszy. Nawet można powiedzieć, że trochę są do siebie podobne.
Według mnie mnie wszystko jest dla ludzi. Są seriale grozy i telenowele. Każdy ogląda to co lubi. Widać te seriale, które w dalszym ciągu się pojawiają w TV mają swoich zwolenników. Plebanii nie oglądam codziennie, ale zdarza mi się obejrzeć powtórki. Sporo teraz tam się zmieniło, wychodzą do szerszego grona odbiorców, nawet widziałam reklamy na facebooku.
Plebanie oglądają głównie starsze napalone babcie, które nie mogą doczekać się kolejnej niedzieli. Klan się zmienia to prawda.
Chyba dawno nie widziałeś Plebani. Wręcz powiedziałbym, że to Klan się nie zmienia.
Ostatnio w Plebani postawiono na dużo wątków dla młodszych osób niż babcie. Kościoła w Plebani coraz mniej.
Nie zgodzę się z tym, że serial jest wyłącznie dla „babci” . Wręcz przeciwnie! Teraz mnóstwo nowych, młodych aktorów. Nazywanie serialu babcinym to taki stereotyp, wynikający chyba z tytułu filmu... i błędnie rozumiany.
Tu się zgodzę. Tracz jest najaśniejszym punktem serialu. Reszta to kicha i pomyje.