Oglądałam ten serial sporadycznie, ale jestem tego samego zdania, że to klan powinien być zdjęty z anteny.
Dokładnie, w "Klanie" non stop są ci sami bohaterowie i ciągle takie same problemy już rzygać się chce, a w "Plebani" przewijali się różni bohaterowie i różne problemy, fabuła była nieraz ciekawa. "Plebania" była bliższa zwyczajnemu życiu zwyczajnych ludzi, a nie takie gówno jak klan w którym wszyscy mają kasę i tylko jedyne ich problemy to z kim iść do łóżka.
Zgadzam się na Plebani można było się zrelaksować,pośmiać i popłakać,a na Klanie to można tylko płakać i się zanudzić.To Klan powinien zniknąć.
W klanie jest tak jakby syntezator czytał dialogi a aktoży pod to grali...
Plebania jak na serial tvp była spoko ,zwasza rola Tracza
Bardzo rzadko oglądałem Plebanię, ale w porównaniu z tą pseudo produkcją, jaką jest Klan, Plebania zasługuje na Oskara...
Uważam, że Plebania powinna wrócić na antenę stąd temat Ratujmy Plebanię - www.filmweb.pl/serial/Plebania-2000-95952/discussion/Ratujmy+Plebanię,1830279
Zaś co do Klanu... Nie powiedziałbym, że każdy ma tam kasę (Ryśki, Cześki), ale serial przeżywa któryś już z kolei kryzys i po prostu nie da się już go uratować na dłuższą metę - dlatego też jest to ostatni jego sezon!!! Jest już rozpisany konkurs na jego następcę
I bardzo dobrze, że zlikwidowali to dziadostwo. Po Złotopolskich to kolejna dobra decyzja TVP. Teraz jeszcze zlikwidować resztę tych tasiemców o niczym: Klan, Moda na sukces, M jak Miłość, Na dobre i na złe. Won z tym.