nie sądzicie, że Kasia to zwyczajna mara? pytam przede wszystkim mężczyzn, ja sam nim
jestem i uważam, że raczej kiepsko u niej z urodą a gdyby jeszcze nie ta charakteryzacja i
sztuczki kamery to dziewczyna już w ogóle do niczego, i te żółte żeby...żal...Najbardziej mnie
śmieszy, że ma tylu adoratorów, nie mogli już wybrać jakiejś ładnej laski na kastingu...?
Druga sprawa to to, że ten koleś Szymon tak na oko ma z 24,25 lat, a gra licealistę :) ale
czego wymagać od naszych twórców filmowych jak w 1995 roku Zbigniew Suszyński mając
34 lata grał maturzystę w Młodych Wilkach.
nie będę definiował kolesi, którym podobają się takie mary, życzę ci abyś mógł się z nią poślinić albo pociupciać ...bleee...zaraz rzygnę...
jednym słowem koleś wygląda jakby nie mógł ukończyć tej szkoły, i siedzi przed klika lat
Ona jest z teatru Metro czy innej warsiawskiej wylęgarni talentów.
Urodę ma odpychającą, ta jej jedna z koleżanek to już coś jest.
A jak sie te Kaśki nazywaja na prawde, bo nie kojarze??? Może dla tego, że nie sledzę tego serialu :)
nie masz gustu, tamta była ładną dziewczyną, miała naturalnie kręcone włosy a nie jak ta na wałki, żółte zęby, śliniącą szczękę i chudą dupę. Producenci tego filmu to idioci, jeśli chcieli aby biło się o nią 2 najprzystojniejsi faceci w szkole to mogli wybrać jaką fajną dupkę z kastingu, chyba takich nie brakuje. W tym momencie to się w ogóle nie klei, tak jakby koło jakiegoś paciaka kręciły się dwie fajne laseczki.
Jak mozna w ogole napisać coś takiego jak - ty nie masz gustu?
w przeciwienstwie do mózgu jest to bardziej definiowalne dobro którego jestes niestety pozbawiony,
Mnie sie ona podoba
widać jesteś tak atrakcyjny jak ona, zazwyczaj tacy ludzie się przyciągają i podobają sobie. Są pewne standardu urody a ona się na pewno w nie nie wpisuje, i kwestia gustu już nic nie ma tu wspólnego. Dziewczyna jest przeciętna i to bardzo, takie są fakty.
Coś mi tu śmierdzi rodziną, znajomymi etc. poprzedniczki :>.
Nowa Kasia jest ładniejsza niż poprzedniczka również wg. mnie, zresztą już o tym pisałem gdzieś tutaj :-].
jeśli twierdzicie, że ona jest ładna i atrakcyjna, to ja stwierdzam, że nie mieliście, co więcej chyba nie widzieliście atrakcyjnej laski, z pupą, piersiami, i ładną buźką. Szkoda mi was trochę tak po prawdzie.
po prostu chłopaki jest to dziewczyna waszej klasy, czyli C,D. (co powyżej też się Ciebie tyczy)
czytaj wyżej - haters gonna hate.
Dlaczego tak zawzęcie bronisz tego, że ktoś Ci się nie podoba?
Byłeś z nią i Cie zostawiła bo okazales sie baranem i teraz wszedzie wypisujesz, że jest brzydka i wmawiasz to każdemu do okoła?
Ocierasz sie o fanatyzm :)
żałość
nie będę z tobą małolacie dyskutował o kobietach, może za parę lat przejrzysz na oczy.
"Byłeś z nią i Cie zostawiła..." doskonale obrazuje to, że jesteś jeszcze dzieciakiem, któremu na jajach dopiero zarost się pojawia.
ale jesteś żalosny, widac, ze masz małego, ludzie tacy jak ty z reguły obrazaja innych na róznych forach by sie dowartosciowac
hah stary ty ogladdasz dzieci z bulerbyn idz na bajeczke lepiej, kobiety nawet takiej jak kaska z plebanii to ty nigdy nie miałes
Sory ale masz coś nierówno pod sufitem jak uważasz ze ona jet brzydka ,no k-wa przecież ta aktorka jest prześliczna. Ty pamiętasz tamtą Kasie? Wyglądała jakby wciąż naćpana chodziła od maleńkiego, tutaj nie ma co porównywać. Laska jest ładna, młodziutka / dopiero ma 18 lat /, rysy delikatne, nietypowa uroda - rzadko spotykana jakby nie z tej epoki, będzie śliczna raczej przez długie lata i co najważniejsze nie wygląda też na jakąś pie....niętą jakich większość. Byle tylko jej nie odbiło, trzymamy kciuki za Ciebie Olga, bo fajnie grasz, dojrzale. Powodzenia :)
nie gusuje w malolatkach ale okiem znawcy - kaska jest slaba dupa; duzo lepsza jest ta wysoko, ktora leciala na tego syna radnej; btw - ta jego matka to niezly MILF
Niezłe pupy były w Plebanii zawsze, są nadal. Popatrzcie choćby na Irke, ona nadal jest bardzo ładna. Poza tym Krystyna też jest niezła nawet, była Tracza ta artystka, nie pamiętam jak się nazywała / już daaawno temu to było /.. Babcia Józia.. Ehhh nie no przesadziłem chyba :P Buhahaha
Kasia jest ok, bardzo ciekawa uroda, ale co z jej ciążą bo nie jestem na bieżąco ?
Nie jest kotna, tak się jej tylko wydawało bo nie miała zakresu to jest tak zwana urojona ciąża, gdy wydaje się że sie jest w ciąży ale naprawde się nie jest i tak było w tym przypadku .
W dzisiejszym odcinku Bartek wyznał Kasi miłość. Kasia słysząc to, rzecz jasna, nie chcąc zranić Bartka za bardzo nie wiedziała jak zareagować. No i teraz się zacznie. Szymon jak się o tym dowie na pewno zareaguje, w każdym bądź razie nie będzie biernie się temu przyglądał. Powstaje pytanie czy Kasia byłaby szczęśliwa z Szymonem? Wiemy, jak Szymon zareagował dowiedziawszy się o tym, że Kasia jest w ciąży (już wiemy, że nie jest). Reasumując, zobaczymy co się wydarzy w prywatnym życiu Kasi.
Co się wydarzy ? Pojawi się na białym koniu (albo raczej w białym Golfie 3 TDI niebitym po niemieckim lekarzu) następny adorator i znów będzie wielka miłość.
Spokojnie. Całkiem możliwe. Ale czy faktycznie posiadanie niemałej ilości rzeczy materialnych decyduje o pojawieniu się uczucia? Zobaczymy co na to producenci serialu?