Zbliżam się do końca 3 sezonu 90210 i zapewne skończę oglądać z wielkim bólem serca patrząc na to iż totalnie się wciągnęłam. :D
I tak teraz mam chrapkę na plotkarę właśnie, i stąd moje pytanie-polecacie?
Czy znacie może inne, lepsze młodzieżówki?
Ja oglądałam plotkarę i 90210 (1 i trochę 2 sezonu) i muszę stwierdzić, że plotkara lepsza.ale polecam jeszcze gotowe na wszystko. a tak to wiecej nie ogladam, bo nie mma czasu.
ja też za wielu seriali nie oglądam, ale 90210 niesamowicie mnie wciągnęło, dlatego zastanawiam się nad plotkarą. może niebawem się za nią zabiorę. ;)
a ile jest tych sezonów? 4? Słyszałam że dwa pierwsze świetne, czy tam 3, ale dalej już przeciągają wszystko na siłę i niepotrzebnie
Ja to widzę tak- dwa pierwsze sezony świetne. Wolę drugi ze względu na relacje Blair-Chuck. Trzeci... W sumie nuda, ale zaczyna się rozkręcać pod koniec. A czwarty? Scenarzystom brakuje pomysłów. I chyba działają w myśl zasady "każdy z każdym". Cóż. Ale i tak oglądam. :)
"każdy z każdym"- tak właśnie jest w 90210 :D. Chyba na tym polega urok amerykańskich młodzieżówek, taka druga moda na sukces, z tymże wyjątkiem że akurat 90210 wgl mnie nie nudzi a wręcz przeciwnie- totalnie pochłania. :D Jeszcze niecałe 2 odc(ughhh, limit znowu wyskoczył -.-) i koniec 3 sezonu..
A co do plotkary to może już zakończą na tym 4 sezonie.. Myślę że lepsze są właśnie takie niż nie mając pomysłu, ciągnąć coś dalej. :) W takim razie już wiem co zaczne oglądać po beverly hills. :D
No właśnie nie skończą po 4. Sezon 5 na pewno będzie od września. Mam nadzieję, że scenarzyści pójdą po rozum do głowy i większość wątków trafi na właściwy tor, taki, który zadowoli większość fanów gossip girl (wszystkich się raczej nie da ;p)
No zapewne, wszystkim się nie dogodzi. :D
Mam nadzieję że Was fanów zadowolą, bo ja zanim dotrę do 4 sezonu, hohoho..
Chociaż może niekoniecznie, 90210 szybko mi poszło, chociaż 1 sezon zaczęłam oglądać jakoś ponad miesiąc temu. :D To się nazywa uzależnienie..
Hahahah, żartujesz? :D Ło kurczę, to szybka jesteś, ale widze że musiałaś mieć naprawdę sporo czasu. :D
Jako że wakacje się zbliżają, a tylko w lipcu czeka mnie koloniam jeżeli ta plotkara mnie wicągnie- chyba też szybciutko ogarne. :D
Tzn ja to zrobilam w wakacjke w zeszlym roku, a nie w czasie roku szkolnego... po prostu wciagnelo mnie. ale potem zalowalam, bo przez wiekszosc wakacji nie mialam co robic, czekajac na 4 sezon ;p
Jezeli Ty ogarnelas caly sezonw 2 dni to moze i ja mam takie zdolnosci. :D
Ciekawe czy mnie sie uda do 3 dojsc tak do wrzesnia, bo od kolejnego roku szkolnego fajnie by było być już na bieżąco. ;d
To nie jest taki wyczyn :) Ale pamietam, ze rok temu z przsyjaciolka siedzialysmy do jakiejs drugiej w nocy i ogladalysmy 2 sezon. Wszystko zalezy od tego czy ci sie serial spodoba :)