PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108241
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

?

ocenił(a) serial na 8

Zbliżam się do końca 3 sezonu 90210 i zapewne skończę oglądać z wielkim bólem serca patrząc na to iż totalnie się wciągnęłam. :D
I tak teraz mam chrapkę na plotkarę właśnie, i stąd moje pytanie-polecacie?
Czy znacie może inne, lepsze młodzieżówki?

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ja oglądałam plotkarę i 90210 (1 i trochę 2 sezonu) i muszę stwierdzić, że plotkara lepsza.ale polecam jeszcze gotowe na wszystko. a tak to wiecej nie ogladam, bo nie mma czasu.

ocenił(a) serial na 8

ja też za wielu seriali nie oglądam, ale 90210 niesamowicie mnie wciągnęło, dlatego zastanawiam się nad plotkarą. może niebawem się za nią zabiorę. ;)

użytkownik usunięty
kilmenyy

naprawdę polecam. mi najbardziej podobał sie drugi sezon :)

ocenił(a) serial na 8

a ile jest tych sezonów? 4? Słyszałam że dwa pierwsze świetne, czy tam 3, ale dalej już przeciągają wszystko na siłę i niepotrzebnie

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ja to widzę tak- dwa pierwsze sezony świetne. Wolę drugi ze względu na relacje Blair-Chuck. Trzeci... W sumie nuda, ale zaczyna się rozkręcać pod koniec. A czwarty? Scenarzystom brakuje pomysłów. I chyba działają w myśl zasady "każdy z każdym". Cóż. Ale i tak oglądam. :)

ocenił(a) serial na 8

"każdy z każdym"- tak właśnie jest w 90210 :D. Chyba na tym polega urok amerykańskich młodzieżówek, taka druga moda na sukces, z tymże wyjątkiem że akurat 90210 wgl mnie nie nudzi a wręcz przeciwnie- totalnie pochłania. :D Jeszcze niecałe 2 odc(ughhh, limit znowu wyskoczył -.-) i koniec 3 sezonu..
A co do plotkary to może już zakończą na tym 4 sezonie.. Myślę że lepsze są właśnie takie niż nie mając pomysłu, ciągnąć coś dalej. :) W takim razie już wiem co zaczne oglądać po beverly hills. :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

No właśnie nie skończą po 4. Sezon 5 na pewno będzie od września. Mam nadzieję, że scenarzyści pójdą po rozum do głowy i większość wątków trafi na właściwy tor, taki, który zadowoli większość fanów gossip girl (wszystkich się raczej nie da ;p)

ocenił(a) serial na 8

No zapewne, wszystkim się nie dogodzi. :D
Mam nadzieję że Was fanów zadowolą, bo ja zanim dotrę do 4 sezonu, hohoho..
Chociaż może niekoniecznie, 90210 szybko mi poszło, chociaż 1 sezon zaczęłam oglądać jakoś ponad miesiąc temu. :D To się nazywa uzależnienie..

użytkownik usunięty
kilmenyy

Ja obejrzałam 3 sezon plotkary w dwa dni,...:D

ocenił(a) serial na 8

Hahahah, żartujesz? :D Ło kurczę, to szybka jesteś, ale widze że musiałaś mieć naprawdę sporo czasu. :D
Jako że wakacje się zbliżają, a tylko w lipcu czeka mnie koloniam jeżeli ta plotkara mnie wicągnie- chyba też szybciutko ogarne. :D

użytkownik usunięty
kilmenyy

Tzn ja to zrobilam w wakacjke w zeszlym roku, a nie w czasie roku szkolnego... po prostu wciagnelo mnie. ale potem zalowalam, bo przez wiekszosc wakacji nie mialam co robic, czekajac na 4 sezon ;p

ocenił(a) serial na 8

Jezeli Ty ogarnelas caly sezonw 2 dni to moze i ja mam takie zdolnosci. :D
Ciekawe czy mnie sie uda do 3 dojsc tak do wrzesnia, bo od kolejnego roku szkolnego fajnie by było być już na bieżąco. ;d

użytkownik usunięty
kilmenyy

To nie jest taki wyczyn :) Ale pamietam, ze rok temu z przsyjaciolka siedzialysmy do jakiejs drugiej w nocy i ogladalysmy 2 sezon. Wszystko zalezy od tego czy ci sie serial spodoba :)

ocenił(a) serial na 8

Mam nadzieje ze tak bedzie, bo chce miec co ogladac :D