Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 109 tys. ocen
7,7 10 1 108989
6,6 11 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Wy też tak cierpicie z nudy jak to oglądacie?:( 1-3 SE cierpiałam bo się nie mogłam doczekać odcinka, a tu cierpie z nudy na każdym z dotychczasowych odcinkow... zero pomysłu, wszystko takie mdłe... nawet Blair i Chuck są tacy nudni..
-Blair & Chuck: nuda... bezsensu.. nie wiadomo czemu nie mogą być razem.. ?? Scenarzyści robią nam wodę z mózgu, no sory mimo sympatii ogromnej do Blair taka prawda...
- Blair: się zachowuje jak rozpuszczone dziecko..
-Chuck: sama nie wiem.. stał się mdły... mam wrażenie że nic tylko w koło jedno i to samo.. szuka problemów..
-Dan : przechodzi samego siebie... 'ohh..jaki on biedny.. i jak to siłą został wepchnięty do tego okrutnego świata' w rzeczywistości podły, zapatrzony w siebie egoista...
-Serena: daje na prawo i lewo, starym młodym i to się już nie zmieni.. oczywiscie udaje mimo to świętoszkę...
- Nate.. matka Teresa z Kalkuty...

---Plotkara--- jest tam już bezwartościowa, nie potrzebna...
Skoro serial nosi nazwę PLOTKARA to powinni go zakończyć kiedy Plotkara odgrywała tam kluczową rolę...

Ja oglądam ten sezon tylko chyba dlatego że kiedys go lubialam.. teraz mi obojętne nawet nie ciekawi mnie koniec.. oglądne z sentymentu.
Moim zdaniem serial jest do reszty obdarty z 'tego czegoś' po mojej ukochanej dawnej Plotkarze nie zostało już nic..

ocenił(a) serial na 10
xnewdayx

I w rankingu GG vs. 90210 po tym Sezonie wygrywa dla mnie 90210.. mimo iż to GG królowało...

ocenił(a) serial na 7
xnewdayx

Trudno się nie zgodzić z tym, co napisałaś. Bardzo lubiłam GG, jeszcze oglądając 5 sezon, który i tak był kiepski wmawiałam sobie, że nie jest aż tak źle, że ostatnia seria będzie lepsza, więc warto się pomęczyć i zobaczyć te nienajlepsze odcinki, bo może to chwilowy spadek formy. No ale niestety, 6 seria to dno, zepsuli wszystko, co tylko mogli. Nawet Chuck i Blair, dla których oglądałam ten serial stali się kompletnie nijacy, zresztą w ogóle wszyscy bohaterowie wyglądają i zachowują się jak własne karykatury.

xnewdayx

niestety masz rację.. Chuck nudny do bólu.. każdy już chyba czeka na finał.. smutne, że pierwsze rewelacyjne sezony, zostały tak zgaszone

ocenił(a) serial na 7
alkatraz

Tęsknie za tą GG na której odcinki czekałam z niecierpliwością ..

ocenił(a) serial na 10
Mrasiunia97

po 3 Sezonie.. zostały zatracone charaktery wszystkich bohaterów...
Jedynie tylko Georgina jest tym kim była..
Teraz oglądając 6 sezon a sięgając pamięcią chociaż do 3 wygląda tak jakby to byly całkiem inne osoby...

xnewdayx

Nie mogłabym się zgodzić z tobą bardziej,Plotkara teraz jest strasznie nudna i oglądam ją jedynie z przyzwyczajenia,ostatnio ściągnęłam sobie 1 sezon i po obejrzeniu mam wrażenie jakby to były dwa różne seriale.