PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

10 odcinek

ocenił(a) serial na 6

................................................................................ ................................................................................ ....przez cały ten odcinek i poprzedni miałam ochote udusic Vanesse, juz chyba bardziej nie mogła mnie wkurzyc, od zawsze uwazałam ja za najbardziej zbedna postac w serialu, ale ostatnio przegina na maks!!!co niby serena im zrobiła, ze sie zaczeły mscic, to bylo podłe i zalosne, ciesze sie ze i jenny i ona zniknely z serialu, chociaz na troche
i o dziwo ucieszylam sie na powrot pary Dan&Serena, mimo ze nigdy nie bylam fanka tej pary, ale Dan pokazał klase, jako jedyny jej uwierzyl i chciał jej pomoc, duzy plus:DDDD

gemma_92

dan jest naiwny albo zakochany na jedno wychodzi S udaje swieta ktora nigdy nic zlego nie zrobila ofiare nudna jest llily ma racje ja bym na jej miejscu zostawila ja w tej kilnice zeby poczula co to znaczy ponosic konsekwencje co zrobila S ze V jenny i julia pragna zemsty odpowiedz jest prosta kazda ma swoje powody V jest zla ze dan ja rzucil gdy tylko S pojawila sie na horyzoncie i pozbyl sie goreginy Jenny ma pretensje ze N jej niechce tylko S i ze jej rodzina przestala spostrzegac ja jako chodzaca niewinnoosc a Julia msci sie za brata studia N czyli ze jej intryga sie rypla i stracila wszystko . ciesze sie ze cos sie dzieje bo serial robi sie nudny B kocha C ale szuka wlasnej drogi C kocha B ale zaliczy wszystkie dziewczyny w NY miedzy 18 a 39 ile mozna oglada ich miotanie sie i podchody wszystko zalatuje mi niebezpiecznymi zwiazkami tylko tam byli lepsi aktorzy

ocenił(a) serial na 10
kat8

Odcinek przyzwoity. Szkoda, że to ostatni emitowany w tym roku...
The Townie do obejrzenia (pełna wersja ale na razie bez napisów): http://bit.ly/ghDkZD

ocenił(a) serial na 10
jdaniels

Ostatni ? a wiesz , kiedy pojawi się następny ? ja wprawdzie dopiero jestem na trzecim sezonie , ale bardzo szybko mi idzie i miałam nadzieję , że nie będę musiała czekać na pojawienie się kolejnych odcinków

ocenił(a) serial na 10
Eliza90

24 stycznia promo: http://plotkara.org/?p=690

ocenił(a) serial na 6
kat8

przecież to nie jest wina S ze Dan woli ją a nie Vanesse
tez ciesze sie ze cos sie dzieje, ale to co robiła Vanessa z Jenny było chore, Juliett jestem w stanie zrozumiec bo kieruje sie zemstą, ale tamte, no dajcie spokoj, V zawsze najezdzała na Blair ze knuje intrygi, okazało sie ze panny z Brooklynu wcale nie sa lepsze niz te Upper East Side

ocenił(a) serial na 10
gemma_92

Zgadzam się z Gemma_92 w 100%.