widzieliście promo do 2x18 jak Dorota mówi po Polsku ^^ szkoda, że dopiero odcinek będzie 16 marca :/
gdzie można obejrzeć ? ;d
16 marca ? ja myślałam, że gdzieś 2 marca nawet, bo wtedy po feriach się wszystko zaczyna o.O
te dwa filmiki sa świetne xd
http://www.youtube.com/watch?v=88SGv-937Us&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=F0qFVl2Bo9M&feature=channel_page
a własnie skoro juz jestem przy 'filmikach' to daje linki do moich dwóch ulubionych z C&B w roli głównej ;)
http://www.youtube.com/watch?v=jDyDVX6R_Uk&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=5wrHI7U7Kyg&feature=channel_page
HAHAHA Dorotka pocisnęła Chuckowi :D Świetne już nie mogę się doczekać, ale... C/B muszą powrocic razem w koncu ;/
wiadomo, że Dorota rządzi :D w końcu polska krew ^^
na spoilertv ktoś napisał, że Dorota mówi po hiszpańsku lol tak jakby polski był do hiszpańskiego podobny ^^
No a jak :DD ^ HAHA.
Po hiszpańsku.? <lol2> Przecież to całkiem inny akcent jest :PP
myślę, że przetłumaczyli tylko wtajemniczonym [obsada gg] i pewnie 'ciekawskim'. (: a w serialu dadzą angielskie tłumaczenie w postaci napisów.
myślałam ze jeszcze tylko dwa tygodnie bede musiala czekac, a tu jescze kawalek czasu, ale przynajmniej
dostane miły prezent na urodziny (16 marca) nowy odcinek Gossip Girl hmm zeby tylko powrocil duet Chuck &
Blair
jak ktoś już powiedział, pary typu "chuck&blair" zawsze powracają do siebie! :) więc oni też MUSZĄ, bo bez nich serial jest smutny dla mnie, nikt tak blair nie rozumie jak bass; mam nadzieję, że się dowie o jej bulimii i to coś może da! :'( ale przede wszystkim wszystko by się zmieniło gdyby chuck powiedział po prostu do blair KOCHAM CIĘ ! <3
Miejmy nadzieję, że to powie i będą żyli długo i szczęśliwie. ;]
Chociaż Blair byc może już nie będzie chciała tego; po tym co mu powiedziała, gdy ten przyszedł z kwiatami do niej. : (
<3
Oooo! Dorota świetnie mówi po polsku:D Super! PS.Blair i Chuck- niech coś z nimi zrobią w następnych odcinkach.
Fajny avatar pinki_mozg:)
Dorota wymiata :P A Chuck/Blair... jak mam tyle czekać, wiedząc, że oni powrócą? Ja chce ich, teraz!! Naprawdę, sceny z nimi są najlepsze... 16?? nie.... :/
przeginają z datą ale mam nadzieję, że warto będzie czekać :D Dorota górą ale zgasiła Chucka :D
myślę, że szykuje się przyzwoity odcinek, więc warto czekać! (:
tak jak większość, jestem fanką chair (chuck&blair) i bardzo uraziły mnie zdjęcia nair (nate&blair) ponownie razem, czy cokolwiek to będzie. chuck jest idiotą, że tak łatwo się poddał. jestem na niego wściekła! ciekawe jak to scenarzyści odkręcą, jeżeli w ogóle? ^_^"
Ale wyobrażasz sobie, jak się będzie zachowywał Chuck, jak zobaczy Blair i Nate'a razem?? Chce to zobaczyć :P Może po tym, się postara o Blair... liczę na to!!
a ja wiem jedno i to sam powiedział chuck, że ona nigdy nie należała i nie będzie należeć do nate'a. ^^
dobrze by było, gdyby chuck to zobaczył na własne oczy lub dowiedział się o tym i coś w nim drgnęło. a niech mu pęknie nawet serce byleby coś zrobił, jakiś krok do przodu! ; p
ja cały czas marzyłam o tym, że blair go zmieni, ale jak narazie niestety jest to ten sam samolubny chuck, który niczego nie docenia i leci na tanie dziwki zamiast pozostać przy prawdziwej miłości życia zwanej BLAIR WALDORF. >,<"
zobaczymy co czas pokaże!
Zgadzam się. (; Zresztą oni nawet nie pasują do siebie.
Miejmy nadzieję, że nie podda się po tym jak zobaczy B i N razem..^^
Taa, już nawet z tą laską się całował w 17 odc. -.-' Dobrze, że B tego nie widziała ; p .
Ah, już niedługo.! <3 ;D
Ale wy pierdoły gadacie ! N jest przecież z V i dobrze im się razem układa ! :]
A co do Chuck'a i Blair... Hmm w sumie to trochę mi zwisają :D Mam nadzieję, że Blair pozna kogoś w Yale i w ogóle ;)
Ja zawsze byłam zwolenniczką pary Serena + Dan :)
Za Danem i Sereną też raczej jestem, choć ostatnio Dan mnie wkurza.
Ale co do zdjęć B i N to ktoś rzucił pomysłem, że to mogą być retrospekcje jak w odcinku 1x09....
tja, retrospekcje, albo tak jak pisało w SPOILERACH, że nate przyłapał v na flircie z innym facetem i poprosił blair o pomoc. tylko, że to nie jedyne foty gdzie się całują w nowych odcinkach [całują się przynajmniej 2/3 razy] =,=".
dla mnie jest porażką schodzenie się związków, które są nieudane, nie mają sensu bytu i wgl. to tak jak przykładowo w one tree hill było brucas [brooke & lucas]. wiadomo było, że lucas będzie z peyton tylko szczęśliwy. przy niej jest taki prawdziwy. (;
więc tak to jest, co innego blair i chuck, oni są dla siebie stworzeni, tylko po prostu w chucku musi nastąpić jakaś zmiana, musi się otworzyć na blair i wgl. myślą o nich 'ala leyton w oth. *,*
ja bym się nie zdziwiła jakby niedługo fani zaczęli pisać te różne internetowe petycje, strajki itd. jak to było przykładowo po odejściu marissy z the o.c. albo sary z prison breaka.
sorry za takie głębokie przykłady, być może dla niektórych kompletnie nieznane, ale to jest tak jak ja to widzę. ; p
scenarzyści MUSZĄ odkręcić to wszystko co do dana/sereny, vanessy/nate'a/jenny i oczywiście jak powtarzam blair/chucka. ZACZĘLI motać we WSZYSTKICH parach. o_O
gasz. xd
nie, błagam nie porównuj Chucka & Blair do Leytonów :/ to chyba najgorsze z możliwych porównań. C&B mają charyzmę, której niestety brak LP :/ ich miłość nie jest taka naciągana i nudna jak Leytonów. dla mnie każdy odcinek w którym są sceny CB jest najlepszy, a na przesłodzonego Lucasa i usychającą z miłości do niego Peyton nie mogę patrzeć :/
pinki, nie chciałam cię urazić, ale...
skoro gadamy otwarcie to powiem wprost. oni są najgorszą, najnudniejszą, najbardziej przesłodzoną i przerysowaną parą ze wszystkich seriali, wolałam już brucas, ale oczywiście scenarzyści wiedzą lepiej. peyton nie cierpię od zawsze na zawsze, ale ceniłam sobie jej osobowość w 1-4 sezonach, a teraz jest nijaka. nie wiem czemu ich tak porównałam, tak jakoś wyszło. lucas przy brooke był inny, przy peyton jest inny. nie wiem już sama jak to jest do końca. =,=
C/B, o tak! mają charakter, charyzmę! niesamowita para. i gdy zerwali ostatecznie [oni nigdy nie zrywali na poważnie ^^] w 2x15 to złamali mi serce. ;<
jeżeli nie powrócą to fak scenarzystom w de. ; p
wybaczcie, no. o_O"
taka prawda, że trudno się przyznać, że się jest anty-leyton, albo po prostu nie jest się ich fanem, lub osobą neutralną w stosunku do nich, bo od razu jeżdżą po tobie. =.="
ale ja się zgadzam z Tobą w 100% :D Leytony są nudne i charyzmy i w ogóle niejakie :/ ja zawsze wolałam BL ;) bo to była para z charakterem tak jak CB :D mam nadzieję, że w końcu ich połączą ;) bo bez nich razem ten serial straci urok :D
ja uważam, że lepsze są takie pare nieprzewidywalne czyli właśnie C/B I L/B niż typu Leyton, że oh, ah, już dzidziuś będzie, ślub i wgl. o_O"
a tutaj przynajmniej dają nam dużo do myślenia [i zdenerwowania :D] czy Chair znowu powróci, czy to było tylko przelotne zauroczenie [oj, na pewno nie ;)].
szczerze muszę się przyznać, że połączenie Brooke i Juliana jest mi po prostu obojętne, bo już nie dają mi takich emocji jak właśnie Brucas i Chair
jak nie lubisz Peyton/Leyton zapraszam na forum http://brookeandlucas.fora.pl/
ja pierdziele, ludzie, o czym Wy w ogole mowicie? Jakie Leyton? Jakie Peyton, Brukas, Chair... ??