Może ten temat był już poruszany więć z góry sory.Czy ktoś wie kiedy dokładnie ma byc 4 sezon i co ma w nim mniej więcej być?? Tylko bez spoilerów :D z góry dzięki xoxo
"co ma w nim mniej więcej być?? Tylko bez spoilerów"
Jak ma być coś takiego bez spoilerów?
4 sezon będzie jak poprzednie we wrześniu, dokładnej daty pewnie jeszcze niewiadomo, i początek ma być kręcony w Paryżu.
o rety..bez spoilerów czyli jakieśpodstawowe informacje a nie że np. Nate i Serena zerwą
co za ludzie!! napisałam że mają to być normale informacje a NIE np.że Serena i Nate zrywają.Naucz się czytać
Przecież wszystko jest spoilerem, nawet to, że będzie w Paryżu się działo.
A co do Sereny & Nate'a mam nadzieję, że zerwą. XD
umiem czytać ;] a mówiąc o spojlerach miałam na myśli Twoje "jakieśpodstawowe informacje". Każda informacja dotycząca przyszłego sezonu będzie spojlerem, bo...no nie wiem...jeszcze go nie było ? ;D
podobno tak jak ktoś już wspomniał początek będzie w Paryżu, i będą tam Blair i Serena, aż nagle pojawi się ktoś z NY (prawdopodobnie Chuck) i cośtam namiesza. i cały 4 sezon ma chyba dotyczyć czegoś, co okaże się w ostatnim odcinku 3 sezonu i ta historia właśnie będzie się ciągnąc (może chodzi o tą rewelację Georginy, która ma jakąs szokującą historię o wszystkich głównych bohaterach GG czy coś)
'Czwarty sezon Plotkary rozpocznie się dwoma odcinkami nakręconymi w Paryżu.
"Serena i Blair będą kończyć swoje wyśnione wakacje, gdy ktoś znajomy pojawi się w mieście. Dziewczyny będą musiały rozwiązać zagadkę lub wrócić do Nowego Jorku, który nie będzie już tym samym miejscem."
Nie wiadomo, czy w Paryżu pojawi się Chuck. Pewne jest, że oba odcinki będą miały ogromne znaczenie dla całego serialu.
Jedną z większych zmian w paryskich epizodach, będzie zmiana XOXO na "bisou bisou", czyli francuskiego odpowiednika "uścisków i buziaczków".
'
pasuje?
wydaje mi sie, ze N&S zerwali w ostatnim odcinku 3 serii, kiedy S powiedziala ze musi troche pobyc sama, a N zaczął korzystac z "kalendarza Chucka" (namiary na jego kolezanki :)
Season Four will open with a radiant Serena and Blair enjoying their grand and romantic summer in Paris... until Chuck mysteriously arrives in town with a new girlfriend and a new identity! Blair swore off Chuck forever but will this changed man woo Blair into having a change of heart, or will Queen B set her sights on ruling Columbia University? And as for that baby?...