serial startuje 5 września i czyli będzie emitowany we środy :) troszkę poczekamy sobie przez wakacje ale wydaje mi sie ze jest na co :) pozdro dla fanek plotkary !
jeżeli będzie a będzie jeśli odniesie sukces to na pewno będzie go emitowała tvn lub tvn 7 , oni maja do seriali Cw pierwszeństwo liczę ze sobie z rok - dwa poczekamy i jest raczej optymistyczna prognoza
nie zazdroszczę tym którzy czekają na seriale w polskiej tv
ja tez nie moge sie doczekac... szkoda ze dopiero we wrześniu :/
oglądałam urywki filmu na youtubie i naprawde zapowiada sie ciekawie :D
i nawet, co mnie szczerze zaskoczyło, patrząc na te urywki miałam wrażenie, że nawet nie zmieniali drastycznie fabuły! Wręcz przeciewnie, wydaje mi się, że zrobili ją w miarę zgodą z książka!!!!
Hej...bo piszesz ze nie zazdroscisz tym ktorzy czekaja az bedzie w polsce...a wiec gdzie ty ogladasz bo ja tez nie chce czekac tylko nie wiem gdzie indziej obejzec... A ty chyba wiesz z gory dzieki za odp =)
siema:) tez jestem totalna fanka plotkary:) i patrzcie co znalazlam!!!
http://cwtv.com/video?vid=gossipgirl
ps. tylko nie wylaczajcie po obejrzeniu do konca tego zwiastunu, bo potem beda leciec urywki z planu:) po prostu super ze zrobili z tego serial:) i to jeszcze kreci go ten sam facet co krecil the oc(nastepny zaje*** serialik):):):):):):):):):) pozdrowionka:) i uzbrojmy sie wszystkie w cierpliwosc:P
jeśli mieszkasz w stanach to masz CW :) ja ściągam seriale , serial można obejrzeć już dzień po amerykańskiej premierze , my prawie ze wszystkimi serialami jesteśmy do tyłu nie tylko za amerykami ale za cala Europą bo najlepszy czas antenowy zajmują marne seriale typu m jak miłość ... ci którzy czekają na plotkarę w polskiej tv poczekają sobie najmniej rok bo tvn teraz będzie nadrabiał we wrzesniu the o.c. najprawdopodobniej i veronice mars jeśli Bóg pozwoli a nie wyemituje zanim nie wykupi praw do serialu , a to sie nie dobywa tak po prostu (zwykle na festiwalach i innych tego typu imprezach) , a raczej kupi je tvn bo ma do nich pierwszeństwo i tyle :P
Masz calkowita racje Bene Ale wiesz, mowiac "uzbrojmy sie w cierpliwosc" mialam na mysli czekanie do 5 wrzesnia:P Dziekujmy Bogu za net!!! Gdyby nie to nadal musialabym czekac na 3sezon veronicy mars, 4sezon the oc i slenczec co tydzien przed tv wyczekujac herosow!! Szlag by mnie chyba najpierw trafil:P A tak, to wszystko juz obejrzalam i czekam juz tylko na gossip girl:) gdybym milam czekac na gg w tv to bym powiedziala "uzbrojmy sie w MEGA cierpliwosc":P pozdro;)
Masz calkowita racje Bene Ale wiesz, mowiac "uzbrojmy sie w cierpliwosc" mialam na mysli czekanie do 5 wrzesnia:P Dziekujmy Bogu za net!!! Gdyby nie to nadal musialabym czekac na 3sezon veronicy mars, 4sezon the oc i slenczec co tydzien przed tv wyczekujac herosow!! Szlag by mnie chyba najpierw trafil:P A tak, to wszystko juz obejrzalam i czekam juz tylko na gossip girl:) gdybym milam czekac na gg w tv to bym powiedziala "uzbrojmy sie w MEGA cierpliwosc":P pozdro;)
veronice mars oglądałam na bieżąco razem z amerykanami ale the o.c.3 pierwsze sezony w tvn i ciesze sie ze nie muszę czekać na 4 bo już dawno go ściągnęłam i obejrzałam ( bardzo dobry 4 sezon !)i już sie nie mogę doczekać gg :P
masz calkowita racje, 4sezon the oc jest super!!! to moj ulubiony sezon! szkoda tylko ze taki krotki:( ale dobra, za bardzo zboczylysmy z tematu, w koncu to forum gossip girl:P wiec napisze jeszcze raz:
nie moge sie doczekac az to puszcza!!! czekalam na serialik z plotkary od momontu kiedy przeczytalam 1 rozdzial:P
"Wiem, że mnie kochacie"
pozdro:)
ja jestem ciekawa co myślicie o tym ze będzie to serial czy wolelibyście film ?
ja totalnie wole serial!!! po 1 dlatego, ze w filmach najczesciej nie trzymaj sie zbytnio ksiazki i omijaja wiele szczegolow, pa 2 nie bedzie to tylko tak, ze raz pojde na 2h film do kina i tyle, bede mogla codziennie ogladac sobie po 1h:):):) rozmarzylam sie:P
serial lepszy dla GG!!!!!! Można w nim pokazać wszystkie wątki, bohaterowie bedą pełniejsi i, oczywiście, zgadzam sie z poprzedniczką, że będę mogła oglądać Plotkarę codziennie!!!!! Godzina dziennie przez jakis np miesiac, śledzenie ruchów mojej ukochanej Blair (chociaż i tak wiem co sie stanie:P) to spełnienie marzeń!!!!!!!!
Natomiast film byłby niedokładny, krótki i nikomu by się raczej nie spodobał...
Dokładnie!!! zrobilby sie z niego tylko taki odmóżdżający szajs dla nastolatek, ktory graliby pewnie ze 2tyg w kinach i tyle!!! Fuj, okropnosc Serial jest zdecydowanie lepszy:)
film byłby za pewne nieźle głupawy, nie byłyby tam poruszane tak ważne kwestie, jakie są właśnie w Plotkarze:) wiem, wiem, ważne kwestie w takiej młodzieżowej książce.... jednak muszę rzec, że ta książka w wielkim stopniu mnie zmieniła, jestem całkowicie inna osoba niz ta ktora byłam jeszcze pare lat temu:) przepraszam za ten patetyczny ton, ale musiałam to powiedzieć:)
film byłby za pewne nieźle głupawy, nie byłyby tam poruszane tak ważne kwestie, jakie są właśnie w Plotkarze:) wiem, wiem, ważne kwestie w takiej młodzieżowej książce.... jednak muszę rzec, że ta książka w wielkim stopniu mnie zmieniła, jestem całkowicie inna osoba niz ta ktora byłam jeszcze pare lat temu:) przepraszam za ten patetyczny ton, ale musiałam to powiedzieć:)
a jak sciagacie z netu np 4 sezon oc to skad bierzecie pasujace napisy? Mi leca zwsze tak szybk oze nie moge ogladac:(
http://www.napiprojekt.pl/
wejdz i sciagnij program napiprojekt. Sam wyszukauje napisy w necie jak klikniesz na jakis film i oprocz tega wpsuje taka sama nazwe!! Dzieki niemu jakos zyje od kiedy zamkneli napisy.org (najlepsza istniejaca kiedykolwiek str z napisami!!!)
zapomialam jeszcze napisac ze jest totalnie niezawodny i dziela bardzo szybko, bo napisy do takich nowych seriali jak oc to sciaga w 5s!! Naprawde!! oczywiscie z tymi starszymi filmami jest czasem gorzej... ale i tak to jest suer programik:) pozdro;)
napisów nie będzie jesli nikt ich nie przetłumaczy bardzo bym chciała by sie tym zajęli na hatak.pl oni są najlepsi !