PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108232
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

5x11 Promo

ocenił(a) serial na 8

http://www.youtube.com/watch?v=Hio7zPsjg3g :(

ocenił(a) serial na 10
agab96

zawsze robią takie przerwy

ines_ss

A może Chuck będzie umierał i Blair weźmie z nim ślub, tak żeby przed jego śmiercią została jego żoną, a potem Chuck wyzdrowieje i będzie wszystko ok xD

elenkaa

Blair na zdjęciach jest w sukni ślubnej, ale wydaje mi się, że prostu, że to może być też tak, że zdecyduje się jednak wyjść za księcia tylko dla tego, że będzie uważała, iż przysparza pecha Chuckowi i to przez nią akurat mieli wypadek (paparazzi gonili ich dlatego, że znowu mieli się zejść) i to ona tak zdecydowała. uzna się za winną obecnej sytuacji Chucka i będzie chciała wziąć ślub z księciem, ale w końcu wyjdzie inaczej.
albo też będzie biegła do kościoła na ślub z Chuckiem, bo ją wcześniej coś zatrzymało.

ocenił(a) serial na 8
Malutka17

a ja się zastanawiam o co chodzi z tym zdjęciem, czyżby sen?
http://1.bp.blogspot.com/_qBadPGpy7Xg/THc22yOY3xI/AAAAAAAAAFQ/zqObauExHB8/s1600/ Blair-Chuck-Bass-blair-and-chuck-7000880-800-535.jpg

Cotynato

na kilometr śmierdzi paintem ;]

ocenił(a) serial na 8
Cotynato

Skąd masz takie zdjęcia ? Boże, kto to robił ?! Widać wyraźnie, że obie głowy są doklejone i kolory są zmienione w Photoshopie ...

ocenił(a) serial na 10
Cotynato

To była reklama czegoś, ale nie pamiętam czego ;/ a głowy na 100% doklejone. Nayt sa nawet filmiki gdzie są doklejony głowy do postaci z zmierzchu.

ocenił(a) serial na 8
Cotynato

ech, faktycznie, jak mogłam nie zauważyć. :| znalazłam to na jakimś blogu.

Cotynato

raczej fotomontaz i to bardzo kiepski:)

agab96

Bo przerwa jest :)

emeszl

na pewno fotomontaż, bo widziałam gdzieś oryginał tego zdjęcia, ale teraz nie mogę znaleźć :)

agucha90

5x11 Opis odcinka

Flashbacki Blair ujawniają rezultat wypadku jej i Chucka. Nate zdaje sobie sprawę, że katastrofa mogła być spowodowana przez nieczysta grę. W międzyczasie Lily zatrudnia detektywa, by znaleźć Charlie. Vera Wang pojawia się w odcinku podczas przymiarki sukni ślubnej Blair.

ocenił(a) serial na 8
someonelikeyou

Czyli Blair modli sie, zeby Chuck przezyl, a potem sama leci do Very Wang, jak gdyby nigdy nic? Bez sensu.

agucha90

Niewiem czemu ale mi się wydaje że ona będzie brała ślub z Luisem, ale jak usłyszy przysięgę która jest inna niż ta którą przeczytała, pomyśli że nie jednak nie z nim chce być i pojdzie sobie xD

Kamila9191

agucha90 masz rację, dziwne.
@up Ona nie bierze ślubu z Chuckiem :P
Btw można dodać do opisu: Gdzieś zapowiadane było, że Dan wyzna wreszcie B. miłośc ,ale (SPOJLER) to będzie w przysiędze. Dan napisze wspaniałą przysięgę dla Louisa o Blair. Ona będzie myślała ,że autorem tej wychwalającej jej przysięgi jest jej narzeczony i będzie rozmyślała nad powrotem do Louis. Rozumiecie? Bo ja nie ;( A Chuck? Vera Wang? Dziecko?
#A WIE KTOŚ MOŻE CZY BĘDZIE WGL KANADYJSKIE PROMO? WIDZIAŁAM PLOTKĘ, ŻE MA SIĘ JAKOŚ TERAZ POJAWIĆ...

ocenił(a) serial na 8
tynka33

Super, na tydzien przed premiera... Nie ma co.
Nie moge tego watka z miloscia Dana do Blair zrozumiec:/ naciaaagane strasznie.
Chyba nie pozostaje nam nic innego, jak czekac do wtorku:(

ocenił(a) serial na 8
agucha90

*watku

użytkownik usunięty
agucha90

http://www.youtube.com/watch?v=QBmfHA_0Hxw nowe promo ;)

ocenił(a) serial na 10

hmm ... angielskiego nie kminie bo nigdy w życiu się nie uczyłam ... ale oglądając to można pomyśleć, że to Ch postanawia zakończyć ten związek, bo jak jest pokazana ich rozmowa to on mówi taki poważnym głosem, a B płacze ... mogę się mylić bo nie wiem co on w ogóle do niej gada ;d i dlatego B postanawia kontynuować przygotowania do ślubu, kupuje sukienkę, itp. i w takiej sytuacji nie powinno nas dziwić jej zachowanie, że najpierw prosi Boga o to, żeby Ch przeżył, a potem jak gdyby nigdy nic bierze ślub, bo jakby Ch zakończył to sam, itp to te spoilery, informacje o jej ślubie miałby sens.

użytkownik usunięty
Ilonaa_2

http://www.youtube.com/watch?v=6OX-2mY_fqc&feature=player_embedded w lepszej jakości

z tych urwanych zdań prędzej wychodzi na to, że Blair zakończy związek ;)

http://www.youtube.com/watch?v=JcfSO3ZJjJg&feature=player_embedded no i jeszcze to, przesada ;)

Ilonaa_2

To bardziej Chuck ''wyrzuca'' Blair, że w samochodzie powiedziała, że spędzą resztę życia razem i go nie opuści, a ona na to płacze i mówi przepraszam.

agucha90

Mamy dwumiesięczny skok czasowy od czasu wypadku. Wracamy w Sylwestra.

someonelikeyou

Skąd taka informacja? Skok w czasie po wypadku -------- 5x11 dzieje się w Sylwestra? Jakoś nie sądzę, chyba źle zrozumiałam ;]

tynka33

W zapowiedzi podają to scenarzyści. Tak, wracamy w Sylwestra.

ocenił(a) serial na 10
agucha90

http://www.youtube.com/watch?v=0lih8N_CgFs&feature=related w 1:19 widać strój Blair więc to ona i Dan idą po schodach w promo.

ocenił(a) serial na 8
paulosik89

Chyba po tym odcinku przestane ogladac Plotkare.

agucha90

Ja chyba też

http://kwejk.pl/obrazek/818730/gossipgirl.html

ocenił(a) serial na 8
Kamila9191

Dokladnie:)
No i chcialabym dowiedziec sie co sie stalo z prawdziwa Charlie:)

agucha90

http://www.youtube.com/watch?v=LLqfVyZxXU8&feature=channel_video_title - scena z nadchodzącego odcinka

ocenił(a) serial na 10
agucha90

Dokładnie. Najlepiej obejrzeć tylko ostatni odcinek i dowiedzieć się czy B jest z Ch. To już paranoja, a największa z tym ślubem ... wychodzi za L, a potem wybiega jak gdyby nigdy nic ... i co pobiegnie do Ch powiedzieć mu że go kocha, ale wyszła za mąż?! Tak już to naciągają że mało ... scenarzyści już chyba sami nie wiedzą jak mają ułożyć fabułę, żeby popularność nie spadała ...

ocenił(a) serial na 8
Ilonaa_2

Bronilam tego serialu, jak jakas idiotka, ze wcale nie zrobil sie, jak ''Moda na sukces'', ale po tym co zobaczylam, to szkoda slow: Blair i Chuck wyznaja sobie milosc w limuzynie, juz nic nie moze ich rozdzielic, bum! wypadek. Chuck walczy o zycie, fani ''modla sie'', zeby przezyl, dobra, wiemy, ze bedzie z nim ok, wiec juz nic nie stoi na przeszkodzie, zeby byli razem. Nie! Co nastepne? Blair albo Chuckowi sie odechciewa i znowu to samo. Blair i Dan... O CO CHODZI?? Slub z Ksieciem, jednak to byla zla decyzja, wiec Blair ucieka...? Slub zostanie uniewazniony, bo Georgina jest w sutannie, siostra Ksiecia ma romans z ksiedzem, ktory nie jest ksiedzem?? Przerasta mnie to. Sorry, ze tak chaotycznie, troche jestem zla.

ocenił(a) serial na 10
agucha90

Dokładnie. Brak słów, żeby co kolwiek pisać już na ten temat bo i tak nie zrozumie się ich przesłania. Z jakiegoś tam wywiadu - Kiedy jednak koniec "Plotkary"? Stephanie Savage, producentka produkcji oświadcza: "Wiemy, jak chcemy to wszystko zakończyć, ale fabułę opracowujemy z sezonu na sezon." - czyli robią to tak, że serial traci na popularności i robi się nudny.

użytkownik usunięty
agucha90

Slub zostanie uniewazniony, bo Georgina jest w sutannie, siostra Ksiecia ma romans z ksiedzem, ktory nie jest ksiedzem??

skąd taka informacja??

ocenił(a) serial na 8

Nie wiem, to zadna informacja, raczej przypuszczenia, co nowego moga ci idioci, scenarzysci wymyslic.

użytkownik usunięty
agucha90

Aha, bo na zdjęciach ślubu udziela zupełnie inny ksiądz ;)

ocenił(a) serial na 8

Oh, dobrze wiedziec:) to tylko takie moje gadanie bylo:)

ocenił(a) serial na 8
agucha90

W pewnym momencie każda produkcja przestaje "błyszczeć", plotkara już od dłuższego czasu straciła dużo w moich oczach, mimo wszystko ogląda się przyjemnie (Oh, Chuck).. W każdym razie zabije scenarzystów jeśli serial nie skończy się ślubem Chucka i Blair :P

ocenił(a) serial na 10
aPosing

Ja na początku nie lubiłam Chucka, ale potem był jakiś przełom i uwielbiam jak mówi I'm Chuck Bass ;d cudooo ;p wkurza mnie to jaka Plotkara powoli zaczyna się robić, ale z drugiej strony co będzie jak jej nie będzie ... też źle bo jednak lubimy ten serial. :)

ocenił(a) serial na 8
Ilonaa_2

Ja w pierwszej fazie oglądania Plotkary nie rozumiałam tego całego podniecenia wokół tej postaci.. a teraz.. I <3 Chuck Bass ^^

aPosing

Zawsze będę broniła GG, ale rzeczywiście mnie to wkurzyło. WTF?!

tynka33

Przepraszam, nieraz denerwuje mnie to ,że nie można usuwać, a edycja nie działa.
Dopiszę więc coś. No właśnie - co to ma znaczyć? Czy scenarzyści upadli na głowę? Bo 5x10 czekałam na odc 11,ale skoro już wiem ,że Blair ZNOWU zostawi Chucka to jaki to ma sens? Tak naprawdę to nie mam ochoty oglądać 5x13. Wolę przewinąć do 5x14 i zobaczyć co dalej. Wiem, że Plotkara straciła dużo uroku od 1szych sezonów, ale i tak będę oglądać. Może nie z takim samym zapałem, ale z ciekawości w wolnej chwili.
No ale, kurczę, rzeczywiści co to ma być? Ślub z Louis'em?!! Nie wyrobię...

ocenił(a) serial na 8
tynka33

Musimy poczekac do wtorku i wtedy dowiemy sie z jakiego zaje*istego powodu i tym razem nie moze im wyjsc.
Ja rowniez pozostane wierna Plotkarze, bo za pierwsze trzy sezony jestem baaardzo wdzieczna, ah sentyment pozostanie do konca:)
Mam jednak ogromna nadzieje, ze piaty sezon bedzie ostatnim. No i mam ogromna nadzieje, ze Chuck i Blair nie zejda sie dopiero w ostatnim odcinku. Chcialabym ich jeszcze razem troszke zobaczyc;)

ocenił(a) serial na 8
agucha90

Sorry za naduzywanie "ogromnej nadziei" :) nie zauwazylam:)

ocenił(a) serial na 10
tynka33

kręcą, motają i tak w kółko. Masz racje pierwsze trzy sezony były super, czwarty też jakoś tak w miarę uszedł. Lubię ten serial bardzo, ale jak oglądam właśnie takie odcinki to tylko się denerwuje. A tak na przyszłość to mogli by wymyślić nowy serial, też taki dla młodzieży z tymi aktorami, może sprawdziłby się:)

ocenił(a) serial na 8
Ilonaa_2

Denerwuje mnie już Blair. To ona zerwie zobaczycie bo powie że to nie w porządku ble ble ble. Nie zgadzałam się na początku z opinią że Chuck już do nie nie pasuje. Lecz chyba jednak teraz się zgadzam. 2 sezon GENIALNY. Oglądałam go chyba z 5 razy . Mieli już ich dawno ochajtać a nie jakieś zawijasy robić. Mogła mieć te parę odcinków z księciem ale teraz to przginka. Pozatym ucieknie jestem tego pewna. Oglądałam ostanio jakieś nowe zdjęcia z tego ślubu i szła i się cieszyła a jak stała już przy tym ołtarzu taki grymas zrobiła. Więc pewnie zwieje. Ale wtedy bardzo się rozczaruje bo to takie przewidywalne. Kiedyś GG zaskakiwała aż szczena opadała. Kiedyś interesowały mnie losy innych postaci. I zmartwię was bo nawet jeśli spikną Chucka i Blair w tym sezonie to jeszcze coś z Danem,Natem,Sereną musza zrobić więc dołoża jeszcze sezono lub dwa lub nawet więc i zrobi się z tego drugie One Three Hill. Z świetnego serialu od którego nie można się oderwać do czegos czego większość i już nie ogląda a nie liczni oglądają z sentymentu.

ocenił(a) serial na 8
pattricia

Niestety, ale to jest gorzka prawda.

ocenił(a) serial na 10
agucha90

yhm ... po przeczytaniu wywiadu z Edem na plotkara . info powróciło światełko, że serial rozkręci się pozytywnie i będzie ciekawiej :)

Ilonaa_2

@pattricia
Całość, a szczególnie ostatnie Twoje zdania to święta prawda. Też tak ostatnio myślę. Chuck dojrzał, a B. rozżala się nad sobą, nie może się zdecydować itd. To nie już nie to.. No i przegięciem jest PONOWNE ich rozstanie. Ale ok... jeśli oni zejdą się jednak niedługo, nie wiadomo co wymyślą na tym ślubie, i znowu będą razem to co scenarzyści chcą zrobić z S.,N. i D.? W końcu to też główni bohaterowie, więc...? Producenci zabrnęli, to zobaczymy jak teraz to poprowadzą...

użytkownik usunięty
tynka33

http://www.zap2it.com/videobeta/3b9845cb-98dc-447a-9fdd-a925b97ab4de/Entertainme nt/Zap2it-On-the-Scene-with-Ed-Westwick-from-Gossip-Girl- chyba jako fanki Chair niekoniecznie powinnyście się cieszyć z tego co Ed mówił ;)

ocenił(a) serial na 7

SPOILER SPOILER!!!!

Kurna, jakie to głupie. Blair poroniła, nie ma już problemu z ewentualnym ojcostwem, ale oczywiście nie jest z Chuckiem, bo obiecała Bogu, że jeśli uratuje mu życie, to ona będzie z Louis. Jeżeli ona naprawde wyjdzie za mąż za księcia, to kończę z tym serialem ;/

SPOILER SPOILER SPOILER