PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108212
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

5x13 dyskusje ;)

użytkownik usunięty

UWAGA:!!
Ci którzy nie oglądali 13 odc 5 sezonu..nie czytajcie..bo zawiera ten temat dużooo spoilerów..
DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ :D

Moje zdanie na temat odc:
Hm....odcinek wydaje mi się najlepszym odc. w 5 sezonie...
Louis mnie zaskoczył swoim.....złem xD
Nie spodziewałam się tego po nim....
Tylko B strasznie współczuję właśnie z tego powodu..
Fajne, że B ma takiego prawdziwego przyjaciela, którym jest Dan ;)
Według mnie oni są genialni jako PRZYJACIELE...oczywiście ;D
Georgina...Plotkara..!!??
Coś mi tu nie pasuję...jakoś ona i Plotkara..??? Na pewno się tylko włamała na konto Gg ..tak myślę..
Chuck..jak on..;D Rozwalił mnie zatruciem księdza...;D
Fajnie, że współpracuje z Georginia ;D
..Sposób mówienia Louisa mnie tak wkurza...FRENGLISH xD
No i....mam nadzieje że będzie Chair...;D

AA według was jak odcinek minął?? ;D

ocenił(a) serial na 1

Tak genialni jako "przyjaciele" he he - poczekaj na następne EPICKIE odcinki :P jacy z nich bedą "przyjaciele" :D, Louis teraz zaczął mi się podobac jako postać - moze byc ciekawie - poza tym pamiętaj - to co było do tej pory to tylko prolog ....he he przed prawdziwym wątkiem - słowu plotkary trzeba wierzyć :P - a swoją drogą - nie lepiej prowadzić dyskusję w istniejącym wątku ? taka uwaga... :P

...

ocenił(a) serial na 10

ja też współczuję B i osobiście uważam, że między nią a D do niczego nie dojdzie (ew. oprócz tego, że D wyzna jej swoje uczucia). ale współczuję też strasznie Louis, wiem że zrobił coś okropnego, ale nauczył się intrygować przebywając w NYC. poza tym z początku naprawdę kochał B, a ona nie tylko nie odwzajemniała jego uczuć, ale w dodatku nie raz go zdradziła z Chuckiem... nie wspominając już o tym, że przecież gdyby L nie był księciem, B nawet by na niego nie spojrzała!
na 100% bd Chair, o to się nie musimy martwić, bo to jest główny wątek tego serialu przez wszystkie sezony...
aha. i kocham ten akcent Louis, mi się on strasznie podoba (ten akcent xd)

ocenił(a) serial na 8

ależ Luis mnie zaskoczyl, ciekawe kto rzeczywiście to wysłał na plotkarę nie było to do końca powiedziane... co do giorginy jako plotkary nie chce mi sie w to jakos wierzyc... hm zobaczymy co z tego wyniknie... odcinek niewatpliwie najlepszy i najbardziej zaskakujacy.

ocenił(a) serial na 8
kingak2

nikt nie musiał nic wysyłać, skoro Georgina miała ten filmik i to ona jest plotkarą (przynajmniej w chwili obecnej...)