UWAGA:!!
Ci którzy nie oglądali 13 odc 5 sezonu..nie czytajcie..bo zawiera ten temat dużooo spoilerów..
DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ :D
Moje zdanie na temat odc:
Hm....odcinek wydaje mi się najlepszym odc. w 5 sezonie...
Louis mnie zaskoczył swoim.....złem xD
Nie spodziewałam się tego po nim....
Tylko B strasznie współczuję właśnie z tego powodu..
Fajne, że B ma takiego prawdziwego przyjaciela, którym jest Dan ;)
Według mnie oni są genialni jako PRZYJACIELE...oczywiście ;D
Georgina...Plotkara..!!??
Coś mi tu nie pasuję...jakoś ona i Plotkara..??? Na pewno się tylko włamała na konto Gg ..tak myślę..
Chuck..jak on..;D Rozwalił mnie zatruciem księdza...;D
Fajnie, że współpracuje z Georginia ;D
..Sposób mówienia Louisa mnie tak wkurza...FRENGLISH xD
No i....mam nadzieje że będzie Chair...;D
AA według was jak odcinek minął?? ;D
Tak genialni jako "przyjaciele" he he - poczekaj na następne EPICKIE odcinki :P jacy z nich bedą "przyjaciele" :D, Louis teraz zaczął mi się podobac jako postać - moze byc ciekawie - poza tym pamiętaj - to co było do tej pory to tylko prolog ....he he przed prawdziwym wątkiem - słowu plotkary trzeba wierzyć :P - a swoją drogą - nie lepiej prowadzić dyskusję w istniejącym wątku ? taka uwaga... :P
ja też współczuję B i osobiście uważam, że między nią a D do niczego nie dojdzie (ew. oprócz tego, że D wyzna jej swoje uczucia). ale współczuję też strasznie Louis, wiem że zrobił coś okropnego, ale nauczył się intrygować przebywając w NYC. poza tym z początku naprawdę kochał B, a ona nie tylko nie odwzajemniała jego uczuć, ale w dodatku nie raz go zdradziła z Chuckiem... nie wspominając już o tym, że przecież gdyby L nie był księciem, B nawet by na niego nie spojrzała!
na 100% bd Chair, o to się nie musimy martwić, bo to jest główny wątek tego serialu przez wszystkie sezony...
aha. i kocham ten akcent Louis, mi się on strasznie podoba (ten akcent xd)
ależ Luis mnie zaskoczyl, ciekawe kto rzeczywiście to wysłał na plotkarę nie było to do końca powiedziane... co do giorginy jako plotkary nie chce mi sie w to jakos wierzyc... hm zobaczymy co z tego wyniknie... odcinek niewatpliwie najlepszy i najbardziej zaskakujacy.