Promo nowego odcinka :)
http://www.youtube.com/watch?v=r_VENi-IGfQ
Och, to na pewno jakaś ich kolejna gierka. Przecież Ci ludzie żyją dla intryg, sprawa z Dianą nie rozwiąże się po jednym odcinku, to by było szalone. Proponuje wziąć głęboki oddech ;- )
dla mnie nie możliwe jest to, że najpierw Nate tak najechał na Diane, że jak ona mogła swojemu synowi tak, ble,ble, Chuck przy Nate mówił do Diany jak go uraziło to,że sypiała z jego przyjacielem obok w sypialni etc etc etc a teraz nagle z nią znów sypia?
Chyba jestem jedyna, która się cieszy, że na razie Loli nie ma? nie lubię jej, ani jej związku z Natem.
Ech ten Nate, mam nadzieję, że nie planuje zostać ojczymem Chucka.
Ja akurat bardzo lubiłam Lole, Nola to takie słodziaki ;) Natomiast nieznoszę Ivy i cieszę się, że jeszcze jeden odcinek bez niej, achhh :D
hahaha, ojczymem Chucka :D
Ja za to nie lubię Loli, ale Ivy nawet lubiłam :) haha.
dobre N ojczymem chucka. scenarzyści przesadzili z dopalaczami . Za dużo wątków porobili . Po co diana wróciła po tylu latach ? tylko żeby uratować synka którego przez tule lat kochała z oddali ? śmieszne przecież jak poderwała N wiedziała ze jest kumplem jej syna . Brakuje mi jakieś świeżej normalnej osoby Lola taka nie jest uległa jednak magi bycia dziewczyny na topie( bohaterki gg maja ambicje być tylko twarzą kronik towarzyskich gratuluje ambicji) Diana wróciła bezy coś ugrać dla siebie i pewnie dla jacka. Wszyscy tam są interesowni i materialistami. Serial robi się coraz bardziej odrealniony jak 90210 .
Ja mam zdanie jak stelinaa_a - mam nadzieję, że to tylko jakaś gierka. Fuuu, przecież to ohydne z matką najlepszego przyjaciela !
ile lat ma aktorka grająca diane ? jest tak naciągnięta i nabotoksowana ze jest bez wieku. N podobnie jak S zaliczy każdą w mieście . Bez różnicy ze to matka kumpla wygląda lepiej niż s wiec dlaczego n miał nie skorzystać ?