PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Czytałam wiele opini na temat sezonu 5 i większości nam fanom się nie podobał,osobiście uważam że gdyby nie związek Blair i Dana,reszte można by było zaakceptowac,ale do czego dąże.....zastanawia mnie fakt czy reżyserzy czytają opinie fanów,czy mają świadomość że pewne wątki zmniejszają oglądalność i starają się serial podporządkowac naszym oczekiwaniom...mam tu namyśli szczęśliwe zakończenie związku Blair z Chuckiem.....i mam nadzieje sie w koncu dowiedziec kto jest matka Chucka....bo już chyba ze 3 były......

Liwkaaa

Matką Chucka nie jest przypadkiem Elizabeth ? Ona mu tam nakłamała, ze niby nie, ale potem przesłała zdjęcie z nim po urodzeniu. Ten wątek w serialu już chyba jest zamknięty (przynajmniej mam taką nadzieję ;D).

ocenił(a) serial na 8
LegallyBrunette

No niby tak,ale w taki razie czemu w 5 sezonie uwierzył że jego matką może być Diana????????????

Liwkaaa

Diana powiedziała, że jest matką Chucka, żeby on sie nie dowiedział, że Bart żyje i że to on oddał krew dla niego po wypadku. A prawdziwą matką jest Elizabeth.

ocenił(a) serial na 9
Liwkaaa

Nie ma pojęcia czy o tym wiedzą, ale po tym jaką porażką była oglądalność 5 sezonu (nawet nie połowa oglądalności pierwszego) chyba zauważą, że coś jest nie tak :P

ocenił(a) serial na 8
Liwkaaa

Czy reżyserzy czytają? Raczej nie, zapewno dostają kilkadziesiąt e-maili z prośbą o powrót do siebie bohaterów, ale gdyby spełniali nasze zachcianki (a każdy z nas ma różne typy) to i tak nikogo by nie zadowolili, więc uważam, że sami między sobą o tym dyskutują. Dla mnie dwie serialowe pary: Chuck i Blair (forever) oraz Serena i Dan pasują do siebie i zawsze coś pomiędzy nimi było.

ocenił(a) serial na 10
vaduz

Mi Serena bardziej do Nate'a pasowała, ale najlepszą parą i tak jest Chair <3

ocenił(a) serial na 10
patii12

Też jestem za tym, żeby S była z N. :D

Liwkaaa

pierwsza polowa piatej serii byla masakrycznie nudna, dopiero od odcinku ze slubem odcinki trzymaly poziom.

ocenił(a) serial na 10
Allie_

A ja przestałam oglądać plotakrę na 20 ooscinku 3 Sezonu, bo mnie aż mdliło od nudy, nie wiem czemu, dopiero wrócilam od poolowy wakacji do oglądania, i dziwnym trafem wszystko mi się podobalo ;D właśnie w miesiąc skończyłam 2 sezony ooglądac, nie widze zeby 5 Se byl zły.
A związek B+D nawet lubiłam :) ale cóz B zawsze bedzie pasowac do C
A Serena powinna byc z Danem, z Natem to nie to... Do Nate pasuje Lola

ocenił(a) serial na 7
xnewdayx

Ale teraz Loli nie będzie chciałabym żeby znależli kogoś fajnego dla Nate'a.A jak sądzicie czy Kristen Bell pojawi się w 6 sezonie?
Chair forever

ocenił(a) serial na 8
Mrasiunia97

wydaje mi się koleżanko,że to by było bez sensu gdyby się ona pojawiła jako plotkara,uważam że jako
postać plotkary powinni dać kogoś z aktorów,jeśli nie głównych to przynajmniej drugoplanowych...dzięki za zaproszenie do znajomych...buzka

ocenił(a) serial na 7
Liwkaaa

Nie ma za co :) W sumie to pewnie masz racje tylko ciekawe czy wogle bede ujawniac tożsamość Plotkary?

ocenił(a) serial na 8
Mrasiunia97

może nie powinni wprost,ewentualnie trochę nas naprowadzić tak żeby dla każdego było na samym końcu jasne kto nią jest...

użytkownik usunięty
Liwkaaa

a nie jest tak, że plotkara już od dłuższego czasu nie jest plotkarą? W sensie... Wszyscy tam plotkowali i wszyscy byli jakby plotkarą :D

ocenił(a) serial na 8

no wlasnie. nawiazujac do Twojej wypowiedzi idealnym zakonczeniem serialu wedlug mnie bylo by pokazanie, ze tak naprawde nie bylo stricte Plotkary. Plotkara byl kazdy z nam, stanowila zlepek naszych mysli, pokazala jaki mamy wredny charakter. kazdy wlozyl cos do plotkary, byl jej czescia, ze nie byla jedna osoba, nigdy. ludzie zawsze beda zazdroscic, beda ciekawi, beda chcieli dokuczyc tym ktorym wiedzie sie lepiej
nawiazujac i w naszej pop kulturze jest to obecne: http://www.youtube.com/watch?v=V2sedTLIRWU

ocenił(a) serial na 5
Liwkaaa

Związek Dana i Blair to była jedyna dobra rzeczy w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Liwkaaa

Zgadzam się co do związku Dana i Blair! 5 był super pomijając ten wątek i to jak często B odrzucała C!xD Co do matki to na 100% to Elizabeth. Tak sądzę. Ahh boje się tego 6 sezonu! 10 odcinków to jak dla mnie zdecydowanie za mało. ;( Ten serial jest taki cudowny. Oby tylko zakończyli po ..mojej myśli :Chuck i Blair razem ( w ogóle innego zakończenia tego wątku nie chcę widzieć), Serena z Danem , Nate z hmmm i Lily z Rufusem.( hahah w ogóle tego zakończenia nie ogarniam . Wybrała Barta. lool)