PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108494
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jakich aktorów obsadzilibyście w "Plotkarze"
Ja na role Blair dałabym Sophie Bush , a Jenny dla mnie byłaby fajna Mandy Moore.Na Serene dałabym chyba Kristen Bell. Inni mi nawet pasują. A wy jakie macie propozycje?

ocenił(a) serial na 8
Leighton

Blair gra fajne ALE mysle, że Sophoa byłaby lepsza. Serena jest dobra. Jenny hm... napewno nie Mandy bo wyglądałaby za staro mimo, że ją bardzo lubie.:D

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Początkowo Serena mi nie pasowała. Ale gdy juz sie przyzwyczailam nie wyobrazam sobie filmu bez Blake Lively :) A Blair to po prostu strzał w 10!

użytkownik usunięty
Leighton

moim niemalże idealnym wcieleniem Blair była Megan Fox. piękna, młoda, seksowna i do tego wygląda na taką rasową zołzę. choć nie powiem, Leighton Meester jest naprawdę niezła w tej roli.
co do Sereny to zawsze wyobrażałam ją sobie jako chodzący ideał, przepiękna, olśniewająca, Blake jakoś nie pasuje mi do książkowego wizerunku eS. chociaż serialowa Serena jest bardziej pozytywna, jakaś taka bardziej miła, dobra, wesoła - do takiej Sereny Lively w sumie pasuje.
Jenny. hmmm. myślałam nad Alexis Bledel, ale to z braku obeznania w młodym pokoleniu gwiazdeczek serialowych/filmowych. albo MacKenzie Rosman, najmłodsza dziewczynka {oczywiście ile tam lat wstecz} wśród dzieci pastora z Siódmego nieba.
Dan i Chuck są nieźli, Nate nawet też, choć miał być niby powalający, a na zdjęciach promocyjnych jakoś mnie nie powalał, na szczęście w serialu jest dużo lepiej.

użytkownik usunięty

zapomniałam dodać - do roli Sereny pasowała mi Julie Gonzalo. kto oglądał A cinderella story z Hil Duff powinien kojarzyć blond czirliderkę : ).

ocenił(a) serial na 7

Mi pasują Ci którzy są, niczego bym nie zmieniała:D

Bisexidryna

We wszystkich rolach obsadźmy Sophie Bush ... | żałosne:/
Mnie rowniez pasuje wszyscy aktorzy, no moze po za Jenny, ale tu ogolnie nie trawie tej postaci...

ocenił(a) serial na 7
OluSiA16

Co do Jenny - również się zgadzam - nie przepadam za tą postacią w filmie jak i w książce. Reszta obsady jest dobra i ogólnie nikogo bym nie zmieniła w serialu (bo ten jednak sporo sie różni od fabuły książki - można zauważyć tu wyraźny podział na osoby "dobre" i "złe" - w książce zaś można odnieść wrażenie, że każdy bohater ma sporo za uszami i nikogo z nich nie można podciągnąć pod określony schemat). Natomiast chciałabym zwrócić uwagę kreację Chucka Ed'a Westwick'a - uważam ją za świetną - to jest jedna z tych postaci, która i wyglądem i swoim stylem bycia w 100% pokrywa się z wizerunkiem bohatera.