http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/Zapowiedz,638137
Jakby to było wczoraj ...
Wciąż staje mi przed oczyma pierwszy odcinek , nie moge uwierzyć że to naprawdę koniec :(
Chyba każdy będzie tęsknić... Ale bądźmy szczerzy... większość oglądających była w liceum, tak jak i bohaterowie:) Wtedy było to coś w tym serialu, serial naprawdę opierał się na życiu uczniów Constance, ich problemach, itd. I w serialu glóowna role pełniła Plotkara.. ale z czasem jak bohaterowie dorośli i i ukończyli szkołe, Plotkara przestała się liczyć, była bezbarwna, a cały serial dla mnie stał się troszkę naciagany, sami dorastaliśmy z seriale, i przestały nas bawić licealne zachowania...
Ja miałam wrażenie że coś się już skończyło po 3 sezonie.. jakbym oglądała inny serial... dla mnie Plotkara już wtedy dobiegla końca... ;( I teraz jak w finale pokazali sceny z 1 sezonów, to za tym tęsknie... za tamtą Blair, Chuckiem, Sereną... a nie tą Modą na sukces (4-6 SE)
Po drugie okropne zakończenie '5 lat później' to sprawiło że jeszcze bardziej poczułam jak bezsensu stały się 4-6 sezony, z serialu o elicie Manhattanskich nastolatkow, zrobił się zwykły przeciętny serial, tylko ujawnienie Gossip Girl.. i glos Kristen Bell uratoowal końcówkę.