Jak wam sie podoba ta para?? Ja od pierwszego odcinka widzialm jak Chuck na nia patrzyl i od zawsze wydawalo mi sie ze beda fajna para :) mam nadzieje ze Blair dala sobie juz na zawsze spokoj z Natem i bedzie z Chuckiem. Ale nie wiem jak to bedze bo ksiazek nie czytałam. Wie ktos jak to sie potoczylo w ksiazce??
Blair nigdy nawet nie spojrzała na Chucka! Nie było nawet cienia takiego wątku. Poza tym później Chuck okazał się gejem, więc co to za różnica;P
A w ksiażce Nate nie był w końcu ani z B. ani z S. bo nie potrafił wybrać...
Ale jak wiekszosc zauwazyla scenarzysci nie trzymają się tego co było w książce, wzięli z niej tylko ogólny koncept,a dalej 90% wymyslaja sami wiec moze zdarzyc sie wszystko;P
ogladałam trailer ósmego odicnka na youtubie i coś mi sie wydaje, ze B&C nie bedą parą. W iflmie Blair pasuje mi do Chucka...znienawidzialam ją w serialu:p, w ksiazce była dla mnie jakas lepsza.A swoja droga Dan jest bardzo przystojny :D
oszz... a moim zdaniem była by to para baaaaardzo ciekawa i interesujaca i w ogóle ;)
ale całkiem mozliwe, że oboje potraktuja to jako przygode, a nie jak jakiś poważny zwiazek ... może i nawet lepiej (?)
Z zapowiedzi 8 odcinka wynika, że Blair będzie chciała o wszystkim jak najszybciej zapomnieć, podczas gdy Chuck niekoniecznie, kto wie, może się nawet zakochał. Mnie osobiście się taka para podoba, oni do siebie naprawdę pasują. Z resztą załamałbym się gdyby Blair jednak wciąż chciała być z Natem, on jest tak ciotowaty i dramatyczny, że aż wkurzający, a szkoda bo aktor który gra jego postać jest naprawdę przystojny ;)
Oj oni są super!!!!No fantastycznie do siebie pasuja!Tacy zarozumiali i dumni, ale i skrzywdzeni (ona z powodu Nate'a, on wciaz niemoze zadowolic ojca). By mogli tak juz ze soba byc. Kto wie moze Chuck zmienilby sie pod wplywem Blair...Para Dan i Serena jakas glupia. Ogladajac watki z ich udzialem strasznie sie nudze! W ogole nie lubie tej Sereny!Ja bym w zyciu nie wybaczyla przyjaciolce ktora za plecami przespala sie z moim facetem. Nie wiem jak Blair mogla jej znowu zaufac!!!
w 8 odcinku znowu sie caluja i chuck powiedzial blair ze ja lubi. wiec kto wie moze jednak beda para.... chcialbym :)
całkowicie jestem za ta para na razie są świetni ! Pasują do siebie no i wydaje mi sie ze Chack przynajmniej ja docenia i naprawdę coś do niej czuje a Nate , on jest cienki
Te czekanie z niecierpliwością na każdy odcinek ......tak teraz to już nie to samo.Czekam tylko na ślub Chucka i Blair :)