PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108212
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Co sądzicie o tym, żeby Serena pisała bloga?

Myślę, że to byłoby to ciekawe, coś nowego dla S, oczywiście, jeśli scenarzyści ładnie
poprowadzą ten wątek.

użytkownik usunięty
spalonytost

dla mnie te wszystkie prace sceny są beznadziejne, ona nic nie umie ale każdy chce ją u siebie ze względu tylko na wygląd i to mnie denerwuje a to z tym blogiem to niefajny pomysł.

I tutaj się z Tobą nie zgodzę.
Serena ma jeden WYJĄTKOWY talent.
Przyciąga do siebie ludzi jak magnes.

Niemal od "dzień dobry" potrafi tak zagrać na człowieku, że ten od razu zaczyna się czuć jak jej stary znajomy.
Umiejętność zjednywania sobie ludzi jest bardzo cenna w interesach.

Poza tym uważam, że Serena jest zatrudniana, nie dla urody a dla jej koneksji.
Mieć pracownicę, który pochodzi z bogatej i szanowanej rodziny i dodatkowo jest ulubienicą tabloidów to dla pracodawcy rodzaj prestiżu.

spalonytost

S.piszac blog przeczy sama sobie, bo wcześniej nie podobało sie jej to, ze Plotkara w sieci, a D. w książce ujawniali tajemnice z UES.

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

dokładnie, był taki odcinek, że mówiła, ze plotkara pisze o nich i ze to ją denerwuje, a teraz sama zacznie to robić. dziwne.

ocenił(a) serial na 6

Ale przecież S pisze o sobie. To znaczy ja to tak rozumiem. A skoro pisze o sobie, to może napisać tyle, ile chce, nie musi ujawniać wszystkiego, tak, jak to robi Plotkara. Tyle, że za bardzo nie wiem, co ona miałaby napisać xD "Cześć, jestem Serena, mieszkam na UES i kupiłam sobie dzisiaj torebkę od Chanel" :P