PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

to jakaś masakra jest:) wygląda okropnie...

ocenił(a) serial na 10
Deanta

Gdy wyszedł z łazienki na samym początku odcinka dosłownie płakałam ze śmiechu!

ocenił(a) serial na 9
maarzenaah

no więc ja też:) potem jakoś je ujarzmił i wyglądał nieco lepiej. Jednak jak go zobaczyłam na początku, to pomyślałam,że na miejscu Blair w życiu bym go nie pocałowała...:)

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

Taaaak, na początku odcinka wyglądał najgorzej. :D

Deanta

Czesał go ogrodnik haha :-)

ocenił(a) serial na 5
Deanta

takie trochę trollowanie fanów :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Oj wiadomo ze to byl taki easter egg :D
Scenarzysci zdają sobie sprawę co myslą fani i czasami puszczają do nich oko : P
To juz chyba z 5 raz jak było cos o jego włosach w tym sezonie:D

Kejt__

Jeśli dobrze wszystko zinterpretowałam, to takie zabiegi robią też innym postaciom. Przykładem jest chociażby "bezużyteczny Nate", czy wdzianko Chucka jako odpowiedź na narzekania fanów. :D

ocenił(a) serial na 9
spacedementia

w tym sezonie najbardziej podoba mi się fryzura Chucka:) a jeśli chodzi o Nate'a i Dana to wg mnie najlepsze włosy mieli w 1 i 2 sezonie... Chuck miał okropne włosy w 1:)

ocenił(a) serial na 1
spacedementia

I jeszcze np. Serena w opasce i tej okropnej sukience Blair(czyzby wysmiali stylistów za ich beznadziejne wybory modowe:P?) , szaliczek Chucka w 5x15, gofty Rufusa w 5x18 ze ich niby zrobil za duzo, Blair i jej krytyka opasek do włosów w 5x16, Dan Muppet, Blair łapiąca Dana za włosy w zwolnionym tempie w windzie :D , seks Alessandry i Chucka na kreśle :D, Rufus naprawiający krzeslo :D i tak mozna mówic:D

ocenił(a) serial na 5
robb264

Albo Nate i jego tekst o niezaprzeczalnej chemii :D

ocenił(a) serial na 5
Deanta

Mi jego włosy się podobają:P Dużo bym dał żeby mieć takie:)