Czy też zauważyliście, że Chuck przytył i gorzej wygląda w tej fryzurze? Do tego wydaje mi się, że w porównaniu do poprzednich sezonów nie wygląda już tak atrakcyjnie... Ale to tylko moje odczucie. A co Wy myślicie? ;p
(ok wiem że mało wnoszący temat, ale nie mogłam się powstrzymać jako fanka DAWNEGO Chucka :D)
Chuck jest boski!:-) , ale niestety też to zauważyłam.
Świetnie wyglądał w 1 sezonie i na samym początku 4 jak był we Francji
No ale teraz jest troszkę gorzej.
Zupełnie na odwrót jest z Danem. Na początku wyglądał zupełnie nieatrakcyjnie, ale w 4 seznie ma super fryzurkę i wygląda naprawdę świetnie!
Jeżeli chodzi o wygląd Chucka, to wydaje mi się, że najgorzej wyglądał w 1 sezonie i na początku 2 ( taka kuleczka ). Natomiast teraz wygląda niesamowicie. Ma super fryzurę, jest dobrze zbudowany. Mnie się podoba :) Gorzej jest jeśli chodzi o zachowanie ( teraz trochę przynudza).
Z kolei jeśli mowa o Danie to zgadzam się z Adriana21 :)
Tyle w tym temacie :)
Mnie osobiście się jego obecna fryzura zupełnie nie podoba. Wygląda fatalnie.
Chociaż i tak jest lepiej niż w pazurkach z 1 sezonu. To w ogóle był dramat.
Według mnie najkorzystniej wyglądał w dłuższych włosach w 2 sezonie.
Szczególnie utkwiły mi w pamięci sceny z white party zanim blair odjechała z markusem i nieśmiertelne "have sex with me"...
Tam wyglądał po prostu fantastycznie.
Na początku 4 sezonu też był bosko "odhodowany" ale później wrócił na Manhattan i się ostrzygł.
Claudette dokładnie o to mi chodzi:) Wtedy miał cudowne włosy i w ogóle w tych scenach wyglądał seksownie (zwłaszcza white party itp jak zauważyłaś mmmmm :)).
Teraz nie wiem co się z nim dzieje. Tzn tragedii nie ma ale to już nie to co wcześniej. Do tego jego zachowanie hmm sama nie wiem-nie ma już tego czegoś? Ale mam nadzieję że to tylko chwilowe i jeszcze wszystko wróci do normy;)