Skończyłam oglądać Plotkarę. Oglądam dużo innych seriali, ale tym razem szukam serialu z bardzo ładną dziewczyną, która w nim gra i co ważne, żeby odgrywała kluczową rolę. Chodzi mi o dziewczynę coś jak Serena albo Blair. No :) Proponujcie dużo. Błagam :D
Może The Carrie Diaries? Nie dorównuje Plotkarze, ale miło się ogląda. Ze skończonych jak ktoś jeszcze nie oglądał polecam Veronicę Mars, jeden z najlepszych seriali o liceum, a główną rolę gra Kristen Bell. Naprawdę warto obejrzeć. Jeszcze warte polecenia jest The O.C. ale to chyba każdy już widział ;)
Z tematyką to nie wiem, bo tego serialu nie oglądałam... Ale jak z ładną dziewczyną w roli głównej to "Cień anioła", "Buffy...", a poza tym "Internat" - serial hiszpański, więc ciasteczka są, jest na co popatrzeć :D
Pamiętniki wampirów? ;p Plotkara była jedyna w swoim rodzaju... mi się jedynie kojarzy z filmem Szkoła uwodzenia ;p
A jezioro marzeń? stare ale jare :P i jest Katie Holmes ;p
Seks w wielkim mieście? jest NYC :P
Ally McBeal?
Ja tak teraz jeszcze sobie pomyślałam o Gotowych na wszystko - intryg cała masa... zresztą nawet jakbyś widziała, to zacznij oglądać od początku któryś sezon... ja tam nie otrafię powiedzieć, co się działo, w którym, za dużo wątków i postaci (zwłaszcza takie przemyślenia miałam po ostatniej scenie ;))
Włąśnie widziałam ostatnio ten serial na jakiejś stronce i mam pytanie. Czy warto się wciągać? Bo tylko 22 odcinki. (:
Powiem tak niestety tylko 22 odcinki... nie rozumiem dlaczego nie pociągnęli tego serialu dalej bo jest świetny i nie skupia się jedynie na cheerleaderkach tylko są różne wątki :) wciągający !
Jeżeli nie oglądaliscie Gotowych na wszystko to ja polecam bardzo mocno :-). Wg mnie jest to najlepszy serial pod słońcem, ogladalam go chyba ze sześć razy każdy sezon, bardzo wciąga :-P
Podobno pretty little liars jest świetnym serialem. Zamierzam to obejrzec gdy obejrzę plotkarę.
Może Seks w Wielkim Mieście? xD podobno Plotkara to po prostu odpowiednik dla nastolatków
Make it or break it - długo się do niego zbierałam ale jak już zaczęłam bardzo mnie wciągnął!
Może Awkward? Nie wiem czy Jennę można nazwać ładną dziewczyną, ale przyjemnie się ogląda.
Pretty Little Liars, The Secret Circle i The Vampire Diaries :D to moje ulubione seriale (polecam !)
Poważnie Pretty L.L ? Ja nie mogłam z tym serialem, tak mnie wynudził i zorał psyche ;). że brak słów! A Plotkary nic nie zastąpi!
Oglądam. Teraz mam zaległości z nim bodajże 6 odcinków, bo już mnie przestał interesować. Nudno się zrobiło, nic nie tłumaczą, każdy odcinek to tylko więcej pytań, a żadnych wyjaśnień. I te kłamczuchy to też takie tępawe troszkę. ;P
Ja jestem cały czas na bieżąco. To prawda że ten serial może się zrobił troche nudny ale i tak z niego nie zrezygnuje...
Polecam jak wyżej Gotowe na wszystko a także Glee, Pretty Litlle Liras jak lubice się trochę bać to jeszcze The Walking Dead :)
Ja polecam One tree hill kiedyś go oglądałam i teraz wróciłam jestem na 2 sezonie :D
Desperatki też oglądałam wieki temu , ale bardzo fajny serial, jednakże nie mam jakoś ochoty powracać i brnąć przez wszystkie 7 -8 sezonów.. to troszeczkę dołujące wiedząc co się wydarzy w następnym odcinku itp.
Jeżeli chodzi o Glee to polecam również, miło się ogląda jest dużooo zabawnych momentów i śmiesznych i dużooo dobrej muzyki , na początku sceptycznie do niego podchodziłam ale po killku odcinkach już wciąga. Nigdy nie pomyślałabym w 1 sezonie że Rachel będzie moją ulubioną postacią. ;P
To my tu chyba wymieniliśmy już seriale godne uwagi :), ale przyznam się, że niezła jesteś jak tyle z nich obejrzałaś :)
to spróbuje raz jeszcze :)
Once Upon A Time, Beauty and the Beast, Jane by Design, Rizzoli &Isles- tyle ze nie w typie GG ale milo się oglada :)
Beauty and the Beast, Jane by Design, Rizzoli & Isles (mój ulubiony nawiasem mówiąc) oglądam. Zastanawiam się nad Once Upon a Time. Polecasz tak z głębi serca? Bo jak oglądałam jakieś zdjęcia z serialu, czy opisy czytałam to jest to taki magiczny, fantastyczny świat, prawda? Nie kręci mnie to zbytnio. Może powiesz co sama sądzisz o nim, i na ile oceniasz? ;p
pierwszy sezon bardzo mi się podobał, coś zdecydowanie innego- jak dla mnie 9/10. Potem niektóre wątki mnie nudziły ale też ogólnie pozytywne odczucia. Magia jest, owszem, ale nie przytłacza całości :)