PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108175
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Co teraz oglądać?

ocenił(a) serial na 10

Skończyłam oglądać Plotkarę. Oglądam dużo innych seriali, ale tym razem szukam serialu z bardzo ładną dziewczyną, która w nim gra i co ważne, żeby odgrywała kluczową rolę. Chodzi mi o dziewczynę coś jak Serena albo Blair. No :) Proponujcie dużo. Błagam :D

użytkownik usunięty
ati223

Dołączam sie,tez szukam seralu o bardzo podobnej teamtyce;)

ati223

Trudno, o podobną tematykę hmm...:
90210
Glee
Skins (trochę wulgarne, ale też liceum :D)
Revenge

ocenił(a) serial na 10
benzacne

Wszystkie oglądam, haha :D

ati223

Degrassi
Shameless (też wulgarne, ale fajne)

ocenił(a) serial na 10
ati223

Może The Carrie Diaries? Nie dorównuje Plotkarze, ale miło się ogląda. Ze skończonych jak ktoś jeszcze nie oglądał polecam Veronicę Mars, jeden z najlepszych seriali o liceum, a główną rolę gra Kristen Bell. Naprawdę warto obejrzeć. Jeszcze warte polecenia jest The O.C. ale to chyba każdy już widział ;)

ati223

Z tematyką to nie wiem, bo tego serialu nie oglądałam... Ale jak z ładną dziewczyną w roli głównej to "Cień anioła", "Buffy...", a poza tym "Internat" - serial hiszpański, więc ciasteczka są, jest na co popatrzeć :D

ati223

One tree hill
Hart of Dixie
Shameless US
The O.C.

ocenił(a) serial na 10
Calogerooooo

Widziałam :P

ocenił(a) serial na 10
ati223

Lying Game :)

ocenił(a) serial na 10
Vicky_Christina

Widziałam. :P

ocenił(a) serial na 7
ati223

Pamiętniki wampirów? ;p Plotkara była jedyna w swoim rodzaju... mi się jedynie kojarzy z filmem Szkoła uwodzenia ;p

ocenił(a) serial na 10
tolerancja91

Oglądałam, oglądałam. XD

ocenił(a) serial na 7
ati223

A jezioro marzeń? stare ale jare :P i jest Katie Holmes ;p

Seks w wielkim mieście? jest NYC :P
Ally McBeal?

Ja tak teraz jeszcze sobie pomyślałam o Gotowych na wszystko - intryg cała masa... zresztą nawet jakbyś widziała, to zacznij oglądać od początku któryś sezon... ja tam nie otrafię powiedzieć, co się działo, w którym, za dużo wątków i postaci (zwłaszcza takie przemyślenia miałam po ostatniej scenie ;))

ocenił(a) serial na 10
ati223

Hellcats świetne i ładne dziewczyny w roli głownej :)

ocenił(a) serial na 10
Aselka

Włąśnie widziałam ostatnio ten serial na jakiejś stronce i mam pytanie. Czy warto się wciągać? Bo tylko 22 odcinki. (:

ocenił(a) serial na 10
ati223

Powiem tak niestety tylko 22 odcinki... nie rozumiem dlaczego nie pociągnęli tego serialu dalej bo jest świetny i nie skupia się jedynie na cheerleaderkach tylko są różne wątki :) wciągający !

ocenił(a) serial na 10
Aselka

Tak więc na pewno oglądnę. W następny weekend. :D

ocenił(a) serial na 9
ati223

Jeżeli nie oglądaliscie Gotowych na wszystko to ja polecam bardzo mocno :-). Wg mnie jest to najlepszy serial pod słońcem, ogladalam go chyba ze sześć razy każdy sezon, bardzo wciąga :-P

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

Oglądałam hehe :D

ocenił(a) serial na 10
ati223

Podobno pretty little liars jest świetnym serialem. Zamierzam to obejrzec gdy obejrzę plotkarę.

ocenił(a) serial na 10
tymbarkowa570

Ojeja.. PLL też oglądam :P

ocenił(a) serial na 10
ati223

Może Seks w Wielkim Mieście? xD podobno Plotkara to po prostu odpowiednik dla nastolatków

ati223

Get a Life :-D

ocenił(a) serial na 7
squallaz

A może Tajemny Krąg, choć tylko jeden sezon, ale za to bardzo wciągający :)

ocenił(a) serial na 8
Zuziiiia

Make it or break it - długo się do niego zbierałam ale jak już zaczęłam bardzo mnie wciągnął!

ocenił(a) serial na 9
ati223

Może Awkward? Nie wiem czy Jennę można nazwać ładną dziewczyną, ale przyjemnie się ogląda.

ocenił(a) serial na 10
ati223

Pretty Little Liars, The Secret Circle i The Vampire Diaries :D to moje ulubione seriale (polecam !)

ocenił(a) serial na 8
ati223

Pretty Little Liars:)

karolinaaaa96

Poważnie Pretty L.L ? Ja nie mogłam z tym serialem, tak mnie wynudził i zorał psyche ;). że brak słów! A Plotkary nic nie zastąpi!

ocenił(a) serial na 8
Indra_5

Kocham Plotkare ale uważa też że PLL to bardzo dobry serial;)

karolinaaaa96

I to jest dobre, że każdy ma prawo uważać inaczej i nie może za to nikogo negować :)

ocenił(a) serial na 10
karolinaaaa96

Oglądam. Teraz mam zaległości z nim bodajże 6 odcinków, bo już mnie przestał interesować. Nudno się zrobiło, nic nie tłumaczą, każdy odcinek to tylko więcej pytań, a żadnych wyjaśnień. I te kłamczuchy to też takie tępawe troszkę. ;P

ocenił(a) serial na 8
ati223

Ja jestem cały czas na bieżąco. To prawda że ten serial może się zrobił troche nudny ale i tak z niego nie zrezygnuje...

ocenił(a) serial na 9
karolinaaaa96

Polecam jak wyżej Gotowe na wszystko a także Glee, Pretty Litlle Liras jak lubice się trochę bać to jeszcze The Walking Dead :)

ocenił(a) serial na 9
kindzia160294

Ja polecam One tree hill kiedyś go oglądałam i teraz wróciłam jestem na 2 sezonie :D

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

Desperatki też oglądałam wieki temu , ale bardzo fajny serial, jednakże nie mam jakoś ochoty powracać i brnąć przez wszystkie 7 -8 sezonów.. to troszeczkę dołujące wiedząc co się wydarzy w następnym odcinku itp.

Jeżeli chodzi o Glee to polecam również, miło się ogląda jest dużooo zabawnych momentów i śmiesznych i dużooo dobrej muzyki , na początku sceptycznie do niego podchodziłam ale po killku odcinkach już wciąga. Nigdy nie pomyślałabym w 1 sezonie że Rachel będzie moją ulubioną postacią. ;P

ati223

Zemsta- The Revenge.

ocenił(a) serial na 10
As1k

Oglądam

ocenił(a) serial na 9
ati223

To my tu chyba wymieniliśmy już seriale godne uwagi :), ale przyznam się, że niezła jesteś jak tyle z nich obejrzałaś :)

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

Heh, dzięki. ;D

ati223

to spróbuje raz jeszcze :)

Once Upon A Time, Beauty and the Beast, Jane by Design, Rizzoli &Isles- tyle ze nie w typie GG ale milo się oglada :)

ocenił(a) serial na 10
As1k

Beauty and the Beast, Jane by Design, Rizzoli & Isles (mój ulubiony nawiasem mówiąc) oglądam. Zastanawiam się nad Once Upon a Time. Polecasz tak z głębi serca? Bo jak oglądałam jakieś zdjęcia z serialu, czy opisy czytałam to jest to taki magiczny, fantastyczny świat, prawda? Nie kręci mnie to zbytnio. Może powiesz co sama sądzisz o nim, i na ile oceniasz? ;p

ati223

pierwszy sezon bardzo mi się podobał, coś zdecydowanie innego- jak dla mnie 9/10. Potem niektóre wątki mnie nudziły ale też ogólnie pozytywne odczucia. Magia jest, owszem, ale nie przytłacza całości :)

As1k

A może by tak jakieś ambitniejsze seriale jak gra o tron breaking bad czy dochodzenie ale pewnie nie obejrzysz więc może czysta krew