PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

No właśnie czy ktoś z was się domyśla, o co chodzi z tym, że Diana Payne ma jakiś sekret? Czemu ona właściwie spaliła te zdjęcie z teczki Bart'a, jeszcze Chuck mówił, że ją skądś kojarzy ?
I w sumie też jakaś prawda na temat dziadka Nate'a - Willam'a ?

Co jest grane ;p

ocenił(a) serial na 10
Dzoana95

Niektórzy pisali, że to matka Chucka. No właśnie jak to dokładnie było z matką Chucka? Ona zmarła przy porodzie, czy jak?

ocenił(a) serial na 8
Ilonaa_2

Było przecież o tym w 3 sezonie. Dla wyjaśnienia: Bart wmówił Chuckowi, że zmarła przy porodzie, ale jak Bart umarł to Chuck poszedł w nocy na jego grób w rocznice śmierci nawet no i zobaczył kobietę tam, ona płakała, zobaczyła Chucka poznała go i uciekła, ale zostawiła medalion na nagrobku. W tym medalionie było zdjęcie małego Chucka i Barta. No i on zaczął myśleć że to serio jego matka, ale ona się wypierała, aż w końcu się przyznała, ale ona spiskowała z jego wujkiem Jackiem no i był moment, ze Chuck musiał oddać komuś chwilowo hotel i oddał jej, a ona go zdradziła i oddała ten hotel Jackowi. No i tak się skończyło jej macierzyństwo ;p To streszczenie w wielkim skrócie ;p .

Mi się wydaje, że to może byc jakaś ciotka, albo siostra, może też kuzynka;p Nie wiem sama ;p .

ocenił(a) serial na 10
Dzoana95

Właśnie coś mi świtało, że jakaś kobiet go w ciula zrobiła, itp, ale nie chciałam gafy palnąć. Na pewno niedługo sytuacja z Dianą się wyjaśni i z jej sekretem. :)

ocenił(a) serial na 10
Ilonaa_2

Diana to na pewno nie jest jego matka - bo Dzoana95 wyjaśniła już, że w 3 sezonie matka została ujawniona. Dodam tylko, że tamta kobieta ostatecznie powiedziała Chuckowi że nią nie jest, ale jak wyjeżdżała było powiedziane, że faktycznie nią jest. Obstawiam, że Diana może być porzuconą córką Barta lub coś takiego, a Wiliam mógł maczać palce w śmierci Barta... Ale to tylko takie domysły. Może być też wątek, że Bart żyje i tylko upozorował swój wypadek!

szaniawska11

Niemożliwe bo pokazywali zmarłego Barta w szpitalu.

ocenił(a) serial na 10
Viya

Masz racje, ale może reszta moich domysłów się potwierdzi?... Kto wie...

szaniawska11

A ja trochę zmienie temat i się podczepię pod intrygowanie - nie czaję do końca o co chodzi z Charlie...Tzn ok, wiem, że to wynajeta aktorka, że Carol ją zatrudniła, żeby dostać kase od Cece. Ale gdzie jest prawdziwa Charlie (córka carol) i czy ona w ogóle istnieje? Może cos o tym gdzieś było, a ja przeoczyłam?

ocenił(a) serial na 8
so3

Własnie nie, a mnie tez to ciekawi. Mogliby ją pokazać :D

ocenił(a) serial na 9
szaniawska11

napewno Diana nie jest córką Barta :D przeciez oni są w podobnym wieku, a raczej byli :D

wątpie by to była matka Chucka - znów by dali taką drugą wyrodną mamusię dla Chucka? nie wydaje mi się...

może ona jest ciotką Chucka? siostra Jacka i Barta?
tylko skad to powiązanie z dzidkiem Nate`a ;)

ocenił(a) serial na 6
Dzoana95

Ja myślę, że Diana to jakaś była Barta. A William z tego, co kojarzę, to był w to zamieszany tylko dlatego, że chciał posadzić Nate'a na stanowisku, nie? Chyba, że było coś o jakimś szantażu ze względu na stare czasy? :D

ocenił(a) serial na 10
brulionbebeb

o, właśnie obejrzałam odcinek, w którym jest odpowiedź. Jak z niego wynika, Diana jest matką Chucka, bo miała romans z Bartem. nieźle

zobaczymy co jeszcze się wydarzy.. ;)