Chyba muszę od początku oglądnąć nie bardzo pamiętam czemu Vanessa wyjechała i czy wogóle powróci?Ona by do Rufusa pasowała,zawsze sie świetnie dogadywali:D:D::D:D:D
Vanessa wyjechała chyba na studia do Barcelony. Jeśli o mnie chodzi, to mogłaby ich nigdy nie kończyć :P
Nie lubisz jej?ja na początku tak lubiłam,niestety..zmieniła sie i masz racje mogła by nie wracac,aczkolwiek myśle że zobaczymy ja w ostatnim sezonie
Vanessa jest idiotką, z jednej strony gardzi UES, a zdrugiej rozkłada nogi przed Ch., N. itd, żeby tylko dostać sie do tego bogatego świata
Na początku nic do niej nie miałam. Maksymalną irytację wzbudzała u mnie w sezonie bodajże czwartym, przy okazji sprawy z Juliet i naćpaniem Sereny. Wróciła po tym jakby nigdy nic się nie stało z pretensjami do wszystkich, że się od niej odwrócili, że to ona została wrobiona przez J, do Dana, że przestała go obchodzić ich przyjaźń itp.a to przeważyło na moim podejściu do jej postaci.
Jednakże w finałowym odcinku życzyłabym sobie wszystkich, bez względu na moje odczucia względem bohaterów :)
Zgadzam się zupełności z tobą,aczkolwiek ciekawa jestem cio bedzie z Jenny....ponieważ z tego co wiadomo całkiem odeszła z serialu...
Opcje są dwie, albo zostawią wątek Jenny ( innych niewystępujących również), albo pojawi sie ona epizodycznie skuszona $.
tez jej strasznie nie lubię,ale w życiu prywatnym jest z Ed'em Westwick'iem (chuck bass)