Nie tylko ciebie - mnie irytuje przede wszystkim jej okropna, drewniana, przesadzona gra aktorska. Ale muszę przyznac ze Liz w młodości byla niezłą laseczką. :P
nawet nie akcent tylko po prostu "Barwa glosu" :D i tak strasznie przesadza...
haha, nie tylko ciebie, w ogole mnie ta postać irytuje mnie, hurley nie ma aż takiego akcentu, hnm, tak mi się zdaje, widzialam wiele filmow z nia, i nie wydaje mi sie, ze taki jest na prawde, trochę go chyba wzmacnia...
GRRRRR, nie cierpię jej! Ten głos, akcent, aż mnie ciarki przechodzą jak o niej pomyślę..
świetna jest! wlasnie ten jej caly akcent dodaje jej kobiecosci, zajebista dupa jak na jej wiek
ona cała mnie strasznie wkurza i ma taki dziwny głos... to mnie najbardziej wkurza
OMG, kocham ją! Jest taką zimną suką, a to uwielbiam! Do tego ma świetnie ciało, urody też jej nie brakuje i wisienka na torcie to BRYTYJSKI AKCENT <3
I? Jak ma na to pieniądze i chce to w czym problem? Skoro jej się to podoba to jej sprawa. Nie wpiertalajcie się wszystkim w życie :>
no wlasnie, ma kase to se robi operacje. kurde ja bym chciala tak wygladac w jej wieku, a nie jakas stara baba z wystajacym brzuchem. ona jest zajebista, nie hejtujcie jej