PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108476
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara
ocenił(a) serial na 9
Olieen

Poniżej jest sporo takich tematów. Ale powiem Ci ze warto wg mnie. Mi sie bardzo podoba ten serial, innym tez z tego co czytalam nizej :-)

kindzia160294

warto ;)

Olieen

warto, tylko ze sezony 4-6 to już dla mnie dno, ale te pierwsze są świetne :)

paulinamarchewka14

A orientujesz sie może czy będzie więcej tych sezonów ? :)

Olieen

serial sie już skończył na 6 sezonie ;p

paulinamarchewka14

Przepraszam, nie doczytałam :P

ocenił(a) serial na 9
Olieen

Warto, nawet dla samego końca

Olieen

Ja obejrzałam pierwszy odcinek i nie spodobał mi się. Ale jak widzę tutaj tylke pozytywnych opinii to zastanawiam się czy nie wrócić do niego. Dlatego mam pytanie - czy cały sezon będzie wyglądał i miał podobny klimat jak 1 odcinek ? :)

użytkownik usunięty
klaudia041

A możecie powiedzieć gdzie oglądaliście Plotkarę? Jaką stronę polecacie, oczywiście bezpłatną. Z góry Wam dziękuję :)

kinomaniak, ekino, i itv. :)

użytkownik usunięty
klaudia041

dziękuję :) właśnie kinomaniak coś mi nie działa, a znowu na itv trzeba się zarejestrować

mi kino maniak działa normalnie, jakiś czas temu były jakieś problemy, ale już jest dobrze. A na i itv wcale nie trzeba się rejestrować. ;)

użytkownik usunięty
klaudia041

aha, już mi wszystko ładnie działa :) dzięki :)

spoko. ;)

klaudia041

Miałam na początku podobne zdanie - pierwszy odcinek mnie zniechęcił, odstawiłam serial i dopiero po jakimś czasie, kiedy naprawdę nie miałam co oglądać, sięgnęłam po niego ponownie. I nie żałuję, przynajmniej pierwszych czterech sezonów. Jeśli zaczniesz oglądać, to zapewne 5 i 6, tak jak ja, obejrzysz z przyzwyczajenia i przez chęć zamknięcia tego wszystkiego, chociaż poziom drastycznie spadł (coraz głupsze intrygi, coraz mniej normalne i naturalne zachowania głównych bohaterów...). Ale i tak polecam.

novocaine_

ok, dzięki. Może zacznę znowu oglądać, bo już wszystkie seriale mi się pokończyły. ;)

ocenił(a) serial na 10
klaudia041

Jeden z najlepszych seriali :) Miałam wojne miedzy 90210 a Plotkarą. Po 1 odc. Plotkara mi się nie spodobała, ale jak oobejżałam 5 odc. to się wciągnęłam na maxa :) 90210 jeszcze trwa.. ale Gossip Girl pobija 90210.

novocaine_

Tak ja też obejrzałam 1 odcinek(około rok temu) i trochę mnie zniechęcił :)
Jednak nic nie pamiętam :P
Teraz gustuje w innych serialach i mam nadzieje że ten mi sie spodoba :)
Dzięki za pomoc :)

ocenił(a) serial na 8
Olieen

To zależy jakie seriale preferujesz. Plotkarę ogląda się bardzo hm swobodnie. Aczkolwiek 4 lub 5 sezon jest bardzo wymuszony, ledwo przebrnęłam. Niektóre wątki są bardzo wymuszone, ale da się znieść. Ogółem serial godny polecenia:) Aha i zachęcam do przeczytania książki!

ocenił(a) serial na 8
dictatorofgoodtaste

Niektóre wątki są bardzo naciągane* Sorrki, powtórzenia

ocenił(a) serial na 4
Olieen

oglądnęłam pierwszy sezon. wszyscy w tym serialu zachowują się idiotycznie. to jest takie głupie, że brak mi słów. naprawdę.

Olieen

Wiesz, ja zaczęłam z ciekawości i nudów, pierwszy sezon mnie zainteresował, 2 i 3 mogłoby nie być. Czwarty jest ciekawy przez wątek przyjaźni B i D. W piątym za dużo jest o tym ślubie, choć odcinek z lotniskiem wymiata, 6 jeszcze nie widziała. Momentami jest nudny, oklepany, niektóre postacie wprowadzono na siłę, ale polubiłam głównych bohaterów i dlatego chcę go ukończyć.

ocenił(a) serial na 10
Olieen

to był mój ukochany serial :D 3 pierwsze sezony najlepsze, 4 ujdzie, 5 troche naciagany, 6 lepszy niz 4 i 5 ale i tak nie przebije trzech pierwszych :p
warto oglądać chociażby dla Chucka Bassa <3 ale Blair i jej intrygi, przyjażń B. i S. tez sa swietne, aż za tym znów zateskniłam :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Moj tez!!! Czasami ogladam sobie powtorki i wciaz sa te same emocje! Kocham

ocenił(a) serial na 10
majka5454

tak ja tez <3 jedyne czego żałuje to ze nie skonczylo sie parą Nate i Jenny <3 oni byli tacy kochani w 2 czy tam 3 sezonie :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Wogle brakowalo mi jenny jak wyjechala. Bez niej ten serial nie byl juz taki sam. Wrocila na minute ostatniego odcinka. Tez mi powrot

ocenił(a) serial na 9
majka5454

Zgadzam sie z Wami, ja od samego poczatku kibicowalam Jenny i Natowi, i chcialam zeby byli razem. Szkoda ze Jenny wyjechała, a tak na prawda to chyba juz nie chciala grać w serialu.

ocenił(a) serial na 10
kindzia160294

No nie chciała. Szkoda, że Nate ostatecznie został sam.

Olieen

moim zdaniem serial najlepszy ze wszystkich, które widziałam.

ocenił(a) serial na 10
Olieen

Czy warto ? TO NAJWSPANIALSZY SERIAL NA ŚWIECIE Z KTÓRYM BARDZO TĘSKNIĘ ;((((((((