PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108494
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

wnioskując z liściku dla Sereny do miasta wraca Georgina Sparks! Wiadomo coś Wam na ten temat?

"Wiem że mnie kochacie xD"
Maxiu16

ocenił(a) serial na 6
max_c

Odpowiedź padła w odcinku wyemitowanym na The CW w ostatni poniedziałek.

Niektórzy nie obejrzeli jeszcze tego odcinka, dlatego powinieneś oznaczyć swój post jako spoiler - "[Spoiler]:treść postu".

Moderator

Campbells

Przyznajmy, że większość nie widziała tego odcinka, ale są tacy którzy obejrzeli.
Jak myślicie, co zrobi Georgina i jakie ma plany wobec Sereny i spółki?

ocenił(a) serial na 8
max_c

ja widziałam zdjęcie jak Dan całuje się z Georginą i idą za ręke;/ a co z jego miłościa do Sereny:> jak to bedzie prawda to sorry ale Dan jest looserem

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

aha a jak wam się podoba wątek Nathana z Vanessa

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

mi sie podoba przynajmniej teraz Van nie dowala sie do Dana :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
max_c

Neta sorrki za dużo OTH:D X.O.X.O

sara137_2

Chyba Nate'a :P Ale każdy się może pomylić xD

max_c

G. jest duchem imprezowej przeszłości S. co znaczy, że będzie interesująco.
Ciekawi mnie cóż za tajemnicę skrywają, skoro nawet Chuckowi nie chce jej powiedzieć. Hmm "u where there too Serena... I'm not talking about it's about last year... Yeah u were just innocent bystander who walked in on"
S. uczestniczyła w czymś co przyniesie duuuże konsekwencje. Wiecie co to było??

V. to wredna zołza, sama powiedziała że B. bardzo kocha Nate'a więc mogłaby się od niego odstosunkować.

Tak w ogóle Chuck pomału traci swój charakter, poprosił o zastawę dla Dana żeby został na rodzinnym obiedzie, pomaga S. chociaż zachowuje resztki siebie dogryzając tym Dan'owi

happy__girl

hmm tez jestem ciekawa jaka tajemnice skrywa Serena i Georginia

ocenił(a) serial na 10
lookatmejenny

[spoiler!]

w najnowszym odcinku S. przyznała się przed B., że zabiła kogoś. Przed chwilą skończyłem oglądać po angielsku.

Wie ktoś kogo ona zabiła?!

ocenił(a) serial na 8
haq_2

tez wlasnie obejrzalam:)
czulam ze to wlasnie powie Blair.
bardzo ciekawy watek jeszcze chyba takiego w teen drama nie widzialam...
zobaczymy co to bedzie
jesli chodzi o osobe ktora zabila S. to bylo nagrane a tam bylo cos z seksem wydaje mi sie ze S. byla pijana zabawiala sie z kolesiem i pewnie on chcial wiecej niz ona, albo probowal ja zgwalcic czy cos i wtedy ona w zabila go ale na pewno nie celowo tylko przez przypadek uderzajac jakas lampom albo wazonem..... to moje domysly
a co sadzicie o Jenny...mam nadzieje ze sie dziewucha zmieni bo mnie juz wkurza strasznie:/
B. jest great:D

ocenił(a) serial na 10
Bella_Luna

No Blair jest świetna, trzeba przyznać ;d

A Mała Jenny wygląda na to, że się opamiętała i przestanie robić z siebie takie nie wiadomo co - za wysokie progi dla niej.

A co do Erica - spodziewałem się, że to on się okaże gejem, od kiedy pojawił się ten przeciek, bo ta niewyjaśniona wcześniej próba samobójcza cały czas mi dawała do myślenia. Ten chłopak, którego usidliła Jenny też mi się wydawał jakiś podejrzany ;p.
A tak w ogóle to Georgina to też niezła postać. Podoba mi się jej bezwzględność ;d ale wierzę w to, że ona nie powiedziała o Ericu specjalnie. Nie jest chyba aż taka.

ocenił(a) serial na 8
haq_2

Gorgie jest niezla bitch:) mi sie wydaje ze specjalnie, bo na wyglada na taka:P
a co sadzisz, kogo S. zabila?

ocenił(a) serial na 10
Bella_Luna

myślę, że pewnie nikogo ze znajomych do tej pory z serialu postaci, pewnie wprowadzą kogoś nowego, tak jak wprowadzili Dżordżi :P
bo w sumie gdyby to był ktoś, kogo my znamy, to znałby tego kogoś też Chuck albo Blair i by się obydwoje nie pytali co sie stało ;p.

A tak z innej beczki - kim jest ojciec S.? w ogóle nic o nim nie wiadomo... śmiesznie by było, jakby się okazało, że ona i Dan są rodzeństwem ;d

ocenił(a) serial na 10
haq_2

moja wersja była taka, ze Serena mogła komus np. sprzedac narkotyki (lub cos w tym stylu) i ten ktos umarl, niekoniesznie musiala kogos zabić w doslownym tego slowa znaczeniu. moze to bylo specjalnie tak powiedziane pod koniec odcinka zeby trzymac w napieciu, ale to tylko moje przypuszczenia... ;););)