Zauważyliście, że w ostatniej scenie finałowego odcinka, byli nowi aktorzy, a narrator (Bell),
mówiła, że może Dan skończył z tym, ale ona nigdy nie zniknie. Czyżby Plotkara miała być
kontynuowana? Coś w stylu Skinsów, nowe pokolenia itd. Wiecie coś na ten temat ?
całkiem możliwe, że będzie to coś w stylu 90210. jednak nie będzie to, to samo. kocham ten serial i gdybym miała więcej uczuć niż mam płakałabym na zakończeniu. coś cudownego. strasznie zżyłam się z bohaterami. w szczególności z Nate'm i jego cudownie idealnym charakterem. ogólnie chciałoby się zobaczyć ich dalsze przygody i to strasznie.
no dokładnie ale wątpie żeby ciągnęli to dalej chyba że w inny serialu .. hmm bardzo ciekawe .
Jedno wiemy Plotkara z tą obsadą nie powróci już nigdy .. .; ((
Tak i to strasznie przybija ;c wszystko bym oddala za 3 sezony jeszcze. oglądam mnóstwo serialu różnego rodzaju tak samo jak i filmów (takie powołanie) można powiedzieć że hobby i najbardziej tego serialu będzie mi szkoda. najbardziej zżyłam się z bohaterami
W sumie też mogę powiedzieć że to jeden z moich najlepszych seriali ;) śmieszny i wgl. interesujący .
Ja oglądam lub obejrzałam już 27 seriali hehe : P
filmów też różne takie oglądam ... dużooooo
ja jakieś 2 lata temu wciągnęłam się w 'pamiętniki wampirów' potem zaczęło się z innymi serialami. ja mam ponad 50 seriali łącznie niektóre obejrzałam wszystkie aż przestali emitować i wydawać nowe a zostało mi chyba 15 które narazie dalej drążę. oprócz tego kilka letnich. kiedyś oglądałam w szczególności filmy. boje się wiedzieć ile ich widziałam, a w szczególności horrorów :) ale 2 lata temu zaczęłam z serialami i dalej w tym trwam.
ja oglądałam także miniseriale różne także ... będę trwać również w serialach bo one są najlepsze to że można się ekscytować dłużej niż filmami.
Jam tam również teraz na True Blood i PW czekam ; d oraz Revenge
ja również na ravenge. nie mogę doczekać się nowych odcinków innej a to dopiero w wakacje. nie ogladam true blood ponieważ pierwsze odcinki mnie znużyły. ale może jeszcze wrócę do nich :)
Wiesz co miałam identyczną reakcę , zobaczyłam 3 odcinki pierwsze i nie chciało mi się dalej oglądać , to samo mojej koleżance zobaczyła też chyba z 4 odcinki pierwszego sezonu i też mowiła nudy nudy , a później kuzynka mnie przekonała i zmusiłam się do zobaczenia kolejnych odcinków i nigdy tego nie będę żałowała ! :) bo naprawdę to świetny serial ma swój urok i style hehe ;d
aaaa i właśnie też czekam na Awkward <3
ja mam tak samo. 3 lata temu zaczęłam oglądać Plotkarę, potem 90210 i tak poleciało kilkanaście seriali. Jednak najbardziej polubiłam plotkarę, skinsów i 90210. no i jeszcze teraz czekam na nowe odcinki Awkward. Dzisiaj oglądałam ostatni odcinek Plotkary, i tak dziwnie mi się to oglądało, wiedząc, że to już koniec ;/ będzie mi brakowało czekania na poniedziałki by obejrzeć nowy odcinek
" Awkward" ja to samo xD no ja też, zawsze tak wyczekiwalam na to. ale podejrzewam że jeszcze wrócę do tego serialu nie raz :) coś w tym jest że niektórych seriale wciągają naprawdę. szykuję się właśnie na skinsów :)
uwielbiam skinsów, niestety w styczniu mają zostać wyemitowane podobno 3 ostatnie odcinki. kolejny serial, który się kończy :/
Ja zaczęłam od skinów amerykańskich, ponieważ były nowsze i "ładniejsi" aktorzy, jednak przestano je emitować po 1 sezonie i w te wakacje zaczęłam oglądać brytyjskie. W niecały miesiąc obejrzałam 6 sezonów. Strasznie mnie to wciągnęło. Potrafiłam do rana siedzieć oglądając. Mi się podobały, ale zależy też czy lubisz takie seriale :)
właśnie sama nie wiem, będę musiała spróbować. ja miałam tak z "jak poznałem waszą matkę" miałam do nadrobienia 8 sezonów i było to coś koło 3 tygodni. najdłużej nadrabiałam supernatural po prawie 2 miesiące, akurat był to czas poprawiania ocen.
Będzie serial Carrie, a z tym zakończeniem chyba chodziło o to, że Dan może skończyc jako Plotkara, ale zawsze jest ktoś kto plotkuje i ktoś inny może tym się zając:) Dan przecież nie będzie plotkował o Constance, ale zawsze znajdzie się ktoś kto będzie chciał.
Powiem szczerze, że ta końcówka faktycznie była dość dwuznaczna. Nie zdziwię się, jeśli reżyser będzie kontynuował ten serial, bo z takiej kasy to grzech rezygnować, ale... (jak zawsze jest jakieś) jak stworzą kontynuację z nowymi bohaterami to byłoby dziwne. Pewnie przyzwyczaiłabym się tak jak w przypadku Skinsów, ale Gossip Girl kojarzy mi się jedynie z Blair, Sereną, Lily, Rufusem, Van, Natem, Chuckiem, Jenny, służkami Blair, Dorotą czy bratem Sereny, więc nie jestem pewna czy byłoby to lepsze wyjście. Czuję, że tak po prostu powinno już być. Mogliby zrobić jedynie film Gossip Girl z wątkami, które nie zostały wyjaśnione - całą drogą Dana jako plotkary.
w końcówce była scena jak Dan wkracza po raz pierwszy pomiędzy elitę , i plotkara mówi : " Może Dan Humprhey odszedł, ale nigdy nie pozbędziecie się kogoś z zewnątrz" , gdzie tu jakaś dwuznaczność? to tylko ostrzeżenie , że ktoś może ją naśladować.:)
Moim zdaniem to tak tylko powiedziane zostało, że na UES jest nowe pokolenie, nowe 'Królowe' i nowe Plotkary.. to się nigdy nie skończy... u nich... ;) Ale wątpie żeby to było ciągnięte dalej.. cokolwiek.. bezsens totalny :) Chyba że reaktywacja za 10 lat... tak jak nowe 90210 ... Ale za 10 lat ja będę miała 30 i na pewno się tym już nie zainteresuje
Ja też nowe pokolenie, jak w 90210 :) Ale na pewno jeśli już byloby to za kilka lat :) A za kilka lat, kto z nas by to oglądał ?:)