PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108186
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Zauważyliście, że w ostatniej scenie finałowego odcinka, byli nowi aktorzy, a narrator (Bell),
mówiła, że może Dan skończył z tym, ale ona nigdy nie zniknie. Czyżby Plotkara miała być
kontynuowana? Coś w stylu Skinsów, nowe pokolenia itd. Wiecie coś na ten temat ?

brabbit

może tak jak w 90210 nie zamknęli sobie furtki na przyszłość.

brabbit

całkiem możliwe, że będzie to coś w stylu 90210. jednak nie będzie to, to samo. kocham ten serial i gdybym miała więcej uczuć niż mam płakałabym na zakończeniu. coś cudownego. strasznie zżyłam się z bohaterami. w szczególności z Nate'm i jego cudownie idealnym charakterem. ogólnie chciałoby się zobaczyć ich dalsze przygody i to strasznie.

ocenił(a) serial na 10
rebelliousxx33

no dokładnie ale wątpie żeby ciągnęli to dalej chyba że w inny serialu .. hmm bardzo ciekawe .
Jedno wiemy Plotkara z tą obsadą nie powróci już nigdy .. .; ((

Diablicaaa

Tak i to strasznie przybija ;c wszystko bym oddala za 3 sezony jeszcze. oglądam mnóstwo serialu różnego rodzaju tak samo jak i filmów (takie powołanie) można powiedzieć że hobby i najbardziej tego serialu będzie mi szkoda. najbardziej zżyłam się z bohaterami

ocenił(a) serial na 10
rebelliousxx33

W sumie też mogę powiedzieć że to jeden z moich najlepszych seriali ;) śmieszny i wgl. interesujący .
Ja oglądam lub obejrzałam już 27 seriali hehe : P
filmów też różne takie oglądam ... dużooooo

Diablicaaa

ja jakieś 2 lata temu wciągnęłam się w 'pamiętniki wampirów' potem zaczęło się z innymi serialami. ja mam ponad 50 seriali łącznie niektóre obejrzałam wszystkie aż przestali emitować i wydawać nowe a zostało mi chyba 15 które narazie dalej drążę. oprócz tego kilka letnich. kiedyś oglądałam w szczególności filmy. boje się wiedzieć ile ich widziałam, a w szczególności horrorów :) ale 2 lata temu zaczęłam z serialami i dalej w tym trwam.

ocenił(a) serial na 10
rebelliousxx33

ja oglądałam także miniseriale różne także ... będę trwać również w serialach bo one są najlepsze to że można się ekscytować dłużej niż filmami.
Jam tam również teraz na True Blood i PW czekam ; d oraz Revenge

Diablicaaa

ja również na ravenge. nie mogę doczekać się nowych odcinków innej a to dopiero w wakacje. nie ogladam true blood ponieważ pierwsze odcinki mnie znużyły. ale może jeszcze wrócę do nich :)

ocenił(a) serial na 10
rebelliousxx33

Wiesz co miałam identyczną reakcę , zobaczyłam 3 odcinki pierwsze i nie chciało mi się dalej oglądać , to samo mojej koleżance zobaczyła też chyba z 4 odcinki pierwszego sezonu i też mowiła nudy nudy , a później kuzynka mnie przekonała i zmusiłam się do zobaczenia kolejnych odcinków i nigdy tego nie będę żałowała ! :) bo naprawdę to świetny serial ma swój urok i style hehe ;d
aaaa i właśnie też czekam na Awkward <3

ocenił(a) serial na 10
rebelliousxx33

ja mam tak samo. 3 lata temu zaczęłam oglądać Plotkarę, potem 90210 i tak poleciało kilkanaście seriali. Jednak najbardziej polubiłam plotkarę, skinsów i 90210. no i jeszcze teraz czekam na nowe odcinki Awkward. Dzisiaj oglądałam ostatni odcinek Plotkary, i tak dziwnie mi się to oglądało, wiedząc, że to już koniec ;/ będzie mi brakowało czekania na poniedziałki by obejrzeć nowy odcinek

brabbit

" Awkward" ja to samo xD no ja też, zawsze tak wyczekiwalam na to. ale podejrzewam że jeszcze wrócę do tego serialu nie raz :) coś w tym jest że niektórych seriale wciągają naprawdę. szykuję się właśnie na skinsów :)

ocenił(a) serial na 10
rebelliousxx33

uwielbiam skinsów, niestety w styczniu mają zostać wyemitowane podobno 3 ostatnie odcinki. kolejny serial, który się kończy :/

brabbit

nosz kurde, a naprawdę takie ciekawe? ponieważ opis filmu ani wygląd aktorów mnie nie zaciekawił :)

ocenił(a) serial na 10
rebelliousxx33

Ja zaczęłam od skinów amerykańskich, ponieważ były nowsze i "ładniejsi" aktorzy, jednak przestano je emitować po 1 sezonie i w te wakacje zaczęłam oglądać brytyjskie. W niecały miesiąc obejrzałam 6 sezonów. Strasznie mnie to wciągnęło. Potrafiłam do rana siedzieć oglądając. Mi się podobały, ale zależy też czy lubisz takie seriale :)

brabbit

właśnie sama nie wiem, będę musiała spróbować. ja miałam tak z "jak poznałem waszą matkę" miałam do nadrobienia 8 sezonów i było to coś koło 3 tygodni. najdłużej nadrabiałam supernatural po prawie 2 miesiące, akurat był to czas poprawiania ocen.

brabbit

O,w sumie byłoby ok, jak dla mnie :)

brabbit

Będzie serial Carrie, a z tym zakończeniem chyba chodziło o to, że Dan może skończyc jako Plotkara, ale zawsze jest ktoś kto plotkuje i ktoś inny może tym się zając:) Dan przecież nie będzie plotkował o Constance, ale zawsze znajdzie się ktoś kto będzie chciał.

ocenił(a) serial na 10
brabbit

Powiem szczerze, że ta końcówka faktycznie była dość dwuznaczna. Nie zdziwię się, jeśli reżyser będzie kontynuował ten serial, bo z takiej kasy to grzech rezygnować, ale... (jak zawsze jest jakieś) jak stworzą kontynuację z nowymi bohaterami to byłoby dziwne. Pewnie przyzwyczaiłabym się tak jak w przypadku Skinsów, ale Gossip Girl kojarzy mi się jedynie z Blair, Sereną, Lily, Rufusem, Van, Natem, Chuckiem, Jenny, służkami Blair, Dorotą czy bratem Sereny, więc nie jestem pewna czy byłoby to lepsze wyjście. Czuję, że tak po prostu powinno już być. Mogliby zrobić jedynie film Gossip Girl z wątkami, które nie zostały wyjaśnione - całą drogą Dana jako plotkary.

ocenił(a) serial na 10
littlemonsterlg

w końcówce była scena jak Dan wkracza po raz pierwszy pomiędzy elitę , i plotkara mówi : " Może Dan Humprhey odszedł, ale nigdy nie pozbędziecie się kogoś z zewnątrz" , gdzie tu jakaś dwuznaczność? to tylko ostrzeżenie , że ktoś może ją naśladować.:)

ocenił(a) serial na 10
kolare

Moim zdaniem to tak tylko powiedziane zostało, że na UES jest nowe pokolenie, nowe 'Królowe' i nowe Plotkary.. to się nigdy nie skończy... u nich... ;) Ale wątpie żeby to było ciągnięte dalej.. cokolwiek.. bezsens totalny :) Chyba że reaktywacja za 10 lat... tak jak nowe 90210 ... Ale za 10 lat ja będę miała 30 i na pewno się tym już nie zainteresuje

ocenił(a) serial na 10
kolare

Miałam na myśli pokazanie nowych uczniów Constance :)

ocenił(a) serial na 10
littlemonsterlg

Ja też nowe pokolenie, jak w 90210 :) Ale na pewno jeśli już byloby to za kilka lat :) A za kilka lat, kto z nas by to oglądał ?:)

ocenił(a) serial na 10
xnewdayx

Zapewne ja, ale to z sentymentu ;)