PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Uwaga...uwaga 6 sezon ''Gossip girl'' dopiero w październiku...Troche se poczekamy ale pamiętajcie warto!!!Do tego czasu radze wam znaleźć sobie inny serial albo obejrzec Plotkare od nowa...jak kto woli:*Z seriali polecam ''90210'',''Słodkie kłamstewka'':**I pamiętajcie fani ''Gossip girl'' WARTO CZEKAĆ!!!B&C:**

ocenił(a) serial na 7
parableoflove

Wiadomo ;) Czekamy z niecierpliwością ;p

ocenił(a) serial na 10
Mrasiunia97

Czekamy, czekamy, a podzisiejszym obejrzeniu zwiastuna 6 sezonu, czekam jeszcze bardziej niecierpliwie

ocenił(a) serial na 10
Invisible483

Jest już jakiś oficjalny zwiastun ? Jeżeli tak to mogła byś dać link ? :P

ocenił(a) serial na 10
cocoxx

Proszę http://www.youtube.com/watch?v=H0FKxIL3R7g

ocenił(a) serial na 10
Invisible483

To niestety nie jest żaden zwiastun, a po prostu video zmontowane przez fanów, z kilku innych scen, w których występują bohaterowie GG.

Także...pozostaje nam czekać dalej.

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

Niektóre sceny rzeczywiście pochodzą ze starych odcinków - np to jak Serena mówi, że nie wie gdzie jest to Juliet są naćpała. Ale.. A te sceny na schodach? Albo to jak Dan ogląda ten jakiś dziwny filmik? Nie przypominam sobie tego. Tak samo ta scena, w której S siedzi u siebie na łóżku a Da do niej przychodzi... Hahahah, teraz znowu oglądam wszystkie sezony od początku i powoli zmieniam zdanie - może na końcu powinna być Derena a nie Serenate?

ocenił(a) serial na 10
Tibby1996

Większość scen jest z innych filmów w których grali Penn i Blake. Jest dużo np. z Savages

ocenił(a) serial na 10
cocoxx

Rzeczywiście masz rację ;) jeszcze raz obejrzałam ten filmik i oprócz z Savages są też sceny np z trochę nudnego z nią filmu "prywatne życie Pippy Lee". (choć Blake była w nim świetna, tylko dzięki niej obejrzałam go do końca).Tylko mnie zastanawia - ta ostatnia scena - z jakiego pochodzi filmu? Ej, już nie mogę się doczekać 6. sezonu *.*

parableoflove

Czy ten post pisała jakaś nastolatka o dość niskim poziomie intelektualnym. Bo na to wskazuje ilość ":**" o_O

ocenił(a) serial na 10
iangrapher

aha, ok

ocenił(a) serial na 10
iangrapher

Masz problem to nie czytaj:P

ocenił(a) serial na 10
parableoflove

Szkoda, ale ten serial leci łeb na szyję.
Nadal go kocham xD

ocenił(a) serial na 10
Adrianek46

Nawet jeżeli leci, kochać go będę zawsze :) Mam tak samo... :D

ocenił(a) serial na 10
Yami_Yoo

ja też :D
będzie mi on przypominal o radości <33