Jesteśmy już po obejrzeniu dwóch odcinków drugiego sezonu. Jakie są Wasze odczucia?? Ja po obejrzeniu tych odcinków czuję, że ten sezon będzie jeszcze lepszy niż pierwszy. Cieszę się bardzo, że S i D są znów razem!!!! :-D Mam nadzieję, że już tak zostanie. Ale najciekawiej zapowiada się wątek B i C!!!! :-D Ich wspólna scena pod koniec S02E01 po prostu zwaliła mnie z nóg!! To jedna z najbardziej romantycznych scen jakie w życiu widziałam, serio!! Ta para bardzo mi się podoba, oni są tacy sami, dlatego ciężko im być razem, ale bez siebie nie potrafią żyć. Mam nadzieję, że ta dwójka to zrozumie. Najmniej podoba mi się wątek N i tej księżnej- beznadzieja. A Wy, co o tym myślicie?? ;->
bardzo mi się podobało, ogólnie.
pierwszy odcinek średni, ale drugi - miodzio. wątek między B i C, + M, jego dziwną mamusią - świetna scena jak B ich nakrywa i muzyka do tejże sceny.
N z kolei jak zwykle chodzi i jęczy, ale taka postać - cóż zrobić. w książce lepiej był on przedstawiony ;)
N i ta księżna też mnie wkurzają, co do B i C, mam nadzieję, że w końcu on powie jej to 8 liter i będą szczęśliwi :). No i mam też nadzieję, że związek D i S przetrwa, bo gdzieś czytałam, że mają zostać "przyjaciółmi"... :/
Moim zdaniem wątek z truskawką został trochę przesadzony. Jak zwykle B i C rządzą! ;DDD N i Księżna to totalna głupota. Wgl. mi to nie pasuje xD S i D za szybko się zeszli.. moim zdaniem pod koniec sezonu pewnie się znowu rozstaną -,- , a poza tym to świetny sezon się szykuje. Mam nadzieje, że czymś nas zaskoczy. ;D
Dokładnie scena z truskawka okropna...ble:/ Jeśli chodzi o Dana i Serenę to od początku im kibicowałam, a to ich rozstanie było takie troche dziwne, bez wiekszego powodu, bo na dobra sprawe wytlumaczyli sobie wszystko. Nie rozumiem dlaczego producenci nie chca miec choc jednej stalej pary.Czytałam (nie pamietam juz gdzie)ze Dan ma miec jakas nowa dziewczyne. No to zaraz po co w ogole sie zeszli?Przecież to jest bezsensu.Dan zaczyna mi przypominac Lucasa z OTH,który także nie mogl sie zdecydowac.Ale on to juz w ogole przegiecie,glownie przez niego skonczylam ogladanie tego serialu po 2 pierwszych odcinkach 4 sezonu.:] Ale odbiegłam od tematu.Po tych dwoch odcinkach 2 sezonu zaczelam kibicowac C i B:) Jednym słowem sa zaje***ci:]Nate i ta cala księżna...nie ma co tu duzo mowic w ogole mi sie nie podoba ten watek. Wolałabym zeby Nate byl z Vanessa. Zgadzam sie z przedmowcami za malo Lily i Rufusa...ale z drugiej strony Lily jest juz mezatka... No to chyba tyle, pozdrawiam!
P.S.Mam nadzieje,ze milo mnie przyjmiecie na tym forum :]
Mi się sceny z S i D podobają, bo oni też potrafią być nieobliczalni. Takie niezdecydowanie na dłuższą metę może być męczące, ale mamy początek sezonu, więc może to się później uspokoi i będą do wytrzymania. S to moja ulubiona bohaterka, więc wszystko z nią związane jest super. Pytanie do dziewczyn: jak Wam się podobała sukienka S na balu w S02E01?? Moim zdaniem bajeczna. A jeśli chodzi o wątek B i C, to tekst: "Jutro też jest dzień"- słodkie po prostu i tyle!!!! Oni grają pierwsze skrzypce w tym sezonie!! Ciekawe co będziemy mieli przyjemność zobaczyć w trzecim odcinku... podobno C już nie będzie potrafił spojrzeć na inną- łagodnie pisząc ;-P A jeśli chodzi o wątek V- nie jest moją ulubienicą, ale żal mi jej, N na nią nie zasługuje. Podoba mi się natomiast przemiana J, ale pewnie długo nie potrwa, bo byłoby nudno. Zobaczymy jak to będzie, kiedy wreszcie wrócą do szkoły!!
Chodzi o White Party?:) Co do sukienki to jak ktoś już gdzieś napisał- Serena wyglądała jak bogini grecka:)A tak swoją drogą to mogłabym mieć taką do ślubu:P Nawiązując do ubiorów w GG to niektóre są ekstra! Bardzo lubię te wszystkie opaski Blair. Bardzo mi się też podobała taka sukienka Blair z taka dużą kokardą na ramieniu,taka kremowa...tylko nie pamietam w ktorym odcinku pierwszego sezonu,ale była ładna:) Wiecie może o której leci GG w USA? Jutro już będzie dostępny 3 odcinek?
Jeśli chcę się czegoś dowiedzieć o GG to zawsze zaglądam na http://cwtv.com/shows/gossip-girl A zwiastun trzeciego odcinka jest mega!! Będzie się działo :-D Mam nadzieję, że jutro wieczorem zobaczę ten odcinek!! :-D
Niektóre stroje są ok, ale to w co ubrała się Blair w S02E02 podczas śniadania z M to istna żenada. Te spodenki na dobrą sprawę jeszcze ujdą, ale ta koszula(bluzka czy może też coś innego, trudno określić) i torebka w kształcie serca to już przegięcie;/ To wyglądało okropnie:/ Najlepiej to chyba w tym serialu ubiera się mała J. No i S też ma niezłą garderobę. Podobają mi się też muszki i swetry jakie zakłada C;) Czasem wygląda tak słodko i niewinnie, że gdybym zobaczyła go na ulicy w życiu bym nie pomyślała, że potrafi być takim draniem;)
Odcinek 3: masakra!! Wszystkie sceny były dla mnie szokiem i strasznie mnie zasmuciły. Ale z całego tego odcinka najbardziej żal mi V!! :-( A mogło być tak pięknie. N mógł się uwolnić od tej starej wariatki a tu coś takiego!! Koszmar. Fajne były te małolaty, które otoczyły D w parku :-D Fanki Plotkary <hahaha> Najgorętsze sceny z B i C!!!! <wow> Skoro C nie umie z żadną inną tzn kocha B, czy tak ciężko mu się do tego przyznać i jej to powiedzieć?? Co myślicie??
Matko, po co do jasnej anielki Nate mówił tej całej księżnej, gdzie przebywa jego ojciec. Skoro to taka WIELKA tajemnica to ona była akurat najmniej zaufaną osobą. Przecież wiadomo, że gdyby Nate chciał to wszystko zakończyć to ona będzie go szantażować. Takie kobiety bynajmniej nie mają skrupułów jeśli chodzi o utratę czegoś/kogoś co uważają na swoją własność. Tak, Nate to póki co najgłupsza postać w serialu :P