Osobiście po obejrzeniu wszystkich 6 sezonów sama nie wiem co myśleć ;o Dziwne i zbyt
oczywiste zakończenie... W niektórych odcinkach miałam tak zamieszane w głowie , że robiłam
sobie kilku minutową przerwę by wszystko poukładać do kupy. Blair z Chuckiem , Serena z
Danem. No tak... to oczywiste. Trochę jestem zawiedziona co reszty postaci... np. nie
spodziewałam się ,że Lily rozstanie się z Rufusem , albo samo to kim jest PLOTKARA.. Dan ? nie
spodziewałam się. No ,ale cóż... o to w tym chyba chodzi. Nieważne... polecam ,chodź większość
wątków mnie zaskoczyła. :) - buziaczki x.o.x.o Gossip girl :)
podobno to, ze Dan jest tytulowa gossip girl, mozna bylo sie domyslac od poczatku bo w pilocie siedzi przy komputerze (wszyscy mysleli pewnie, ze czyta news o serenie, ktora wrocila do miasta) a okazalo sie, ze on sam pisal ten news.. i do konca mialam nadzieje, ze Nate bedzie z little J :c
W sumie jak teraz się tak zastanawiam to Dan rzeczywiście dużo przy tym laptopie siedział :) ale w życiu bym się nie spodziewała. Był pisarzem , więc mógł pisać w nim cokolwiek. No jak dla mnie Nate zasługiwał na kogoś lepszego niż ta małolata... ;o
niby tak, ale jednak byla miedzy nimi chemia, ktorej nie bylo miedzy natem i serena na przyklad.. lubilam na nich patrzec ;d gdyby momsen nie odeszla, mysle ze zakonczenie byloby zupelnie inne ;d
Wiesz... Mogłaś to zaznaczyć jako spoiler, bo niektórzy mogli jeszcze nie oglądać 6 sezonu lub kilku odcinków...
Dokładnie na takie coś natknęłam się miesiąc temu (byłam na 2 sezonie) kiedy to ktoś napisał w temacie kto jest Plotkarą. Więc przez następne cztery sezony nie miałam frajdy z oglądania :(
Właśnie o tym mówię, ja nie oglądałam jeszcze kilku odcinków, a tu takie coś... aż straciłam chęć ;/
jeśli się nie chce, to nie czyta się wątku którego tytuł sugeruje o czym będzie :)
po to jest opcja: oznacz jako spoiler... Ja na przykład oglądałam plotkarę na bieżąco, ale natknęłam się na nieoznaczony spoiler na forum innego serialu, który oglądam i wiem, że to na prawdę denerwujące!