Po prostu nie jestem w stanie wyrazić słowami mojej radości z powrotu Georginy, jej postać jest tak doskonała i fenomenalna... Odkąd wróciła do GG wreszcie zaczęło się coś dziać w tym 5 sezonie :) chwała reżyserom, scenarzystom i komu tylko za jej powrót, mam tylko nadzieję, że tym razem zagości w serialu na jak najdłużej się da :D
Mogliby jeszcze coś zrobić żeby Jenny wróciła, ona ze swoim charakterkiem też by rozruszała to towarzystwo :D
Ciekawe co by zrobiła Jenny jakby wiedziała co się dzieje między Blair a Danem :P
Myślę, że dostała by szału, że jej największy wróg smoli cholewki z braciszkiem xD no no mogła by namieszać sporo i było by jeszcze bardziej interesująco, tym bardziej że J. już takim niewiniątkiem ze szkoły by na pewno nie była xD
tez mi bardzo brakuje Jenny. szkoda, że chociaż nie występuje gościnnie np. raz na 10 odcinków. skoro nie chcę już grać w plotkarze takie sporadyczne wpadanie na plan by jej nie zaszkodziło, a na pewno przyniosłoby zyski.
a co do Georginy idąc w podobnym stylu do założycielki tematu: Georgina- I hate You!
najbardziej wkurzająca postać w plotkarze.