PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108212
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Po prostu nie jestem w stanie wyrazić słowami mojej radości z powrotu Georginy, jej postać jest tak doskonała i fenomenalna... Odkąd wróciła do GG wreszcie zaczęło się coś dziać w tym 5 sezonie :) chwała reżyserom, scenarzystom i komu tylko za jej powrót, mam tylko nadzieję, że tym razem zagości w serialu na jak najdłużej się da :D
Mogliby jeszcze coś zrobić żeby Jenny wróciła, ona ze swoim charakterkiem też by rozruszała to towarzystwo :D

ocenił(a) serial na 1
Sajmonnn

Ciekawe co by zrobiła Jenny jakby wiedziała co się dzieje między Blair a Danem :P

ocenił(a) serial na 8
robb264

Myślę, że dostała by szału, że jej największy wróg smoli cholewki z braciszkiem xD no no mogła by namieszać sporo i było by jeszcze bardziej interesująco, tym bardziej że J. już takim niewiniątkiem ze szkoły by na pewno nie była xD

ocenił(a) serial na 8
Sajmonnn

tez mi bardzo brakuje Jenny. szkoda, że chociaż nie występuje gościnnie np. raz na 10 odcinków. skoro nie chcę już grać w plotkarze takie sporadyczne wpadanie na plan by jej nie zaszkodziło, a na pewno przyniosłoby zyski.

a co do Georginy idąc w podobnym stylu do założycielki tematu: Georgina- I hate You!
najbardziej wkurzająca postać w plotkarze.

Sajmonnn

Jenny mogłaby być z Chuckiem, żeby wkurzyć Blair:P

ocenił(a) serial na 9
dare3ka

oni już raz tak wkurzyli Blair, że teraz Jenny nie może wrócić na wyspe :)