PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108202
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Pojawiły się pierwsze oficjalne zdjęcia meksykańskiej wersji Plotkary

http://i.imgur.com/ahjiu.jpg

http://thelatinspectator.files.wordpress.com/2013/01/baxhgw6cmaa_rk5.jpg

http://www.publimetro.com.mx/_internal/gxml!0/4dntvuhh2yeo4npyb3igdet73odaolf$tm j5f0kuyzaddubpln7lqvjctdc73kw/BAxMPX3CAAEvja6.jpeg

Będziecie oglądać ? ;D

whooah

Hmm, jak patrzę na te zdjęcia to ci aktorzy nie wyglądają dla mnie zbyt zachęcająco.
Pewnie obejrzę kilka odcinków, ale tylko i wyłącznie z ciekawości. Nie przekonuje mnie to, zresztą wiadomo, że cały czas będzie się nasuwać porównanie do oryginału.

ocenił(a) serial na 7
martuskaf

Matko, ta blondyna to ma być Serena? ''Blair'' również nie umywa się do oryginału. O facetach już nie wspomnę! Pseudo Chuck to koszmar, jest chyba z nich wszystkich najgorszy!

ocenił(a) serial na 2
whooah

Eh, już mi się nie podoba, że najwyraźniej dopasowują aktorów, stroje, jak i całą otoczkę do oryginału. Odgrzewanie kotletów się zapowiada, nic ciekawego ;/ Mogę się oczywiście mylić, ale niestety to wygląda jak zwykła kopia GG, tylko gdzie indziej i z innymi twarzami. A to już źle wróży, bo jednak NY to nie to co Acapulco, życie "elit" może wyglądać zupełnie inaczej. A tu widzę kopię nawet Eleonor, czy Doroty </3

Co do buziek - wiadomo przecież, że nie będą wyglądać tak, jak B., S. czy C. w oryginale... Zastanawiam się tylko co to za "dodatkowa" dziewczyna, bo któraś to pewnie "Jenny", a to druga... nie wiem. W sumie to może zapowiadać, że chociaż fabuła się nieco inaczej potoczy, ale cóż... gdybać sobie można :D
A "Dan" znów najfajniejszy z całej męskiej trójki ;3

ocenił(a) serial na 2
ejmisrejmi

http://www.youtube.com/watch?v=aG3MoCnnbf4
Czyli tak, jak pisałam - odgrzewany kotlet.

ocenił(a) serial na 10
ejmisrejmi

zaraz zwrócę obiad O.O

ocenił(a) serial na 7
ejmisrejmi

Ta druga to Vanessa. W oryginalnej wersji tez sie pojawiala czasem na plakatach.

ocenił(a) serial na 2
zlo_i_ciastka

Już wiem, ale dzięki :)

ejmisrejmi

Czy tylko mnie się wydaje że tamtejszy Chuck wygląda na ulizanego cwaniakowatego geja? to była moja pierwsza myśl gdy go zobaczyłam. Jeśli miał być męski maczo to im zdecydowanie wyszło zupełnie coś innego. Serena wygląda mi na jędzę i zupełnie nie zaskarbiła mojej sympatii. A Dan? Czy faceta z większymi brwiami nie było? I te jego miny, mnie nie przekonują. Co do reszty się nie wypowiadam. A sam zwiastun wyglądał mi na amatorski filmik tudzież na parodię serialu, przez co skłaniam się ku nie oglądaniu tego czegoś. Poza tym obawiam się że wyjdzie z tego kolejne telenowelowe łzawe badziewie.

ocenił(a) serial na 10
whooah

haha, od razu widac kto jest kim :D

ocenił(a) serial na 8
allexax3

Sceny jak w pierwowzorze, czy to znaczy, że scenariusz będzie identyczny i zero elementów zaskoczenia? :P Słabo.. Szkoda, że w zwiastunie tak mało "Blair". Ale moim zdaniem ta grająca "Serenę" idealna. Robi takie same miny, podobnie się porusza, od tyłu ma identyczne włosy i wygląda jak oryginalna S. A ta grająca Blair na samym początku zwiastuna wydaje sie byc bardzo ladną dziewczyna :D

ocenił(a) serial na 8
Fenty_Fun

Ja sobie podaruję. Nic nie zastąpi mi oryginalnej GG, poza tym oglądam wiele seriali. Ale kto wie, może kiedyś z braku zajęcia obejrzę.:)

ocenił(a) serial na 10
whooah

Jak ktoś przetłumaczy to choćby z ciekawości się luknie;). Nie wiem czemu, ale dla mnie kopia Sereny po obejrzeniu tego zwiastuna wydaje się być mniej irytująca, Chucka nie ma tego czegoś, a Dan mógłby się ogolić, bo ten zarost mu nie pasuje ;p

whooah

Jeśli będzie okazja zobaczę. Kusząca ta S/ Sofia :-) i krajobrazy też niezłe.

Porównania zawsze będą się nasuwac, nie szukając daleko Brzydula oryginalna-amerykańska-polska.

whooah

Czemu to wszystko w wersji latynoskiej wydaje mi się taaakie kiczowate i tandetne? :D
Plus, naprawdę podoba Wam się ta "Serena"...?

ocenił(a) serial na 10
whooah

yyyy zdecydowanie nie. Gdyby to jeszcze było rok temu to zawsze mogłabym obejrzeć tą wersję, a potem szybko przełączyć na prawdziwą (popatrzeć się na prawdziwego Chuck'a;*) a teraz... nie chcę sobie zepsuć tego jak zapamiętałam GG

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
whooah

Nie mam zielonego pojęcia po co "to" wymyślili. I to jeszcze teraz, miesiąc po zakończeniu oryginału. Rozumiem gdyby zrobili to za trzy, cztery lata, nie teraz kiedy nieuniknione są ciągłe porównania do pierwowzoru. Zobaczyłam promo i więcej nie mam zamiaru oglądać. Zapomnieli chyba jak wielką rolę odgrywał w tym serialu Nowy Jork. Nagromadzenie ludzi, które dawało możliwość ciągłego obserwowania głównych postaci, robienia im zdjęć itp. Jeśli tą ideę chcą przenieść do Acapulco gdzie najwięcej to jest hoteli i plaż, które pozbawione są raczej dostępu do sieci...raczej to mało wiarygodne. Czuję niesmak, ogromny niesmak.

ocenił(a) serial na 7
maarzenaah

WTF? Jedna wielka tandeta ale przynajmniej będzie się z czego pośmiać...

whooah

ale perfidna podróba

whooah

Jeśli już robili kolejną wersję Plotkary to miałam nadzieję że przybliżą ją bardziej do książkowej,jednak po obejrzeniu zapowiedzi stwierdzam,że jedynie perfidnie skopiowali od poprzedniej wersji,a szkoda.

ocenił(a) serial na 10
whooah

okropne. na pewno nie będę!

ocenił(a) serial na 10
Tibby1996

Żenada moim skromnym zdaniem :3

ocenił(a) serial na 10
gossip girl

a kiedy to ma być i gdzie można będzie oglądać? a tam zobaczyć zawsze można :D

whooah

Obejrzę kilka odcinków żeby się trochę pośmiać :P

ocenił(a) serial na 10
whooah

Mogliby nakręcic polską wersję poltkary :D
W postac Blair mogłaby się wcielic Honorata Skarbek czy jak jej tam, nie jestem jej żadą fanką ani nic ale w jednym teledysku jest podobna do B. :D

ocenił(a) serial na 10
Ilonaa_2

nieeeeeeeeeeeeeeee, a gdzie tam Skarbkówna podobna do Leighton? W życiu xD

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

Hyhy :D wiesz ja wiem, że nikt ich nie przebije, ale z braku laku chyba nadawałaby się :P

ocenił(a) serial na 9
whooah

Jeżeli ktoś zrobi polskie napisy to będę oglądać z nudów, ale nie wydaje mi się, żeby szczególnie się podobało ;d

ocenił(a) serial na 10
whooah

pewnie obejrzę ale to nie będzie to samo ;/

ocenił(a) serial na 10
whooah

Pewnie sobie pooglądam z ciekawości jak to wszystko przedstawią . Ale ten ''CHUCK'' oh god. Przed oczami i tak będzie widnieć oryginał! <3
/ Ale to nie ta sama Plotkara. Dla mnie zawsze pozostanie jedna jedyna, nie do przebicia.!

ocenił(a) serial na 8
whooah

Dla mnie urokiem plotkary był Nowy Jork więc ta wersja raczej nie ma szans według mnie z orginałem