PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108194
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Gossip Girl czy Glee ?

użytkownik usunięty

Tak jak w temacie. Gossip Girl czy Glee ?

użytkownik usunięty

Ja wole Gossip Girl ; *** Forever! ; )

Aktualnie Plotkara to jedyny serial jaki oglądam. Więc GG the best ;)

Plotkara, ofc. Chociaż Glee też lubię, ale Plotkara jest na pierwszym miejscu :D

ocenił(a) serial na 9

Zakładając temat na stronie poświęconej 'Plotkarze' to chyba oczywiste, że prawie wszyscy odpowiedzą 'Plotkara'. Gdybyś założyła na stronie Glee ok 99 % odp by 'Glee'
Więc takie coś to nie jest dobry pomysł.

użytkownik usunięty
coconutP

haha, ten sam temat założyłam i na plotkarze i na glee. haha głupio ci ? ; DDD ;))

ocenił(a) serial na 10

Do Glee sie jakos przełamać nie mogę, wiec wygrywa Plotkara ;)

ocenił(a) serial na 10
Karo_91

Glee nudne i sztuczne. wiadomo, ze plotkara ;)

ocenił(a) serial na 9
ladyyS

GOSSIP GIRL !

ocenił(a) serial na 9
Karo_91

Ja też nie potrafię przełamać się do Glee, a więc jak najbardziej Gossip Girl - Chuck zawsze mnie przekona, że to najlepszy serial pod słońcem <3.

ocenił(a) serial na 9

Inteligentnym osobom nigdy nie jest głupio ; D !

to TOBIE powinno być głupio, bo tylko i wyłącznie potwierdziłaś moje słowa. Na Glee - Glee, na Plotkarze - Plotkara !

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10

Proponuję załozyć ten temat na Pamiętnikach Wampirów, może tam będzie bezstronnie :D

użytkownik usunięty

Chyba Tobie powinno być głupio, że zakładasz taki bezsensowny wątek i to jeszcze w kilku miejscach.

ocenił(a) serial na 5

GLEE<3

ocenił(a) serial na 10
edi20091

Pf, naturalnie, że Plotkara. :D

ocenił(a) serial na 10

GG i Glee to dwa inne światy! Oba lubię, ale Glee jest bardziej autentyczny c;

ocenił(a) serial na 10
littlemonsterlg

Chociaż bez GG nie mogłabym żyć, a z Glee zrobili coś koszmarnego, bo tak świetnie się zapowiadał 3 sezon...

GLEE. Wspamniały serial z humorem, świetną muzyką, a co najważniejsze poruszający wiele TRUDNYCH I WAŻNYCH wątków. Można się przy nim pośmiać, zrelaksować, naczyć i zrozumieć wiele rzeczy. <3

GG? Od 3 sezonu zaczęła się beznadziejna, naciągana papka. Telenowele dla nastolatków. Jedynie Blair jest co nieco warta.

_____
GLEE! ♥

ocenił(a) serial na 9
vinszea

fakt co sezon plotkara robiła się słabsza a niektóre sytuacje mocno naciągane.ale oglądam z chęcią bo mam sentyment do tego serialu i uwielbiam postać Blair. a ostatnie odcinki mi się podobają....za to glee to jak dla mnie koszmar nie mogłam obejrzeć ani jednego odcinka do końca. noi wcale mi się nie podoba ich śpiew.więc plotkara na 100%

tego się nie da porównać, bo seriale dotyczą zupełnie innych środowisk. i opowiadają inne historie.
jak dla mnie i plotkara i glee są genialne. :)

Jak dla mnie to Gossip Girl oczywiście, ale tylko dzięki Blair i Chucku :)