PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108163
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Dla mnie niezaprzeczalnie i bezapelacyjnie to Blair jest modowym guru w tym serialu. Możecie jej nie lubić, ale musicie przyznać, że zawsze wygląda olśniewająco. Jej stylizacje są cudowne- zawsze przemyślane, idealnie dobrane pod jej wykreowany wizerunek, figurę, urodę, pozycję. Klasa sama w sobie. Nie przekonują mnie stylizacje Sereny- wyzywające i strasznie kuse. Jak już wspomniałam Blair to klasa sama w sobie.

breakeven

Wiele stylizacji dodawało lat Blair czyli w porównaniu z Eleanor, Blair wyglądała nie na jej córkę, ale na młodszą siostrę.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Niektóre stylizacje faktycznie lekko ją postarzały, ale według mnie nie aż tak. Bardzo ubolewam nad tym, jak postarzyli Blair w późniejszych sezonach. W 1 i 2 sezonie wyglądała olśniewająco- świeżo, pięknie, perfekcyjnie. Potem trochę to zaniedbali.
Chociaż i tak wolę jej stylizacje, niż dziuniowate stroje Sereny ledwo zakrywające pupę a'la dzidzia piernik

breakeven

Serena/ Blake Lively wysoka z długimi zgrabnymi nogami ubierała się stosownie do wieku 20+.
Natomiast patrząc szerzej to wśród tej grupy często były zmiany partnerów/partnerek, w mściwości, zazdrości, zdradach, intrygach wszyscy byli siebie warci.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Jak dla mnie stosownie do wieku 20+ nie znaczy z tyłkiem na wierzchu i dekoltem do pępka. No ale każdy ma swój gust i wyczucie smaku.

breakeven

Mam na myśli bezpośrednie porównanie kuszącej S i karykaturalnej B np http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2211304/Blake-Lively-looks-glum-Gos sip-Girl-set.html

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

W tym przypadku akurat się zgodzę, choć jak dla mnie jest on odosobniony. Porównajmy np. suknie na prom Sereny i Blair. Niebo a ziemia. Ogólnie wszystkie suknie Blair były stokroć piękniejsze niż Sereny. S przez 4/5 serialu świeci albo tyłkiem albo piersiami, a czasem i tym i tym jednocześnie

breakeven

Nie kojarzę tej sceny, ale jeśli podasz sezon i nr odcinka to sprawdzę.

Zdzirowato to Blake wyglądała w Mieście złodziei.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Jakoś nie przepadam czy to za Blake czy za Sereną jako postacią, więc nie mam zamiaru oglądać jej w innych produkcjach :)

A prom był w 24 odcinku 2 sezony (tytuł to bodajże "Valley girls")

breakeven

Przejrzałem na podglądzie wspomniany S02E24 o podanym tytule i odcinek dotyczył retrospekcji/ siostry Lilly i Carol za młodu w Californii.
B i S na balu, wybór krolowej balu, Chuck zakombinował z głosami.
Nie widzę promu :), ale nieważne.

Ty lubisz B, ja lubię S czy to w Plotkarze czy Savages, Wieku Adaline, 183 metrach strachu, Smietance towarszyskiej.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Ich prom czyli taki nasz bal studniówkowy. To był właśnie ten prom