PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108202
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Zastanawia mnie od jakiegoś czasu czemu tych postaci nie ma już w Plotkarze. Jakoś nie
chce mi się wierzyć, że aktorzy własnowolnie odeszli z seriali w trakcie jego największej
sławy. Wiem tylko, że Taylor Momsen została wyrzucona za złe zachowanie, choć też
czytałam, że niby sama zrezygnowała na dobre z aktorstwa na rzecz muzyki. A czemu nie ma
Vanessy i Ericka? Czy ktoś wie czemu Connor Paolo i Jessica Shohr już nie grają w GG?
Jenny jakoś usuneli z sensem, bo ojciec wysłał ją do matki, Vanessa niby też tam gdzieś
wyjechała na stypendium jak dobrze pamiętam, ale Erick zniknął z odcinka na odcinek.
Postacie dziewczyn zostały usunięte z jakimś tam marnym wytłumaczeniem, ale Erickowi
nie dali szans. Connor i Jessica też coś przeskrobali? Pytam tak o nich bo poza B., S., Ch.,
N., i D byli główniejszymi postaciami i choć nie przepadałam za ta trójką to jednak trochę ich
brakuje.

ocenił(a) serial na 10
storczykxd

Connor dostał propozycje zagranie w innym serialu/ filmie ( nie wiem dokladnie) i to dlatego zrezygnował z grania Ericka vdW. W serialu został wysłany na studia. Lily wspomina nazwe szkoly w ktoryms z odcinkow. Mi z tej trojki własnie Ericka lubiłam i mam cicha nadzieje ze wroci do GG