>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
Nie sądziłem, że gra osiągnie taki sukces i nie zmieści pod jednym tematem!
Tysiąc postów, odliczając offtopy i moje biadolenie w podsumowaniach itp, oddaliśmy wspólnie GRUBO PONAD 900 GŁOSÓW!!!!
A to jeszcze nie koniec!!!!!
Gdy tylko zabraknie tam miejsca, zapraszam tutaj!
Poniżej przypominam zasady, jakby ktos dołączył lub zapomniał =)
>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!
AKTUALNIE W GRZE POZOSTALI:
BLAIR
CHUCK
DOROTA
NATE
SERENA
BLAIR 3 pkt - jest fantastyczna :)
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY 1 pkt - śliczna dziewczyna :)
LILY
NATE 2 pkt - przystojny i wspaniały :*
RUFUS
SERENA
VANESSA
3pkt Serena ;) (za 3x14 odcinek dalabym jej nawet 6pkt) :P
2pkt Nate ;)
1pkt Blair ;) (za odglosy wydawane przy czytaniu gazety) :):)
3pkt - SERENA! Całokształt!
2pkt - BLAIR Zgadzam się z przedmówczynią! ohhh Chuuuuck! REWELACJA!
1pkt - Nathaniel - obejrzałem ostatnio kilka pierwszych odcinków GG. Czy tylko mnie Chuck tak cholernie wkurzał? Teraz znów kierują go na dziwne tory...
Jak dla mnie - to jest FINAŁ!