>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
Nie sądziłem, że gra osiągnie taki sukces i nie zmieści pod jednym tematem!
Tysiąc postów, odliczając offtopy i moje biadolenie w podsumowaniach itp, oddaliśmy wspólnie GRUBO PONAD 900 GŁOSÓW!!!!
A to jeszcze nie koniec!!!!!
Gdy tylko zabraknie tam miejsca, zapraszam tutaj!
Poniżej przypominam zasady, jakby ktos dołączył lub zapomniał =)
>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!
AKTUALNIE W GRZE POZOSTALI:
BLAIR
CHUCK
DOROTA
NATE
SERENA
3pkt - Serena
2pkt - Blair
1pkt - Nate
Powoli zaczynam zliczać głosy, więc, kto jeszcze nie zagłosował - Ostatni dzwonek!
Nadeeejszła wiekopomnaaaa...hmm... tego...
Właśnie do historii przechodzi pewien etap naszej gry! Z łezką w oku muszę stwierdzić, że dosłownie przed chwilą padł ostatni, z cotygodniowych głosów w tej grze! Brawo agacz66 - przechodzisz do historii, jako ostania głosująca w ten sposób osoba!
Przyszły tydzień bowiem, jak zapewne wszyscy wiecie, bedzie tygodniem FINAŁOWYM!!! Zasady głosowania będą wygladac trochę inaczej...
Nie ma co jednak wybiegać zanadto w przyszłość! Żeby mógł odbyć sie finał, musimy wyłonić FINALISTÓW!
Po częsci, dokonalismy tego w tym tygodniu! Precyzyjniej rzecz ujmując, wybraliśmy 2/3 finału. Ostatni składnik poznamy w niedziele wieczorem!
A oto dotychczasowi finaliści!
Nie pospadajcie z krzeseł - to będzie SZOK!!!
1. Blair - 314pkt.
2. Chuck - 266pkt.
Jestem pewien, że nikt z Was nie spodziewał sie takiego obrotu sprawy... =D
A teraz serio!
Cóż, czy ktoś z Was przypuszczał chociaż, że coś takiego nastąpi? Nate i Serena są zagrożeni! Każdy zapewne zdawał sobie z tego sprawę, myśląc o finale, jednak zawsze było to w daaaaaaaaalekiej przyszłości!
Dziś przyszłość zmienia sie w teraźniejszość, przynosząc najtrudniejsze wyzwanie tej gry!
Cóź, nikt nie mówił, że będzie łatwo!
3. Serena - 210pkt
4. Nate - 199pkt
Nate, czy Serena?
Dokonajcie słusznego i przemyślanego wyboru! STAWKĄ JEST FINAŁ!!!
P.S.
Co sądzicie, o tym, ażeby w tygodniu finałowym głosować w następujący sposób:
*Raz dziennie oddajemy jeden głos na PLUS (+), bohaterowi który powinien wygrać, i MINUS (-) temu, który zdecydowanie powinien być najgorszy!
*Bohater z największą liczbą plusów w niedziele otrzymuje 3pkt, za drugie miejsce - 2pkt, za trzecie 1!
*Ten natomiast który do niedzieli uzbiera NAJMNIEJ minusów, otrzymuje 3pkt, za drugie miejsce 2pkt, za trzecie - 1!
*Punkty z Plusów będą stanowić 1/3 Wyniku końcowego. Podobnie punkty z MINUSÓW. Co daje łącznie 2/3. Pozostała wartość stanowić będzie suma punktów, które uczestnicy uzyskali przez cały czas trwania GRY!
Czyli czysto teoretyczny przykład:
Blair zdobywa najwięcej PLUSÓW, czyli ma 3pkt. Jednak ma tyle samo zwolenników, co przeciwników, więc zdobywa też najwiecej minusów, więc dostaje w tej kategorii 1 pkt! Przez całą grę zdobyła najwięcej punktów, co daje jej kolejne 3pkt. ŁĄCZNIE - 7pkt
ZWYCIĘŻY TEN, KTO OTRZYMA ICH NAJWIĘCEJ!!!
A teraz szczerze piszcie, czy Wam się podoba to rozwiązanie, czy nie? Czy nie jest przypadkiem lekko przekminione? Dawajcie swoje pomysły!
Musimy sie zdecydować do niedzieli!!!
Serena out jak dla mnie xP
A co do rozwiązania końcówki... myślę, że to będzie dosyć ciekawe urozmaicenie gry :)
yyyy no dla mnie to teges... no jak chcecie ;)
a kto odpada... bardzo mi przykro Nati, ale na S nie moge zaglosowac, bardzo Cie lubie ale wiesz.... no i w ogole ;)
Nati odpada :(
Wybór oczywisty: ODPADA NATE
Jak mozecie sie wahac , przeciez Nate jest taki nudny i mało z nim fajnych scen.
S. jest barwniejsza =)
Myślę że rozwiązanie może się udać o ile nie będzie kłótni że są takie same głosy np. Blair + Serena czy Nate - no bo może być tak że wybuchnie kłótnia z tego powodu jeśli te głosy będą obok siebie
Niech odpadnie Serena
Serena
Ja jestem przeciw temu nowemu systemowi punktów, lepiej i spokojniej by było zostać przy starym (tylko jak on wtedy będzie wyglądał) ?