>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
Nie sądziłem, że gra osiągnie taki sukces i nie zmieści pod jednym tematem!
Tysiąc postów, odliczając offtopy i moje biadolenie w podsumowaniach itp, oddaliśmy wspólnie GRUBO PONAD 900 GŁOSÓW!!!!
A to jeszcze nie koniec!!!!!
Gdy tylko zabraknie tam miejsca, zapraszam tutaj!
Poniżej przypominam zasady, jakby ktos dołączył lub zapomniał =)
>>>Najciekawszy BOHATER Plotkary<<<
12 regularnych postaci GOSSIP GIRL walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną ostać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
OTO ZAWODNICY:
BLAIR
CHUCK
DAN
DOROTA
ERIC
GEORGINA
JENNY
LILY
NATE
RUFUS
SERENA
VANESSA
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ PLOTKARY!!!
AKTUALNIE W GRZE POZOSTALI:
BLAIR
CHUCK
DOROTA
NATE
SERENA
uuuuu zaraz bedzie ze ja i Mariooo i Igor_Dudek (z wczesniejszego glosowania) to jedna i ta sama osoba ;P
3pkt Serena
2pkt Nate
1pkt Blair
Im dalej w las, tym...bardziej do bani!
Nuda, drodzy moi! Nic sie nie dzieje! B. wciąż pierwsza, C. tuż za nią, trzecia S. a na końcu N.
Aż nie chce mi sie wierzyć, że fani Chucka, Blair i Sereny są taaaaaak strasznie PRZEWIDYWALNI!!! To takie nie w stylu tej trójki! Cóż, oni nie byliby z nas dumni...
Po inspiracje zapraszam po 90210. Tam aż ISKRZY!!!
Póki co, ta ospałość i melancholia i mnie dopadła. Nawet mi sie nie chce nic tu pisać =/ A może sie już wypstrykałem... Z drugiej strony, lepiej dla Was - nie musicie czytać tych pierdół znów!
Wiecie co robic!!!
ZASKOCZCIE MNIE!!!
3 pkt. - Nate
2 pkt. - Chuck
1 pkt. - Blair
Sereny po prostu nie cierpię, więc nie będę na nią głosować.
Widzicie, trzeba było zostawić Jenny, a byłoby dużo ciekawiej...
3 pkt Nathaniel <3
2 pkt Charles ;)
1 pkt Blair ;];]
Takk gdyby J. została byłoby dużo ciekawiej ! Działo by się szczególnie po obejrzeniu odc 14 i 15 ;D !