4 sezon ma być na przełomie wrzesień/październik - czy szybciej- szczerze wątpię. Jak zostało podane na innym poście jest zmiana dnia emisji serialu czyli w USA będzie we wtorek a u nas w środę.
Wątki serialu nie są znane, wiadomo jedynie, że nie będzie ( przynajmniej) w pierwszych odcinkach Jenny i Vanessy, a na pewno będzie Chuck, Blair, Dan i reszta:) z tym, że teraz także ma być rozbudowany wątek Dan and Serena ( mają być podobno razem) co do Blair i Chucka też mają być razem a to co się zdarzyło (czyt. postrzelenie Chucka) tylko umocni ich więzi.
Tyle wiem, reszta pewnie wyjdzie w wakacje:)
Dokładnie a szczególnie bez tej nudnej Vanessy, która swoją postacią wręcz ten serial niszczyła:) niech sobie siedzi na Haiti :]
Ja nie lubiłam Vanessy.Jak już to tylko w 1 sezonie,kiedy chodziła z Nate'm.Fajna była z nich para.
Co do Jenny,lubie ją.Ale przez to co zrobiła musiała wyjechać.I Taylor sama powiedziała,że potrzebuje przerwy.W wywiadzie Stephanie powiedziała,że jej łzy były prawdziwe.Według mnie jest ciekawą postacią,ale nie mogła zostać na Manhattanie właśnie z tych powodów.
Czy 4 sezon ma byc ostatnim?????? Mam nadzieje, że nie :( macie jakieś informacje na ten tematt????
Szczerze wątpię. Ale w sumie wszystko ma swój koniec, nie można z "Plotkary" robić mody na sukces:) pewnie zaważą wyniki oglądalności, to czy się aktorzy zgodzą:)
Patrząc na inne seriale stacji CW to jak coś się dobrze rozwija to robią tych sezonów i robią ;P Więc mam nadziej że tak będzie i w przypadku plotkary ;)
Wiesz mi chodzi o to, że czasem im więcej sezonów tym bardziej serial na tym traci, już nie jest wtedy to samo, przykładem niech będą Tajemnice Smallville - tam już jest 10 sezon i traci oglądalność. Uwielbiam Plotkarę ale mam nadzieję, że jakoś w tym sezonie wszystko zakończą:) Chociaż kto wie co pokaże nam sezon 4 ale na to trzeba czekać :( do września:(
Potwierdzam :) Vanessa nudna i taka dziwna. Jak się patrzy na jej miny to widać pesymistyczne podejście do życia. Nate'a może kiedyś lubiałam choć trochę, ale teraz to tragedia. On i Serena, to straszna para. Moim zdaniem nie pasują do siebie. Z wyglądu Nate nie podoba mi się :)
Mi także Vanessa nie przypadła do gustu. Najbardziej denerwował mnie jej głos i miny. Ogólnie postać fajna, ale według mnie źle dobrana aktorka. Mam nadzieję, że ze szybko do tego serialu nie wróci ;) Tylor bardzo dobrze odgrywa swoją rolę jako Jenny, szkoda tylko że zrobili z niej taką hmm suczę.
Jenny wróci, że tak powiem jako supernowa (mam często taki nick na forach i to dzięki niej, bo była książka o tym tytule o Jenny :D). Lubię/lubiłam nią z Natem i dalej są moją 5 ulubioną parą ze wszystkich seriali, ale nie obrażę się jak Jenny przywiezie ze sobą jakiegoś chłopaka, Nate będzie z jakąś nową postacią (no właśnie, pamiętacie jak rozmawiałyśmy o dziewczynie dla Dana? Teraz jest potrzebna dziewczyna dla Nate'a, bo Dan będzie znów kręcił z Sereną [nareszcie! :D]. Fajna by była nowa postać, byleby dali odpowiednią aktorkę, a postać byłaby inna od Sereny - w sensie żeby Nate miał się kim opiekować :) )
Nie wiem gdzie to wstawić, ale żeby nie zaśmiecać naszego kochanego i tak już zaśmieconego filmwebu wklejam tu: (źródło plotkara.info).
Pytanie Simone: Proszę powiedz mi, że w "Plotkarze", nie zamierzają grać kartą amnezji Chuca w przyszłym sezonie.
Ausiello: W "Plotkarze" nie zamierzają grać kartą z amnezja Chucka przyszłym sezonie. Ale trochę Bass-tard* wyjdzie ze swojego doświadczenia bliskiego śmierci, które zmieni człowieka
Pytanie Kayli: Jakieś informacje z "Plotkary" dotyczące Nate i Serena? Między nimi to naprawdę koniec?
Ausiello: Fakt, że producenci organizują casting na nową miłości Nate'a powinien odpowiedzieć na twoje pytanie.
*Bass-tard: gra słów, zmieszano nazwisko bohatera i słowo bastard, które oznacza sku***syna
Ach, ach! Czyżby moje marzenie co do nowej dziewczyny dla Nate'a się spełniło!?
Jestem ciekawa kto to będzie ... mi szkoda S i N bo im kibicowałam, Chace powiedział w wywiadzie kiedyś pytany o jego postać i Serena odpowiedział "W 4 sezonie Serena przemyśli wiele spraw..." Ciekawe o co chodzi.
Chace też mówił, że Nat nie będzie walczył o Serenę, więc....
Oliwia, wyjechałą kręcić jakiś film.
taka informacja pojawiła się na oficjalnej stronie serialu, więc raczej to prawda :)