PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108246
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Jak myślicie kto był plotkarą? Czytałam na anglojęzycznych forach, że to może być:
- Dan
-Jenny
-Chuck
- Georgina
- Dorota
- Blair

Wydaje mi się, że gówne postacie typu Blair, Chuck, Dan odpadają. A Georgina była chwilow
plotkarą

ocenił(a) serial na 9
Vicky_Christina

Dokładnie, nie wiadomo w ogóle o co chodziło z tym, że Plotkara jest tak zainteresowana nikomu nie znanym Danem, no ale teraz się wyjaśniło : )

ocenił(a) serial na 10
gr8l

Ja mam trzy teorie:
1. Jako GG rzeczywiście pokażą Kristen Bell, co dla mnie byłoby i lepiej. Bo ktoś z głównych postaci jako GG, to byłaby straszna głupota.
2. Pomysł z Nelly Yuki wcale nie jest taki głupi i bardzo prawdopodobny.
3. W ogóle nie ujawnią, kto jest GG, co także by mi się podobało. W końcu na początku ona zawsze mówi, że tego sekretu nigdy nie zdradzi i na koniec finałowego odcinka też mogłaby tak powiedzieć.
Każdy z głównych postaci także m.in. Jenny. Juliet itd. nieźle dostał w kość od Plotkary, co wiele razy pokrzyżowało im plany. Więc ja się trzymam swoich teorii ;)

ocenił(a) serial na 6
Hadley

nie będzie to nelly yuki - tv line opublikowało listę 13 osób wśród których jest plotakra. Nie ma wśród nich Nelly.
http://tvline.com/2012/12/13/gossip-girl-series-finale-spoilers-gossip-girl-reve aled/

I na pewno będzie ujawnione kto jest plotkarą - w jednym ze spoilerów było podane, że w pewnym momencie wszyscy dostaną wiadomosć na tel. ale nie będzie to gossip girl, tylko spectator podający kim jest plotkara. Ujawnić to ma Dan w swoim ostatnim rozdziale.

david_dave

Dzięki za link :*

david_dave

Ktoś napisał: Dan’s final chapter is where he admits he’s Gossip Girl. Może to prawda i to Dan jest Plotkarą!! W końcu Olina slusznie zauwazyla, ze w 1odc jest pokazany Dna przed laptopem.

gr8l

Tez mi się tak wydaje, że ostatni rozdział jest o nim jako o GG.

ocenił(a) serial na 10
david_dave

Dzięki za stronę. Tak przejrzałam i z tych osób stawiam na Erica, Penelope lub Kristen Bell. Chociaż jakby się zastanowić, to po co Eric miałby pisać o własnej siostrze? No, ale tam był każdy fałszywy, więc nic nie wiadomo. Szkoda, że moja teoria o tym, żeby nie ujawniać GG nie spełni się ;)

Hadley

Znalazlam jeszcze inną teorię, w ktorej, to moze byc Bart Bass:
"When Dan was introduced to give that speech about Bart[Chuck] the guy said: It’s my honour to present to you the number one chronicler of Manhattan’s elite.
Gossip Girl is the so called one and only source into the scandalous lives of Manhattan’s elite"
Hmmm.. moze skoro umarł Bart, to i plotkara? Choc.. .Po co miałby byc Bart Plotkarą?

ocenił(a) serial na 10
gr8l

Właśnie, przecież to był poważny przedsiębiorca. Po co miałby zajmować plotkowaniem na temat życia młodzieży? Jak tak sobie wszystko przypomnę o czym pisała Plotkara, to na pewno nie jest to Bart Bass :D

Hadley

Wypowiedzi aktorów odnosnie pytania:
http://www.youtube.com/watch?v=nBMzXkAGFwA

gr8l

Kristen Bell, albo jak w czołówce jej imienia nie poznamy.

Pisalismy juz na ten temat :-). http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/kto+w+ko%C5%84cu+je st+PLOTKARA,2077948

ocenił(a) serial na 7
Hans_Kloss

100
% ?

jak odcinek ??? fajny ?

coornelcia

Przypuszczamy, ze to bd Dan, ktory wraz z ostatnim dzialem książki pokaże światu, że to on byl Plotkarą.

ocenił(a) serial na 9
gr8l

Jestem coraz bardziej przekonana ze to moze byc Dan, choć na początku go odrzucałam. To ma sens, że właśnie wydajac ostatni dział książki, napisze że to on byl Plotkarą.

Olina6672

Też mi się tak wydaje, że to DAN jest PLOTKARĄ. Zwłaszcza jak wrzuciłaś 1 odcinek, gdzie siedzi przed laptopem, a w ost dziale ujawni się, że to on był plotkarą :D. Czekam z niecierpliwością :)

ocenił(a) serial na 9
gr8l

No dokładnie, to wszystko ma sens ;D

coornelcia

To moje przypuszczenia :), bo odcinek dopiero zobaczymy.

ocenił(a) serial na 7
Hans_Kloss

no racja, zaraz będzie a ja myślałam że już po :D

Hans_Kloss

Widzę, że nie tylko ja mam takie teorie ;) Na początku wydawało mi się to bez sensu, ale im bliżej finału tym bardziej wydaje mi się, że to Dan.

coornelcia

Zaczelam oglądać odc i wyszło, że to Dan jest GG

gr8l

Chcesz w dziób :p ? Czemu zdradzasz fabułe i o tym piszesz,skoro inni jeszcze nie ogladali :p. Mogłas zaznaczyc

SSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLEEEEEEEEEEERRR RRRRRRRR

Hans_Kloss

Wybacz... ale kilka osob pisalo zeby napisac kto to. Przepraszam:(

Hans_Kloss

Kristen podlklada jedynie glos.. Wątpie, że to ona, ale zobaczymy. Znalazlam czyjąś wypowiedź na onecie.
Serena- nie może być GG, bo często bulwersowała się jakimiś wiadomościami zamieszczonymi na jej temat, np. osądzała Blair, że podesłała GG wiadomość, że Yale chce ją umieścić w prasie albo akcja z Danem i Rachel...
Blair- też raczej nie, dowodem np. może być jak miała pretensje do Vanessy, że wygadała, że Marcus sypiał z Catherine...
Jenny- sama wielu rzeczy dowiadywała się z GG, np. że Vanessa jest z Nate'em.
Nate- raczej nie wsiadałby na swoją rodzinę publicznie, bo bronił jej jak tylko mógł, a na GG była informacja o jego ojcu.
Dan- nie rozpowiadałby, że spotyka się z nauczycielką, poza tym za późno dotarł do Constance, a przecież GG była wcześniej.
Vanessa- ona tym bardziej za późno przyjechała, poza tym nie była uczennicą szkoły, a to w jakimś stopniu uniemożliwiałoby jej dotarcie do tylu informacji.
Chuck- no właśnie.. w zasadzie to bardzo rzadko pojawiały się jakiekolwiek informacje na jego temat, a przecież sytuacji do tego nie brakowało, chociażby to, że regularnie zmieniał dziewczyny, brał narkotyki w szkole itd. albo było powiedziane, że GG nie umieszcza niepotwierdzonych informacji lub tak jak w przypadku Dana pisze, że nie ma dowodów. A jakimś cudem napisała fałszywą wiadomość, którą podesłał Chuck o koleżance Emmy. stwierdził wtedy, że ma 'dojścia'.

rozważałam jeszcze Dorotę. w sumie ma dostęp do każdego z bohaterów, bo Blair regularnie urządza jakieś przyjęcia itd. często też jej się zwierza. a wiadomo, że nie traktuje jej zbyt przyjaźnie, więc Dorota miałaby powód by się odegrać na Blair.

ogólnie GG tworzą wszyscy uczniowie Constance, bo na bieżąco podsyłają informacje do niej, ale tą jedną, główną, która je umieszcza może być każdy. choć na pewno przebywa wokół tych wszystkich ludzi i ma oczy szeroko otwarte.

ocenił(a) serial na 10
gr8l

Gdy w pierwszym odcinku Serena przychodzi do Ericka, on mówi do niej - na pewno o tobie plotkują.... wiem, że jest przebojową dziewczyna, ale skąd ta pewnośc Ericka? może to on był Gossip Girl...
A po drugie już nie do pierwszego odcinka, ale do tego jak Dan i Blair szukali Juliet, pomagała im Plotkara, Dan siedział i oglądał gazety, a Plotkara mu odpisywała :D więc to nie on, tak mi sie zdaje ;)

Vicky_Christina

A kto lepiej zna siostrę jak nie brat... moze on byl zazdrosny o S i zaczął o niej pisać, ale jak jej sie cos stalo (wątek z Juliet), to zaczął się martwić i chcial pomoc Blair i Danowi

ocenił(a) serial na 9
gr8l

Spójrzcie na to zdjęcie:
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/20618_10151176366472901_778203871_ n.jpg

czy nie wydaje Wam się, że Dan jest tu specjalnie bardziej wyróżniony?

magda396

dobra Dan to plotkara tylko nie rozumiem jak Serena mogła się z nim chajtnąć po tym wszystkim

ocenił(a) serial na 10
sezamki8

Dokładnie, ja go broniłam, bo potem Derena będzie miała ślub, więc sobie nie wyobrażam ile zła może wyrządzić Dan a Serena mu wybaczy i wszyscy będą happy ;)
Zresztą serena w ostatnim odcinku mu powiedziała - Jesteś gorszy od Plotkary - a on nawet nie skomentował ;)

Vicky_Christina

"Jesteś gorszy od Plotkary - a on nawet nie skomentował" dobra uwaga :D!

ocenił(a) serial na 10
Vicky_Christina

Chyba ze Dan i Serena nie wezmą ślubu, gdzieś czytałam ze ma być sen, marzenie, przeskok w przyszlosc i przeszłośc :-)

magda396

Calkowicie inny... inne kolory, jakby mocniejsze. Ukazanie, że jest Plotkarą. To ma sens, że wraz z ost dzialem ksiązki wyda, że to on byl GG, dodatkowo jak S mowi, ze mogl wydac plotare, to on pow "ale to ja jestem"... tylko, ze jak wytlumaczyc pomoc plotkary gdy Juliet ja porwała?

ocenił(a) serial na 10
gr8l

Juz wszystko wiem, a wiec Serena bedzie leciec do Los Angeles, przeczyta sobie ckliwa opowieśc Dana w której on wspomni ze ona była plotkara, c Serena sobie pomysłi co za wspaniały Dan wiedział, ze jestem plotkara ale nic nie powiedział, zawróci w stronę Nowego Yorku, przyśni jej się sen ze bierze ślub, pójdzie z nim pogadać powie ze dziękuję ze mnie nie ujawniłś ale skąd wiedziałeś a on na to bo to ja jestem plotkara ;-)

ocenił(a) serial na 10
Vicky_Christina

sensowne, ale w tym rozdziale co jej dal mialy byc same mile rzeczy o niej ;(

Vicky_Christina

Heh :D. Fajna rozkmina ;). Juz sie dowiem za kilka godzin... Jakby ktos wczesniej juz cos wiedzial, to niech napisze :D

Vicky_Christina

Moze byc obrot sytuacji... ze wiedzial, ze to ona jest plotkara a i tak ja kocha...

gr8l

Moje ostateczne typy na plotkarę, to:
-Dan
-Serena
-Bart Bass

gr8l

DAN JEST PLOTKARĄ

gr8l

PRZYSYLAM "Gossip Girl : Season 6 Episode 11 - Special: Retrospective"
allmyvideos.net/7bw62h8b9wfw

gr8l

Dzięki :)