PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108488
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Kogo lubicie najbardziej z dziewczyn w plotkarze?:D

polaxx

Ja najbardziej lubie Blair. Ona była super w tych pierwszych sezonach Plotkary. Bardzo mi sie podobaly jej intrygi z Chuckiem :-P

ocenił(a) serial na 10
amelia_23

Ja też Blair.

ocenił(a) serial na 8
polaxx

To ja powiem może trochę nietypowo, wybieram trochę starszą dziewczynę - Dorotę. Nie pamiętam żadnej kiepskiej sceny w jej wykonaniu. Blair i Serena w zależności od sezonu- na pewno Blair w drugim, Serena w pierwszym.

polaxx

DOROTA!!

ocenił(a) serial na 10
lassa_2

Mi tam się trudno zdecydować. Serial zaczęłam oglądać z powodu Blake, więc S była dla mnie najfajniejsza. Potem zaczęłam też bardzo lubić B... Ale teraz obie mnie wkurzają. A Dorota rzeczywiście jest świetna !

ocenił(a) serial na 10
Tibby1996

kiedyś uwielbiałam Blair ale teraz to... Serena też jest całkiem spoko ;)

ocenił(a) serial na 10
karaa141

No Blair teraz tez mnie troche wkurza a nawet wsumie lubilam Jenny bo byla taka inna troche od S i B:D

użytkownik usunięty
polaxx

Prócz Blair, którą uwielbiam, polubiłam także Lole :)

ocenił(a) serial na 10

Ja własnie nie lubie tej Loli bo taka troche sztuczna jest ;p

użytkownik usunięty
polaxx

witaj w klubie, też nie przepadam za Lolą :D

użytkownik usunięty

Lola mnie bardzo denerwuje, oby wyjechała z miasta. Prawda jest taka, że nie da się lubić dziewczyn w GG. Każda z nich ma swoje za uszami, często zachowują się bardzo fałszywie, nawet w stosunku do ludzi, których kochają. B wysyła donosy na S, S na B, już nie raz sprawiły sobie wielkie kłopoty. Nie wiem jak po tym wszystkim są jeszcze przyjaciółkami.Btw. Jedyną osobą, którą lubię w tym serial jest Nate. Nigdy nie wysłał nic do Plotkary i jest dobrym przyjacielem i chłopakiem :)

użytkownik usunięty
Tibby1996

miałam to samo - Serena najfajniejsza, pierwsza seria tylko ona i Dan się dla mnie liczyli, potem polubiłam Blair i Chucka jako pare i Nate i Serene jako pare:D A teraz to wiadomo jak jest.

ocenił(a) serial na 10

No. Nate powinien byś z Sereną a Chuck z Blair, co nie? ;>

użytkownik usunięty
Tibby1996

dokładnie :D I wciąż się łudzę, że taki będzie endgame Plotkary :D Chuck w sumie z Blair jeszcze pewnie stykną, ale Nate i Serene? Wątpliwe niestety.

ocenił(a) serial na 8
polaxx

Mi podobała się się Jenny zanim zaczęła wariować, wkręcać się we wszystkie intrygi itp, Blair w wcześniejszych sezonach i Lola też jest całkiem fajna

zue

Ano ja w sumie też lubię Lolę :)

użytkownik usunięty
polaxx

hm kiedyś bardzo bardzo bardzo lubiłam Blair. to byla moja ulubona postać, teraz zaczęlam lubić Serenę, ale znowu mi przeszlo z nia. teraz nie lubie z tego serielu żadnej dziewczyny. wszystki sa fałszywe...

użytkownik usunięty
polaxx

a tak wgl to DOROTA : )

polaxx

Serena, podoba mi sie jak sie porusza z wdziękiem w rytm stukotu butów na wysokim obcasie :-)

ocenił(a) serial na 6
polaxx

Dorota ;d chociaż najbardziej lubiłem Jenny, szczególnie z 3 sezonie... moim zdaniem 'Plotkara' wiele straciła po odejściu Taylor z obsady :)

ocenił(a) serial na 7
equinox17

Dla mnie najbardziej wiarygodną postacią w pierwszej serii była Jenny - bardzo ją lubiłam, ale na początku drugiego sezonu miałam ochotę ją udusić, tak mnie wkurzała;p Dorota jest rzeczywiście świetna, a szczególnie w zestawieniu z Blair. Wychodzi więc, że B+D<3 ;)

Anneril

Ja tam lubię Serenę.

ocenił(a) serial na 10
polaxx

Blair;)

ocenił(a) serial na 8
polaxx

Ja najbardziej lubię Blair, za to Sereny coraz bardziej nie trawię. Fałszywa się strasznie robi.

ocenił(a) serial na 9
sciarii

chyba jako jedyna w serialu ktora nigdy mnie nie wkurzała to Dorota hehe;p mimo ze jestem fanką blair:)

ocenił(a) serial na 9
moonlajt

zdecydowanie Blair... lubię też Ivy

ocenił(a) serial na 8
polaxx

Najbardziej Serena i zawsze tak było. Chciałabym, żeby była z Danem, bo są dla siebie stworzeni ;) Tylko na to najbardziej czekam.

polaxx

Blair do mniej więcej połowy czwartego sezonu, teraz nie wiem.

ocenił(a) serial na 5
polaxx

Blair i Serena

ocenił(a) serial na 9
Szaju

Ja najbardziej lubię Serenę i Blair :)

ocenił(a) serial na 7
sisek1980

Blair byla swietna, chociaz w 5 sezonie zbyt sie skupili na jej psychice i problemach uczuciowych, bo gdy w 4 sezonie je miala i pracowala i widywala sie z Danem, kumplowali sie i dogryzali sobie to byla w swietnym zywiole, tesknie za taka 4 sezonowa Blair :) wczesniej zdecydowanie przeginala z tymi intrygami [pewnie przez to ze ma takie kompleksy], ale mimo tego pokazywala swoja 'dobra' strone, gdy pomagala S, troszczyla sie o Chucka, nawet Jenny na swieta dziekczynienia zaprosila i wygarnela matce takiej dziewczyny (matka to pracownica Yale albo wplywowa jakas osoba na uczelni:P) ze nie dba o swoja corke :D najbardziej ja lubie w wydaniu tej skruchy :D

S lubilem w 1 sezonie bo widac bylo ze chce sie zmienic. potem niestety to sie zmienilo o 180 stopni XD

No i uwielbiam Dorote, ale to wiadomo :D Lubie tez Lole - ladna i fajna :D

ocenił(a) serial na 10
polaxx

Moim zdaniem Blair świetnie gra! Najlepsze były jej intrygi z Chuckiem nic tego nie przebije. Dorota też fajnie gra najbardziej mi się podoba jak mówi po polsku ! Serena w 1 sezonie podobała mi się jej gra aktorska i postać przez nią wykreowana,. ale już gdzieś chyba od 3 sezonu lub 4 sezonu działa mi na nerwy! W 5 sezonie nie ma z nią ciekawych wątków !

ocenił(a) serial na 9
polaxx

kiedys serene, ale koncowe sezony zrobily z niej glupia svke
najb. lubie georgine :)

polaxx

Blair- dziewczyna z charakterem i do tego śliczna;) I oczywiście Dorota- mój ulubiony szpieg KGB:D

polaxx

Blair i Dorota :)