PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108488
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Koniec

ocenił(a) serial na 10

Szkoda ,ze zostal tylko jeszcze jeden sezon ,ktory bedzie mial tylko 13 odcinkow.

ocenił(a) serial na 10
fanka_98

Pewnie że szkoda, że to już koniec. Jest to mój ukochany serial tak jak i Pamiętniki Wampirów, ale dobrze, że chociaż kręcą sezon, który jak mam nadzieję, podsumuje wszystko, a nie po prostu zdejmą z anteny jak to często bywa:).

ocenił(a) serial na 10
elcia9505

no dokładnie, bardzo bardzo ubolewam na tym faktem że to już ostatni sezon :(
mam wielki sentyment do plotkary ;<
pamiętam jak zaczęłam oglądać ją to po 10 odcinków na dzień .. ubiegłego roku xD

ocenił(a) serial na 10
Diablicaaa

ja żałuję że dopiero zaczęłam oglądać pół roku temu a tu już koniec ... strasznie kibicuję Chair i mam nadzieje ze nareszcie będa razem... pamiętam jak cały sezon 2 obejrzałam na raz (dzień/noc) żeby tylko wreszcie byli razem :)))

fanka_98

Moim zdaniem nakręcenie ostatniego sezonu (i to jeszcze w takiej skróconej wersji) to dobra decyzja ze strony producentów i scenarzystów. Również mam ogromny sentyment do Plotkary, ale nie oszukujmy się, nie można ciągnąć tego w nieskończoność. Mam więc nadzieję, że w ostatnim sezonie Chuck i Blair wrócą do siebie i każde z nich odniesie sukces na polu zawodowym, żeby zaspokoić swoje ambicje i czuć się jak równy z równym w związku. Oczekuję dobrego, satysfakcjonującego zakończenia. No i oczywiście bonusu w postaci ujawnienia tożsamości Plotkary ;)).

Elcia9505 ma całkowitą rację - lepiej nakręcić zakończenie, niż zdjąć serial z anteny i pozostawić niekończone wątki.