Szkoda ,ze zostal tylko jeszcze jeden sezon ,ktory bedzie mial tylko 13 odcinkow.
Pewnie że szkoda, że to już koniec. Jest to mój ukochany serial tak jak i Pamiętniki Wampirów, ale dobrze, że chociaż kręcą sezon, który jak mam nadzieję, podsumuje wszystko, a nie po prostu zdejmą z anteny jak to często bywa:).
no dokładnie, bardzo bardzo ubolewam na tym faktem że to już ostatni sezon :(
mam wielki sentyment do plotkary ;<
pamiętam jak zaczęłam oglądać ją to po 10 odcinków na dzień .. ubiegłego roku xD
ja żałuję że dopiero zaczęłam oglądać pół roku temu a tu już koniec ... strasznie kibicuję Chair i mam nadzieje ze nareszcie będa razem... pamiętam jak cały sezon 2 obejrzałam na raz (dzień/noc) żeby tylko wreszcie byli razem :)))
Moim zdaniem nakręcenie ostatniego sezonu (i to jeszcze w takiej skróconej wersji) to dobra decyzja ze strony producentów i scenarzystów. Również mam ogromny sentyment do Plotkary, ale nie oszukujmy się, nie można ciągnąć tego w nieskończoność. Mam więc nadzieję, że w ostatnim sezonie Chuck i Blair wrócą do siebie i każde z nich odniesie sukces na polu zawodowym, żeby zaspokoić swoje ambicje i czuć się jak równy z równym w związku. Oczekuję dobrego, satysfakcjonującego zakończenia. No i oczywiście bonusu w postaci ujawnienia tożsamości Plotkary ;)).
Elcia9505 ma całkowitą rację - lepiej nakręcić zakończenie, niż zdjąć serial z anteny i pozostawić niekończone wątki.