PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108175
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Kontynuacja...?

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś się zastanawiał czy producenci serialu będą go kontynuować w niedalekiej przyszłości?
W ostatnim odcinku była scena 5 lat później, może zrobiliby sezon czy więcej z tego już dorosłego
życia bohaterów? Plotkary samej w sobie już nie ma, więc może pod innym tytułem, "Spectator"?
:D Skoro oglądalność była tak wielka to czemu nie?

ocenił(a) serial na 10
iiizusiekkk

Oglądalność...właśnie była. Bo w ostatnich sezonach leciała na łeb na szyję. Nie mówię nie, ale raczej nie teraz. Nie w niedalekiej przyszłości. Aktorzy są zmęczeniu graniem tych samych (poniekąd nieźle pokręconych) postaci przez sześć lat. Sami to przyznawali. Wątpię więc by coś takiego miało nastąpić. A jeśli tak- to na pewno nie szybko.

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

:( i jak ja teraz będę żyć... ? :D

ocenił(a) serial na 10
iiizusiekkk

Zostało jeszcze rozkoszowanie się powtórkami na tvn7 lub online ;)

ocenił(a) serial na 7
maarzenaah

Dziś oglądałam Plotkarę na tvn7 aż się łza w oku kręci...:(

ocenił(a) serial na 10
Mrasiunia97

noo haha, ja tez ogladalam i plakalam, moze dlatego, ze mam okres, ale ogolnie cholernie wzruszajace ;)

ocenił(a) serial na 7
iiizusiekkk

Mnie to ogólnie wku*wia bo nie mogę przyjąć do wiadomości że już nie będzie Plotkary po prostu nie mogę.
Chciałam sobie zacząć oglądać od początku po raz czwarty zresztą ale jak ja zobaczę 1 odcinek to się rozkleję.:(

ocenił(a) serial na 10
Mrasiunia97

ja mam ciągle takie wrażenie, że jesteśmy w trakcie świątecznej przerwy w emisji, jak to zwykle bywało...a za tydzień wyjdzie kolejny odcinek...

ocenił(a) serial na 7
maarzenaah

Pamiętam że jak obejrzałam ostatni odcinek to weszłam na you tube i chciałam obejrzeć zwiastun następnego a potem pomyślałam sobie "Ej przecież nie ma następnego" i tak mi się wtedy smutno zrobiło..Jak sobie przypomniałam jak pierwszy raz zobaczyłam Plotkarę która na samym początku nawet mnie nie wciągnęła ale i tak oglądałam dalej a potem nawet się nie spostrzegłam jak nie mogłam się oderwać.Obejrzałam wszystkie 5 sezonów w 5 dni :)

ocenił(a) serial na 10
Mrasiunia97

Ja nawet nie wiem kiedy ja to wszystko obejzalam xD

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

To nie fer że jest tylko 10 odcinkow w 6 sezonie ;'( powinno być przynajmniej 20 ;(

ocenił(a) serial na 10
parableoflove

no bez kitu, ten ostatni powininen miec tyle odcinkow co poprzednie mniej wiecej .. ;/ moze producenci nie chcieli ciagnac tego tematu (ojciec Chucka), nie wiem.. ale i tak bym chetnie poogladala :) wczoraj siedzialam na youtube i ogladalam wszystkie wywiady z nimi no i slynne wpadki na planie (wpiszcie gossip girl, season 1,2,3(itp) bloopers). haha :D

ocenił(a) serial na 10
iiizusiekkk

haha niezłe: http://www.youtube.com/watch?v=8MXTHWWWAgA xD Nie uważacie że Ed ma zarąbisty brytyjski akcent?? Bo ja miękne normalnie xD

ocenił(a) serial na 7
parableoflove

Zazdroszczę Taylor xD Gdy nagrywali tą scenę na dachu była w moim wieku :D

ocenił(a) serial na 10
iiizusiekkk

znajdziesz inny serial ktory zastapi ci Plotkare ;p

ocenił(a) serial na 10
iiizusiekkk

Być może doczekamy się kontynuacji w postaci filmu GG :D Kelly czyli serialowa Lily powiedziała coś na ten temat w ostatnim wywiadzie...po czym trochę się speszyła i zmieniła temat http://www.youtube.com/watch?v=-xPT-QtKfpw

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

A może tak jak w Gotowych na wszystko zapełniliby tą lukę czasową, czyli 5 lat o które przeskoczyli w finale. Dowiedzielibyśmy się jak to było potem z Lili i Williamem, Rufusem, ciążą B, Sage i Natem;) Tylko że musieliby już to kręcić, albo w niedalekiej przyszłości, bo aktorzy jak zwykli ludzie się starzeją ;)

ocenił(a) serial na 10
maarzenaah

wooww nie wierze :D bedzie film, jupi!! :D

maarzenaah

Na sto procent nie będzie filmu. Chyba, że aktorzy będą aż tak zdesperowani albo ktoś wyłoży duże pieniądze na wypłaty. Zostawmy ten serial w spokoju. Rest in peace.

ocenił(a) serial na 10
hxst

nigdy! hehe :P

ocenił(a) serial na 10
iiizusiekkk

czemu taka Moda Na Sukces ciagnie sie wiekami a tak zajebisty serial nie?

iiizusiekkk

Zajebisty i to chyba za dużo powiedziane to on był w 1 albo 2 sezonie. Ostatnie sezony to kpina z widzów i fanów :/

ocenił(a) serial na 10
hxst

czemu ?

ocenił(a) serial na 10
hxst

A trzeci? Dla mnie poważnie zaczął się psuć około piątego. Ten cały wątek z Louie i ciążą, albo z Danem to porażka, ale trzeci jest świetny ;)

użytkownik usunięty
iiizusiekkk

Mam pytanie. Ja swoja przygodę z Plotkarą dopiero zaczynam, ale już chciałabym wiedzieć, z kim na końcu 5 sezonu bedzie Serena? Z nate'm? Koleżanka wyjaiła mi, że Chuck się zmieni i będzie z Blair, co mnie nieźle zaskoczyło, bo musicie przyznać, że Chuck na początku był wielkim dupkiem :-) Jednak po tej wiadomości, aż nie mogę się doczekać, aż obejrzę dalej, by sledzić ich perypetie. Ale co do Sereny i Nate'a to jak się potoczą ich losy? Serio, chcę wiedzieć :-) A przynajmniej tylko tyle, czy będą ze sobą ;-)

ocenił(a) serial na 10

Na końcu piątego sezonu S nie będzie z nikim. Ale chodzi Ci pewnie o sezon szósty- w nim też niestety nie będą ze sobą ;) Spodoba Ci się pewnie sezon 3 bo w nim Serena i Nate są razem :)