PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108212
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ponieważ na poprzednim forum, kończy się miejsce, oto 2 część. Dopóki nie dobijemy do 1000 w tamtym temacie nie piszemy tutaj.

Liga Obrony Chuck'a!

Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodawać coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]

Członkowie:
1. Kilmenyy
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44
4. Alkamb
5. Karolina1
6. LeNa_
7. MotherChucker
8. Magoria
9. Carmelove
10. Mitenka
11. Blair__waldorf
12. Carmunia
13. Dzastulaa_
14. coconutP
15. Lise
16. ty? Możesz się jeszcze zapisać.
Ponieważ na tym forum gadamy nie tylko o Chucku, będzie tu także off-topics dla członków:)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Zapomnialam wspomnieć wcześniej . Holiday to moj ulubiony film :) Podobal mi się najbardziej chyba ze wszystkich komedii romantycznych jakie widziałam :)

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

JA nie wiem jaki jest mój ulubiony....

użytkownik usunięty

Ej dziewczyny, nie mieszka któraś z was w Poznaniu? bo szukam mieszkania i nie ogarniam gdzie są jakie dzielnice itp. żeby nie mieć daleko na uczelnię xD

ocenił(a) serial na 10

Wróciłam. Ja troszeczkę dalej:P Boże, jak u mnie grzeje słońce. Chciałam umrzeć na tym rowerze...

ocenił(a) serial na 10
Lise

A teraz trochę o Chair.
Początek i koniec:
http://27.media.tumblr.com/tumblr_llbyoi5HLs1qdfu1wo1_500.gif
Najlepsze miny na świecie!

ocenił(a) serial na 7

Niestety nie mam nic wspólnego z Poznaniem, ale moim zdaniem powinnaś poszperać na forach i w ogłoszeniach. Na pewno są jakieś oferty dla studentów, coś w rodzaju stancji czy coś...

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Dobra, idę przekąsić kabanoska:P

użytkownik usunięty
Lise

A przypadkiem nie mówiłaś, że nie lubisz mięsa?

użytkownik usunięty
Karolina1

No poszukam na forach, szukam mieszkania ze znajomymi ;)

ocenił(a) serial na 7

Chyba jak 90% studentów;) I dobrze, zawsze raźniej jest z kimś znanym w obcym mieście.

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Ja na chwilę zmienię temat. Uwielbiam te przeróbki:
http://img98.imageshack.us/img98/8379/timelines1.png
http://i446.photobucket.com/albums/qq187/Issa-nu/cbop/timelineS2-2.png
http://img146.imageshack.us/img146/2383/timeline3.png
Nie ma, albo nie mogę znaleźć do 4 sezonu...

użytkownik usunięty
Lise

Oj, jakie to słodkie... Najbardziej podoba mi sie to z 1 sezonu :)

ocenił(a) serial na 10

http://img826.imageshack.us/img826/1727/chuckabuse.gif
To też fajne. Że komuś chce się takie coś robić....
A tu więcej:
http://www.fanforum.com/f286/zobs-parents-%7Bchuck-%E2%99%A5-blair%7D-62-because -were-free-our-chair-p-62999274/

ocenił(a) serial na 10
Lise

Aż sobie pilot obejrzę...

użytkownik usunięty
Lise

Ja ogladałam trochę scen z 3 sezonu. A teraz włączę sobie chyba "Kadziu projekt" . uwielbiam tego siatkarza ;d

ocenił(a) serial na 10

Niby 4 sezon jest najgorszy, ale tam też jest kilka "słodkich" scen.. Np. 4x02...

ocenił(a) serial na 9

Ja niestety nie mam nic wspólnego z Poznaniem . Ale mogę ci poradzić jak robił moj brat no tylko ze z innymi miastami . Nie masz do Poznania jak na koniec Polski wiec mozesz wybrac się na jeden dzień najlepiej z jakimś znajomym co również szuka . Dzień wcześniej poszukajcie ofert i poumawiaj się z tymi osobami i tego jednego dnia byś je pooglądała i moze nawet coś znalazla. To jest bardzo dobry sposób on wtedy tak znalazl mieszkanie

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Lece robić gofry...

użytkownik usunięty
Lise

Czy tylko ja na tym forum jestem kulinarnie uzdolniona inaczej?xD

ocenił(a) serial na 10

Tak:p Już po... Pyszne były nie ma co... I do tego włąsnoręczny dżem truskawkowy,. Ja leće, do później:P

użytkownik usunięty
Lise

Weź nie chwal się ;p wiecie, że zmarła amy winehouse?

Właśnie słyszałam w telewizji, to było nieuniknione że w końcu umrze przez te prochy i alkohol ale jestem zaskoczona...

użytkownik usunięty
alkamb

No ja właśnie czytałam o tym na onecie. Z jednej strony nie dziwie się, od dawna miała problemy, ale z drugiej strony jestem zaskoczona, tak jak ty...

Łaaał. Przeczytałam to tutaj. Jestem zaskoczona, choć z drugiej strony.

Nicola nie przejmuj się, mnie po raz pierwszy w życiu nie wyszły gofry!

ocenił(a) serial na 7

Omal się nie zakrztusiłam jak to przeczytałam... Myślałam, że powoli wychodzi na prostą, a te ostatnie afery to jakiś przejściowy kryzys. Wielką jej fanką nigdy nie byłam, ale to i tak szok.

Karolina1

I zawsze przy tego typu sytuacjach zacznie się popisywanie na fejsie i podobnych stronach kto bardziej kochał Amy, komu będzie bardziej przykro i kto był jej największym fanem. eh...

użytkownik usunięty
Magoria

ja do jej fanek na pewno nie należałam, ale szanowałam ją za głos. to co robila ze swoim życiem jakos mmnie nie obchodziło. zresztą zawsze tak chyba jkest, że wtydaje mi się, że gwiazdy są nietyklane, nieśmiertelne, że nie mogą tak po prostu odejśc. tym bardziej z takich powodów...

ocenił(a) serial na 7

Nie wiem, czy akurat w jej przypadku szok jest wywołany tym, że jest 'gwiazdą' (nie znoszę tego wyrażenia). Dla mnie jest to szokujące bo ona była wciąż strasznie młoda. Nie miała chyba nawet 30stki. To straszne, jak ludzie sami potrafią sobie zniszczyć życie. Na własne życzenie.

użytkownik usunięty
Karolina1

No chyba 27 lat miała. zdecydowanie za mało, by umrzeć. jeszcze tyle rzeczy mogła zrobić... No i miał być koncert w polsce jakos teraz...

Odwołali te koncerty. Ogólnie sama siebie zniszczyła, choć głos miała nietypowy. Powinna być to przestroga dla innych ludzi, niech się obudzą i zobaczą do czego prowadzi ten nałóg!

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Ona na początku swojej kariery miała zaje piosenki. A teraz? O żadnej nawet nie słyszałam...

ocenił(a) serial na 10

Wróciłam. Ja na onecie przeczytałam i od razu do rodzinki pobiegłam do powiedzieć...

ocenił(a) serial na 7
Lise

Pozwolicie, że nas przesunę;) I proponuję zmienić temat na nieco mniej ponury.

Karolina1

Zdecydowanie popieram, szczególnie, że to moje ostatnie godziny w Polsce ;d Mam nadzieję, ze niczego nie zapomniałam. I mam dylemat czy brać coś przeciwdeszczowego czy nie. ;p

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Zabierz, zawsze warto być ebezp

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Np? A może pogadamy o Chucku lub Edzie? Słyszałyście piosenki zespołu Eda?

użytkownik usunięty
Lise

Słyszałam, ale totalnie nie mój klimat,

ocenił(a) serial na 10

Ja tam urywek, ale też to dla mnie inna bajka.
PS: O której wyjeżdżasz?

Gdzieś w lutym miałam na nie fazę. Ale spodobały mi się dopiero po entym przesłuchaniu. W sumie są fajne, ale nie na dłuższą metę ;d Nazwa zespołu to łamacz językowy jak dla mnie, swoją drogę ten zespół jeszcze istnieje? ;d

Magoria

Nie mogę już edytować. Wyjeżdżam o 3, ale z Tarnobrzegu i muszę tam jeszcze dojechać, czyli z domu wyjeżdżam tak 1.30 no i muszę się jeszcze wykąpać i ogolić ;p

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Nie będę pytać gdzie:P Aha, idziesz spać?

Lise

Nie idę. Mam zamiar spędzić ten czas przed komputerem. Zwykle chodzę spać 1-2, w porywach 3, więc i tak bym nie zasnęła.

ocenił(a) serial na 7
Lise

Wiedziałam, że ma zespół ale jakoś nigdy nie chciało mi się go słuchać. Zaraz sobie zobaczę.

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Ja się przestaszyłam początku:
http://www.youtube.com/watch?v=p14iJTjKfO4
Ej, coraz bardziej mi pasi...:P Ale nie, nie...

ocenił(a) serial na 7
Lise

Przesłuchałam na razie 2 i stwierdzam, że są całkiem ok, ale lepiej by się ich słuchało, gdyby to były dobre studyjne nagrania, bo jakość jest kiepska i słabo słychać. Ale kocham brytyjski akcent, więc choćby ze względu na niego mogłabym ich słuchać;)

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

No włąśnie. Mogli by się postarać i wydać kilka singli, a nawet może i album. Pewnie by i mieli tam jakieś grono fanów. Czy duze? Nie wiem.

użytkownik usunięty
Lise

Posłuchałam kilku piosenek na yt i gdy przeczytałam komentarze skrzywilam się trochę... W większości pochodziły one od lasek, które kochają Chucka Bassa nad życie, utożsamiają go z Edem.... I dlatego tak kochają jego muzykę. chore.

ocenił(a) serial na 10

Większość ludzi, utożsamia gwiazdy z ludźmi, które grają. Np. Ed=Chuck. I zgadzam się ztym, że to chorę. Ja zawsze, albo się staram, próbuję ocenić gwiazdę, nie po tym kogo gra, lecz po tym kim jest.

Lise

Tylko to nie od nich zależy, tylko od producentów. Z drugiej strony Ed ma tyle kasy, że sam sobie mógłby być producentem. Ogólnie Ed nie wydaje się wam troszkę obleśny? Wiem, dziwne. Ale te jego tatuaże, wygląd a'la rockendorlowiec, który bardziej wygląda "oj sory zapomniałem się dziś umyć" . Jak go uczeszą i wystylizują styliści to mogłabym się patrzyć na niego godzinami, ale jak przyłapią go gdzieś paparazzi to nie wygląda zbyt apetycznie.

ocenił(a) serial na 7
Magoria

Obleśny nie, ale ma w sobie coś irytującego. Jak patrzę na jego zdjęcia, czy oglądam wywiady z nim, to mam wrażenie, że za wszelką cenę stara się pokazać, jakim to jest alternatywnym, oryginalnym, 'męskim' rock&rollowcem. Jego tatuaże są żenujące. W ogóle nie lubię tatuaży, ale jeżeli są zrobione fajnie to nie wygląda to tak źle jak te jego.