PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108482
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Ponieważ na poprzednim forum, kończy się miejsce, oto 2 część. Dopóki nie dobijemy do 1000 w tamtym temacie nie piszemy tutaj.

Liga Obrony Chuck'a!

Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodawać coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]

Członkowie:
1. Kilmenyy
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44
4. Alkamb
5. Karolina1
6. LeNa_
7. MotherChucker
8. Magoria
9. Carmelove
10. Mitenka
11. Blair__waldorf
12. Carmunia
13. Dzastulaa_
14. coconutP
15. Lise
16. ty? Możesz się jeszcze zapisać.
Ponieważ na tym forum gadamy nie tylko o Chucku, będzie tu także off-topics dla członków:)

ocenił(a) serial na 9
dzastulaa_

O hej , dawno Cie u nas nie było :) To ostatnie jest z tej fajnej sceny , kora była czesto tu cytowana

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

hey ;)) no niestety nie miałam kiedy pisać bo cały czas remont miałam w domu i pokoju.. ale to już za mną.. parę dni mi zajęło ogarnięcie tego co pisałyście.. ojj.. dużo teeego było.. ale dałam rade ;D

użytkownik usunięty
fusiatko44

Ja coś dzisiaj nie nadążam i nie ogarniam :P

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

nie wiem czemu ale nie pokazuje ostatniego mojego postu.. no ale cóż powtórzę się.. najwyżej będzie 2 razy to samo ;p
miałam remont i nie miałam czasu tu wchodzić.. ale teraz to już za mną i pare dni ogarniałam co tu pisałyście.. ojj dużo tego.. ;D
http://stix-and-stones.com/2011/02/20/the-chuck-bass-collection/ nie wiem czy widziałyście.. ale jak ja to zobaczyłam.. to nie mogłam ze śmiechu.. te buty itp ;D

ocenił(a) serial na 10
dzastulaa_

Dzień dobry Chuckmaniaczki!
Przypominam o pajacyku:)
A co do tej kolekcji; hahaha:P
Ostatnie buty najlepsze:P
A czemu to się nazywa "Chuck Bass" collection? Jakiś Bass to założył?

użytkownik usunięty
Lise

Na pajacyka wejde jak bd na komputerze, teraz znów siedzę na komórce na internecie, a tu mi się ta strona nie otwiera, bo mam Safari za przegladarke.

ocenił(a) serial na 10

Masz wifi? A ogólnie jaki telefon, jezeli można wiedzieć. Ostatnio interesuję się telefonami itd.:)

Lise

Dzień Dobry Wszystkim? Jak wam mija poranek?

Aj, nie lubię rozmów o telefonach, jakoś tak.

użytkownik usunięty
Magoria

Mam iphone'a. Wifi tez, ale nie mam od kogo ściągać internetu ;p na telefonie mam jakiś pakiet z orange...;p to tyle jeśli chodzi o telefony. To o czym gadamy?:))

ocenił(a) serial na 7
Lise

Hej;) ja tylko na chwilę.
Z tego co tam wyczytałam to wydaje mi się, że to nie jest prawdziwa nazwa kolekcji, tylko po prostu autorce bloga i tego posta te ubrania skojarzyły się ze stylem Chucka i dlatego tak zatytułowała swój wpis;)
A o telefonach też nie lubię rozmawiać, nie znam się, więc nie jest to dla zbyt interesujące.

Karolina1

Ja się biorę za kolejną część prasowania, a potem przechodzę do pakowania. W międzyczasie ładuje sobie "9 żyć Chloe King" i może pomiędzy tymi czynnościami obejrzę ;))

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Nie no, ja nie jestem maniaczką telefonów, ale chcę jakiś kupić więc się teraz trochę interesuje.

ocenił(a) serial na 7
Lise

No dobra dziewczęta, ja spadam, ponieważ będę robiła sernik na zimno. Jest to mój debiut w roli kucharki (nie licząc paru naleśników, przesolonej jajecznicy i omal spalonej patelni), więc trzymajcie kciuki;)

ocenił(a) serial na 10
Karolina1

Jestem z tobą w tej wąznej chwili:P btw. Jak spaliłaś patelnie?

Lise

Witajcie ;*
Tan tydzień chyba możemy oficjalnie nazwać "Tygodniem Gotowania" ;D Kto jeszcze nic nie robił do roboty ;D
Nie wiem jak dziś będzie z moja aktywnością bo może gdzieś sobie pojadę. Jak nie będzie padać ;/ Ale coś czuje że będzie...
Na razie idę coś przekąsić ;P

ocenił(a) serial na 10
alkamb

Ja czekam na obiad... Wiem na bank, że będzie mizeria, bo pomagałam przy robieniu:P

Lise

Ja mam jakąś zupę ;/

ocenił(a) serial na 10
alkamb

Ja już zjadłam. Było mięso... Nie lubię mięsa, ale nie jestem wegetarianką,

Lise

Nikt nie pisze... ehh... muszę przestać kupować ciuchy trudne do wyprasowania.
Lise (znów nie pamiętam imienia) nadużywasz btw. ;p
A co do imion, to proponuję przy następnej aktualizacji listy, a już w ogóle przy tworzeniu nowego tematu, oprócz nazw użytkowników/członków pisać także imiona, aby można było sobie spojrzeć w górę w razie czego ;D Bo naprawdę w tak miłym gronie głupio zwracać się do was nickiem. ;))

Magoria

Co do imion to dobry pomysł... Apropos przypomnij swoje, mam już dosyć mojej sklerozy xD

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Wiem:P Mam na imię ALEKSANDRA, ale wolę Ola. Miałam sobie dać nick Oliessa, gdzie mam gdzieniegdzie.

Lise

Ja mam na imię Ula. I dziś również dołączę się do Tygodnia Gotowania, bo mam zamiar zrobić sobie pożegnalne gofry ;D

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Uiwlbiam gofty.. A najbardziej z owocami, typu truskawka, jagoda i bitą śmietaną... MMMMMmmm

Lise

Ja dziś tez robię z bratem gofry ;D
Na razie mnie nie będzie bo jadę do Parku Miniatur na Kaszubach.
Bywajcie, miłego dnia ;*

ocenił(a) serial na 10
alkamb

A ja może też wieczorem zrobię. Jak będziecie, to jakiego używacie przepisu?
Znowu ryczę. Głupie piosenki! Czemu muszą być takie wzruszające?

Lise

Tego http://www.przepis-kulinarny.pl/prosty-przepis-na-gofry-id181.html Nie są słodkie i dlatego można je jeść z różnymi słodkościami. ;))

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Ja robię podobnie, tylko, że nie oddzielam żółtek od biłka, tylko całe razem mieszam.

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Jej ja kocham gofry :) Nie wiem czemu z morzem mi sie kojarzą . No to jak tydzień gotowania , to nie ma co muszę mamę namówić na muffiny :)

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

Mi się kojarzą z morzem, bo jak byłam tam na zielonej szkole, to codziennie idąc nad morze robiliśmy przystanek na gofry.. Z sosem, z owocami, z cukrem pudrem, ze śmietaną.

Lise

Jak byłam nad morzem, dokładnie w Sopocie na deptaku, to cofałam się, czyli szłam do tyłu i jedną stopą weszłam w gofra, który był cały w bitej śmietanie i którego ktoś najwyraźniej upuścił.

Coraz bliżej sukcesu! Coraz mniej rzeczy do spakowania!

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Fajna historia:P Czyli tobie też gofr kojarzy się z morzem:P A czemu się cofalaś?

ocenił(a) serial na 10
Magoria

Aha, a gdzie jedziesz, bo nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 9
Magoria

Dopniesz walizkę ? :P Jak chcesz mogę wpaść pomóc ją zasunąć :)

fusiatko44

Nie pamiętam dlaczego się cofałam, ale to było dawno. Jadę do Grecji na kolonię. Mam nadzieję, że dopnę, ale jak coś dam ci znać. Już jak się żaliłam, że nie spakuje się to kolega mi proponował, że przyjedzie i zrobi to za mnie ;D

ocenił(a) serial na 10
Magoria

A łądny ten kolega? xD

Lise

Nie wiem czy ładny, zależy jaki kto ma gust, ale bardzo dobrze się z nim dogaduję.

użytkownik usunięty
Magoria

Grecja? Moja mama tam pracuje ;p na krecie :)

użytkownik usunięty

Cześc dziewczyny :D mam dzisiaj dzień mega lenistwa, spałam do 12, a później do 14 jeszcze leżałam w łóżku xD Mój brat ściągnął Wodę dla Słoni więc dziś obejrzę i będę w temacie xD Polećcie jakąś dobrą komedię bo już nam się kończą pomysły na nasze wieczory filmowe, a mamy ochotę się pośmiać :D
Uka zazdroszczę Ci nieziemsko, jedno z moich naj marzeń to pojechać do Grecji :D
Jak wrócisz pokaż jakieś zdjęcia xD

Postaram się pokazać ;)) Nie mam pomysłu jaki film mogłabym ci polecić.

użytkownik usunięty
Magoria

Sory, że pudelek, ale http://www.pudelek.pl/artykul/33859/dicaprio_zostawil_lively_przez_matke/ zdjęcie Blake to wybrali dobre xD

ocenił(a) serial na 9

Polecam- A właśnie że tak- , bardzo fajna lekka komedia moze nie bardzo do śmiechu ale fajna . Tylko tyle mi przychodzi teraz . Jeszcze fajna jest Na pewno ,być może.

Nie no to moja propozycja upchania się w walizce się nie umywa do propozycji kolegi :(

użytkownik usunięty
fusiatko44

Dzięki, ale romantyczne odpadają, mój brat by mnie zabił : D

ocenił(a) serial na 9

Mojemu bratu się podobal film pt Alfie , choć ja tam nic w nim nie widzę .

fusiatko44

Ja jakiś czas temu oglądałam "Och, życie" i śmiałam się jak nienormalna, chociaż jest tam wątek romantyczny. Możecie sobie obejrzeć bajkę "Jak ukraść księżyc" świetna!
Ja obejrzałam "Alfie" do połowy, mogłabym wreszcie skończyć to oglądać.
Twoja propozycja też jest fajna ;)) Ale zanosi się na to, że się dopnę.

użytkownik usunięty
Magoria

Mi się podobał Alfie bo lubię Law'a :D

Też lubię Law'a. Wręcz uwielbiam, to z jego powodu byłam na "Shrelock Holmes" w kinie ;p I oczywiście wybieram się na drugą część.

użytkownik usunięty
Magoria

Ja tak samo :) Uwielbiam z nim Closer czy trochę poważniejszą Gattace :P Jak byłam młodsza to wieszałam sobie nawet jego plakaty na ścianach xD

ocenił(a) serial na 9

Jude Law jest ...mmm...:) Sherlock Holmes był super . Muzyka z tego filmu była genialna

użytkownik usunięty
fusiatko44

Jude Law... Mmmm. :D

ocenił(a) serial na 7

Jeżeli lubicie Jude'a (ja uwielbiam;)) to polecam bardzo 'Holiday'. Komedia romantyczna, ale nie tak banalna jak wszystkie te 'Pokojówki na Manhattanie' itp itd. Pewnie i tak większość z was już widziała, ale jakby nie, to naprawdę warto obejrzeć;)