Ponieważ na poprzednim forum, kończy się miejsce, oto 2 część. Dopóki nie dobijemy do 1000 w tamtym temacie nie piszemy tutaj.
Liga Obrony Chuck'a!
Hasło: I’m Chuck Bass
Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass"
3. Codziennie dodawać coś co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
Członkowie:
1. Kilmenyy
2. Aniula_anka
3. Fusiatko44
4. Alkamb
5. Karolina1
6. LeNa_
7. MotherChucker
8. Magoria
9. Carmelove
10. Mitenka
11. Blair__waldorf
12. Carmunia
13. Dzastulaa_
14. coconutP
15. Lise
16. ty? Możesz się jeszcze zapisać.
Ponieważ na tym forum gadamy nie tylko o Chucku, będzie tu także off-topics dla członków:)
O hej , dawno Cie u nas nie było :) To ostatnie jest z tej fajnej sceny , kora była czesto tu cytowana
hey ;)) no niestety nie miałam kiedy pisać bo cały czas remont miałam w domu i pokoju.. ale to już za mną.. parę dni mi zajęło ogarnięcie tego co pisałyście.. ojj.. dużo teeego było.. ale dałam rade ;D
nie wiem czemu ale nie pokazuje ostatniego mojego postu.. no ale cóż powtórzę się.. najwyżej będzie 2 razy to samo ;p
miałam remont i nie miałam czasu tu wchodzić.. ale teraz to już za mną i pare dni ogarniałam co tu pisałyście.. ojj dużo tego.. ;D
http://stix-and-stones.com/2011/02/20/the-chuck-bass-collection/ nie wiem czy widziałyście.. ale jak ja to zobaczyłam.. to nie mogłam ze śmiechu.. te buty itp ;D
Dzień dobry Chuckmaniaczki!
Przypominam o pajacyku:)
A co do tej kolekcji; hahaha:P
Ostatnie buty najlepsze:P
A czemu to się nazywa "Chuck Bass" collection? Jakiś Bass to założył?
Na pajacyka wejde jak bd na komputerze, teraz znów siedzę na komórce na internecie, a tu mi się ta strona nie otwiera, bo mam Safari za przegladarke.
Masz wifi? A ogólnie jaki telefon, jezeli można wiedzieć. Ostatnio interesuję się telefonami itd.:)
Mam iphone'a. Wifi tez, ale nie mam od kogo ściągać internetu ;p na telefonie mam jakiś pakiet z orange...;p to tyle jeśli chodzi o telefony. To o czym gadamy?:))
Hej;) ja tylko na chwilę.
Z tego co tam wyczytałam to wydaje mi się, że to nie jest prawdziwa nazwa kolekcji, tylko po prostu autorce bloga i tego posta te ubrania skojarzyły się ze stylem Chucka i dlatego tak zatytułowała swój wpis;)
A o telefonach też nie lubię rozmawiać, nie znam się, więc nie jest to dla zbyt interesujące.
Ja się biorę za kolejną część prasowania, a potem przechodzę do pakowania. W międzyczasie ładuje sobie "9 żyć Chloe King" i może pomiędzy tymi czynnościami obejrzę ;))
Nie no, ja nie jestem maniaczką telefonów, ale chcę jakiś kupić więc się teraz trochę interesuje.
No dobra dziewczęta, ja spadam, ponieważ będę robiła sernik na zimno. Jest to mój debiut w roli kucharki (nie licząc paru naleśników, przesolonej jajecznicy i omal spalonej patelni), więc trzymajcie kciuki;)
Witajcie ;*
Tan tydzień chyba możemy oficjalnie nazwać "Tygodniem Gotowania" ;D Kto jeszcze nic nie robił do roboty ;D
Nie wiem jak dziś będzie z moja aktywnością bo może gdzieś sobie pojadę. Jak nie będzie padać ;/ Ale coś czuje że będzie...
Na razie idę coś przekąsić ;P
Ja czekam na obiad... Wiem na bank, że będzie mizeria, bo pomagałam przy robieniu:P
Nikt nie pisze... ehh... muszę przestać kupować ciuchy trudne do wyprasowania.
Lise (znów nie pamiętam imienia) nadużywasz btw. ;p
A co do imion, to proponuję przy następnej aktualizacji listy, a już w ogóle przy tworzeniu nowego tematu, oprócz nazw użytkowników/członków pisać także imiona, aby można było sobie spojrzeć w górę w razie czego ;D Bo naprawdę w tak miłym gronie głupio zwracać się do was nickiem. ;))
Wiem:P Mam na imię ALEKSANDRA, ale wolę Ola. Miałam sobie dać nick Oliessa, gdzie mam gdzieniegdzie.
Ja mam na imię Ula. I dziś również dołączę się do Tygodnia Gotowania, bo mam zamiar zrobić sobie pożegnalne gofry ;D
Uiwlbiam gofty.. A najbardziej z owocami, typu truskawka, jagoda i bitą śmietaną... MMMMMmmm
Ja dziś tez robię z bratem gofry ;D
Na razie mnie nie będzie bo jadę do Parku Miniatur na Kaszubach.
Bywajcie, miłego dnia ;*
A ja może też wieczorem zrobię. Jak będziecie, to jakiego używacie przepisu?
Znowu ryczę. Głupie piosenki! Czemu muszą być takie wzruszające?
Tego http://www.przepis-kulinarny.pl/prosty-przepis-na-gofry-id181.html Nie są słodkie i dlatego można je jeść z różnymi słodkościami. ;))
Ja robię podobnie, tylko, że nie oddzielam żółtek od biłka, tylko całe razem mieszam.
Jej ja kocham gofry :) Nie wiem czemu z morzem mi sie kojarzą . No to jak tydzień gotowania , to nie ma co muszę mamę namówić na muffiny :)
Mi się kojarzą z morzem, bo jak byłam tam na zielonej szkole, to codziennie idąc nad morze robiliśmy przystanek na gofry.. Z sosem, z owocami, z cukrem pudrem, ze śmietaną.
Jak byłam nad morzem, dokładnie w Sopocie na deptaku, to cofałam się, czyli szłam do tyłu i jedną stopą weszłam w gofra, który był cały w bitej śmietanie i którego ktoś najwyraźniej upuścił.
Coraz bliżej sukcesu! Coraz mniej rzeczy do spakowania!
Fajna historia:P Czyli tobie też gofr kojarzy się z morzem:P A czemu się cofalaś?
Nie pamiętam dlaczego się cofałam, ale to było dawno. Jadę do Grecji na kolonię. Mam nadzieję, że dopnę, ale jak coś dam ci znać. Już jak się żaliłam, że nie spakuje się to kolega mi proponował, że przyjedzie i zrobi to za mnie ;D
Cześc dziewczyny :D mam dzisiaj dzień mega lenistwa, spałam do 12, a później do 14 jeszcze leżałam w łóżku xD Mój brat ściągnął Wodę dla Słoni więc dziś obejrzę i będę w temacie xD Polećcie jakąś dobrą komedię bo już nam się kończą pomysły na nasze wieczory filmowe, a mamy ochotę się pośmiać :D
Uka zazdroszczę Ci nieziemsko, jedno z moich naj marzeń to pojechać do Grecji :D
Jak wrócisz pokaż jakieś zdjęcia xD
Sory, że pudelek, ale http://www.pudelek.pl/artykul/33859/dicaprio_zostawil_lively_przez_matke/ zdjęcie Blake to wybrali dobre xD
Polecam- A właśnie że tak- , bardzo fajna lekka komedia moze nie bardzo do śmiechu ale fajna . Tylko tyle mi przychodzi teraz . Jeszcze fajna jest Na pewno ,być może.
Nie no to moja propozycja upchania się w walizce się nie umywa do propozycji kolegi :(
Ja jakiś czas temu oglądałam "Och, życie" i śmiałam się jak nienormalna, chociaż jest tam wątek romantyczny. Możecie sobie obejrzeć bajkę "Jak ukraść księżyc" świetna!
Ja obejrzałam "Alfie" do połowy, mogłabym wreszcie skończyć to oglądać.
Twoja propozycja też jest fajna ;)) Ale zanosi się na to, że się dopnę.
Też lubię Law'a. Wręcz uwielbiam, to z jego powodu byłam na "Shrelock Holmes" w kinie ;p I oczywiście wybieram się na drugą część.
Ja tak samo :) Uwielbiam z nim Closer czy trochę poważniejszą Gattace :P Jak byłam młodsza to wieszałam sobie nawet jego plakaty na ścianach xD
Jude Law jest ...mmm...:) Sherlock Holmes był super . Muzyka z tego filmu była genialna