PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108212
6,4 10 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią:
pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście
lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami
(dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip
Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass
(http://www.youtube.com/watch?v=z92Jku_iEoY&feature=rela ted )

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność,
decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi
natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez
jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne
wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję,
tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych
zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [ www.pajacyk.pl ] – zasada ta wiąże się z
charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.
------------------------------------------------------------ -----------------------------------------------------------
- ------------------------------------------------------------ --------
Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela[13 grudnia]
2. Fusiatko44 – Kasia [19 listopada]
3. Alkamb – Ala [7 lipca]
4. Karolina1 – Karolina [22 października]
5. MotherChucker – Nikola [4 grudnia]
6. Magoria – Ula [26 sierpnia]
7. Blair__waldorf – Kasia [28 kwietnia]
8. CoconutP – Patrycja [2 maja]
9. Andziara_karolinka – Ania [21 stycznia]
10. Kreciolka – Sylwia [6 marzec]
11. Mammoth03 – Magda [10 sierpnia]
12. Cpt_Pchelka
13. Coco19 – Natalia [11 września]
14. Dagmarka12 – Dagmara [9 grudnia]
W nawiasach znajdują się daty urodzin członkiń Ligi, by nie zapomnieć złożyć życzeń w
tak ważnym dla każdego dniu.

* Będąc aktywną użytkowniczką naszego stowarzyszenia możesz ubiegać się o jakąś
niezwykle ważną funkcję! Do tej pory nadano niżej wymienione tytuły:

1. Klimenyy – Angela – Matka Założycielka Naszej Organizacji
2. Fusiatko44 – Kasia – Zastępczyni Matki Założycielki oraz Obrońca w Sądzie
Najwyższym LOCu
3. MotherChucker - Nikola - Zastępczyni Matki Założycielki i Główny Łącznik do Spraw
Związanych ze Sportem
4. Alkamb – Ala – Główna Odpowiedzialna za Dostarczanie Materiałów Związanych z
Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem
5. Magoria – Ula - Dyrektor Sekcji Postcrossingu (SP) oraz Głowna Konsultantka do
Spraw Rekreacji
6. andziara_karolinka -Ania- Zastępca Głównej Odpowiedzialnej za Dostarczanie
Materiałów Związanych z Charlesem ‘ Chuckiem’ Bassem i Zastępca Głównego
Łącznika do Spraw Związanych ze Sportem

* Na naszym forum istnieją również Organy Ścigania wszelkich forumowych trolli oraz
uczestniczek nieprzestrzegających regulaminu LOCu w osobach:

1. Blair__waldorf – Kasia – Sąd Najwyższy LOCu oraz Strażniczka porządku
2. Karolina1 – Karolina - Oskarżycielka stowarzyszenia LOCu oraz Główna Strażniczka

Najwyższym wymiarem kary jest wydalenie z szeregów naszego stowarzyszenia, nieco
łagodniejszą karą jest tzw. żółta kartka. Polega ona na wymierzonym przez sąd okresie
czasu, w którym na awatarze osądzonej musi znajdować się wizerunek Taylor Pandy
Momsen.
LINK : http://img29.imageshack.us/img29/2678/35962269.jpg

* Na naszym forum występuje również gościnnie BeautyAndStupid - Oliwia (BAS) w roli
łącznika z LOD (Ligą Obrony Damona) z forum The Vampire Diaries
------------------------------------------------------------ -----------------------------------------------------------
* Na forum działa Sekcja Postcrossingu której w skład wchodzą:
1. Magoria
2. Fusiatko44
3. Alkamb
4. Karolina1
5. Andziara_karolinka

Jeśli też interesuje Cię wymiana kartek z ludzi z całego świata, a nie wiesz o co
dokładnie chodzi – pytaj!
Nasze członkinie poza Postcrossingiem posiadają wiele innych zainteresowań i hobby .
Jednym z nich jest gotowanie. Dlatego zachęcamy do dzielenia pomysłami oraz
niezwykłymi lub całkiem zwykłymi przepisami!;)
Członkinie LOCu, oprócz GG, są też wielbicielkami innych seriali, w związku z czym
utworzyły się liczne serialowe teamy.

Teamy:
AntyElena: Kasia F., Ania
Stelena: Kasia, Patrycja, Karolina
Stefan: Kasia, Parycja, Karolina
Delena: Ala, Karolina, Kilmenyy
Klaus: Karolina, Ania, Ala
Tyler: Karolina, Ania, Kasia, Ala, Patrycja, Ula, Kilmenyy
Caroline: Karolina, Kasia, Ala, Patrycja, Ula, Kilmenyy
Damon: Ala, Karolina,
Klefan: Ania
Tyroline: Karolina, Kasia, Patrycja, Ala, Ania, Ula
Katherine: Kasia, Ania, Ala
Ezria: Kasia, Patrycja, Ala, Kilmenyy
Dean: Ala, Patrycja
Barney: Coco19, coconutP

Seriale:
PLL: Kasia, Patrycja, Ala, Kasia F., Ania, Ula, Kilmenyy
TVD: Kasia, Patrycja, Ala, Karolina, Ania, Ula, Kilmenyy
Supernatural: Patycja, Ala
Friends: Karolina, Ala, coco19
House: Ania, Ala, Kasia, Karolina, Patrycja, coco19
HIMYM: Ania, Angela, coco19, cocountP, Kilmenyy
Grey's Anatomy: Kasia F.
Bones: Patrycja
Czas Honoru: Kasia, Karolina, Kasia F.
90210: Kilmenyy, coco19
Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem)
Chucka nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy,
ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia,
przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane
i z pewnością zostaną rozpatrzone.
5. Uprasza się by obecni już członkowie czym prędzej uzupełnili brakujące dane - Imię
data Urodzin - Z góry dziękujemy.
6. Jeśli z jakiegoś powodu zostałeś wydalony z naszej Ligi wiedz, że przyjmiemy Cię z
otwartymi ramionami ponownie - ale musisz się postarać by to się nie powtórzyło ;)

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy
się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.
Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać
udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile
uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji !

użytkownik usunięty
alkamb

Przedstaw się, powiedz nam coś o sobie wobec tego ;D

użytkownik usunięty

Znikam na 20 minut ;)

ocenił(a) serial na 10

Witam!mam na imię Aśka i jestem zagorzałą fanką Chucka ! uwielbiam jego szparę między zębami ;]oglądam ten serial od pierwszego dnia , pierwszej minuty i pierwszej sekundy jego trwania ;d

użytkownik usunięty
Ashaaaa

Cześć ;) Fajnie, że są nowe członkinie :D Z tą szparą to wygrałaś :D

alkamb

Ejjj! Takie wydarzenie a forum śpi!!!
Ligo obrony Chucka odżyj!!!

Trzeba się nawzajem podtrzymywać na duchu no!

ocenił(a) serial na 7

Witam więc i ja;) Jak już dziewczyny pisały - przedstaw się, podaj swoją datę urodzin jeśli możesz i napisz parę słów o sobie, chyba, że bardzo nie chcesz;P

użytkownik usunięty
Karolina1

No to tak mam na imię Gabriela. Mam 16 lat. ;) Uwielbiam serial GossipGirl.. Oczywiście najbardziej Chucka i Blair (dokładnie). chce tylko jednego mianowicie tego żeby Chuck był z Blair. Żeby Louis odszedł i zranił B. :D zawsze i wszędzie będę bronić Chucka, uważam, że na swój sposób jest dobry. Jego serce (mam nadzieje) ma wciąż miejsce dla Blair. :*

użytkownik usunięty

Czemu Louis ma zranić Blair? :(

użytkownik usunięty

Dlatego, że jeśli jej nie zrani to ona z nim dalej będzie. wiem, ze to dziwne, że tego chce, ale wydaje mi się, że jeśli on ją zrani to Chuck przyjdzie z "odsieczą" ;)))

użytkownik usunięty

No ale ona chyba jest z nim dobrowolnie, więc co to za dziwna logika ;P

użytkownik usunięty

tak, ale ja tk uważam i to moje zdania i go nie zmienię. Denerwuje mnie ten ich związek. ; /

użytkownik usunięty

Spoko, mnie to ani ziębi ani grzeje jakie masz zdanie, ale nazywanie się fanką Blair w tej sytuacji jest nieco dziwne ;)

Karolina, oglądasz TS? :D

użytkownik usunięty

jestem jej fanką.; )

ocenił(a) serial na 7

Dopiero co dziewczyna przyszła, a ty już naskakujesz;P

Nie, oglądam 'Przyjaciół', nie mam siły do tych trudnych spraw.

użytkownik usunięty
Karolina1

Na nikogo nie naskakuję Karolina, bez przesady ;)
A na którym Ty jesteś sezonie?

ocenił(a) serial na 7

9.

użytkownik usunięty
Karolina1

spoko, DOGONIĘ CIĘ.

użytkownik usunięty
Karolina1

haha ;)

Mi Louis jest zupełnie obojętny, może nawet być głównym bohaterem ale nie z Blair XD

użytkownik usunięty
alkamb

haha, dokładnie :)

użytkownik usunięty
alkamb

Mnie jakkolwiek by nie denerwował ten związek to nie chciałabym, żeby ktoś ranił Blair.
Podejrzewam, że książe po prostu puści ją wolno, albo to ona zrani jego.

No i poza tym Blair to przecież nie jakiś pionek, sama wybiera z kim ma być, na chwilę obecną to Louis, ale przecież to jasne, że on jest tylko postacią epizodyczną ;)

użytkownik usunięty

chyba masz racje, ale widać że ona kocha tego L. chociaż wydaję mi się że jej miłość jest jednak większa do Chucka i chyba dziecko też jest jego, jak myślicie ?

użytkownik usunięty

Karolajn (xD) wejdź na pończochy jak dasz radę, mam dwie sprawy w sumie, nie odnośnie ligi ;)

ocenił(a) serial na 7

Weszłam i już odpowiedziałam;)

ocenił(a) serial na 7
coco19

Coś poznikałyście, jak jak oglądałam. Jest ktoś jeszcze?
Jeszcze raz proszę Gabrysię i Asię o daty urodzin;) Nie wykorzystamy tego przeciwko wam, na górze same widzicie, że są potrzebne tylko do tego, by móc wam złożyć życzenia w odpowiednim czasie;)

użytkownik usunięty
Karolina1

ja jestem 10 stycznia ;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Widzisz, teraz to ja straszę i znikają ;)

ocenił(a) serial na 7

haha;D Zamiana ról moja droga;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Też mam walnąć focha na pare dni ;D?

ocenił(a) serial na 7

Bez przesady z tym fochem;P Byłam wtedy trochę zajęta szkołą i prawkiem i wchodziłam na komputer na 10 minut, po czym schodziłam i wchodziłam po 2 godzinach znowu na parę chwil, więc i tak nie opłacałoby mi się napisać jednego posta i spadać.

A co do Przyjaciół - bardzo możliwe, nie mam teraz za bardzo czasu, pod koniec wakacji byłam w 7. sezonie, a teraz jestem dopiero na początku 9.;P

użytkownik usunięty
Karolina1

Spoko, szło się domyślić, że specjalnie wzbudzasz w nas poczucie winy, haha ;D

Nie dam rady chyba, ale postaram się przyspieszyć tempo oglądania ;P
Poza tym to filmweb znowu sobie w chuja leci z nami, eeekstraaa.
Kto jest w ogóle? Zdziwiona jestem brakiem Ani ;)

ocenił(a) serial na 7

Ania się zbuntowała, że nie dostała tytułu przodowniczki pracy i teraz ona robi focha;D

użytkownik usunięty
Karolina1

Z przytupem :D

ocenił(a) serial na 7

I trzaśnięciem drzwiami.

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Obrotowymi.

użytkownik usunięty
Karolina1

Tak tak, Ania to na pewno niezłe ziółko, zrobiłaby tak ;D

ocenił(a) serial na 7

A myślisz, że dałaby radę tymi automatycznie rozsuwanymi? W Biedronce na przykład?

użytkownik usunięty
Karolina1

No nie wiem, one się na pewno otwierają od razu na jej widok! Ja jako szary obywatel muszę zapukać.

ocenił(a) serial na 7

Ja to muszę czekać obok, aż ktoś się pojawi i wtedy szybko przemykam za tym kimś.

Lecę spać, bo się zasiedziałam. Dobranoc;)

użytkownik usunięty
Karolina1

Dobranoc ;)

ocenił(a) serial na 8

Cześć Wam :D. Kurde, weszłam grzecznie na fw a tu kurna znowu jakiś bląd, no dzieki.. ;/ xD
Ale nieogarnięta dziś ejstem, na noc siedziałam u przyjaciółki i oczywiście zamaist ambitnie zobaczyć jakiś normalnijeszy film, to oglądało się glupie filmiki na yt i gadalo. ;D
W każdym razie mam do nadrobienia nowy odc. VD, któraś z Was już oglądala? ; D

ocenił(a) serial na 9
kilmenyy

Hej, Hej :)
Widziałam PW.
Wczoraj wróciłam straaasznie późno z tych imienin, ale o dziwo było całkiem spoko :) Teraz muszę zrobić całe ćw z muzyki, bo baba moje zgubiła i kazała mi sobie kupić nowe i je zrobić. Moja mam objechała całe miasto za nimi i znalazła jedną, jedyną sztukę...

Witam nowe :)

ocenił(a) serial na 8
coconutP

Heh hej : D

Wlaśnie, zapomniałam przywitać nowe istoty tutaj, a zatem, ekhem ekhem: Cześć :D.
Przypomniałam sobie iż jeszcze nie widziałam ostatniego odc. 90210, także również trzeba nadrobić. W ogóle takaaa głodna jestem że nie potrafię ogromu mojego glodu ubrać w słowa..

ocenił(a) serial na 9
coco19

Heeej wszystkim :) Wróciłam z biwaku. Chyba nikt nie tęsknił :(
Ja tu sobie zaglądam na filmweb a tu nowa częśc i nowe członkinie :) Super ze sie rozwija wszystko. Kasia Duża odstraszaj nowych :P
A tak a propos co w na tych Pończochach takie tajemnice macie ? :P
Pewnie mnie dużo dziś nie będzie bo musze sie uczyć na jutro , bo cały weekend mnie nie było...
Pytanie do Karoliny : Jak tam organizacja Gali , masz już jakieś pomysły ? trzeba pomóc ?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Witamy ponownie, jak tam biwak?

GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GAL A!!!
Boże, zapomniałam znowu o tej Gali;/ Ale na razie niestety nie bardzo mam czas się tym zająć tak na poważnie. Proponuję więc:

WPISUJCIE PROPOZYCJE NA KATEGORIE DO KOŃCA TEGO TYGODNIA.
(przepraszam za Caps Lock, ale chciałam, żeby wszyscy przeczytali).

Na razie chodzi o same kategorie, bez propozycji na odpowiedzi w danych koategoriach. Ja to wszystko zbiorę w kolejną sobotę, wybiorę najciekawsze i w następnym tygodniu będziemy po kolei uzupełniać odpowiedzi w każdej kategorii po kolei, ok?
Czyli np. dziś piszecie 'Kategoria: Najlepsza aktorka pierwszoplanowa' i tyle, a w następnym tygodniu ja piszę: 'wpisujcie propozycje na odpowiedzi do tej i do tej kategorii', a wy wymieniacie tam Leighton, Blake etc. wedle uznania. Pasuje?
GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GALA!!!GAL A!!!

Karolina1

A może by to zrobić tak ze razem wybieramy kategorie a potem członkowie LOC'u wybierają do nich propozycje. Myślę że tak będzie szybciej. Ale ja wy chcecie.

Moje propozycje:
- Pomijając najlepszego aktora /aktorkę pierwszo/drugo planową bo to oczywiste.
- Najlepszy odcinek 1/2/3/4 - i tu możemy wybrać np.4-5 naszym zdaniem najlepszych
- Ulubiony Sezon
- Najlepsza scena Chair itp
- Najlepszy tekst
- Najlepsza stylizacja - i tu też Kogo i jaka 4-5 propzycji.
- Najlepszy uśmiech
- Najlepsza intryga
- Najlepsza służka Blair XD
- Ulubiony chłopak Sereny - w 4-5 się nie zmieścimy xD

Mam jeszcze kilka pomysłów ;P

ocenił(a) serial na 9
coco19

Kurde no ! Cały czas wyskakują mi jakieś błędy na fw ! Kiedy oni się za to wezmą ?

Kasiu - tęskniłam :) Jak było na biwaku ? Ja bym chyba nie wytrzymała w takie zimnoo :(

Ja jak zwykle biorę się za wszystko na ostatnią chwilę :/ Nie umiem inaczej, a szkoda ;p Mam masę sprawdzianów w tym tygodniu, a jutro zawał różnych pierdół :(

użytkownik usunięty
coconutP

hejka :) co tam u was??
Ale nudyyyyy. I na dworze deszcz . :( I zimno jest jak nie wiem.

A i witam 2 nowe członkinie :)

Nie mogę się doczekać wtorku .... Nareszcie wejdzie nowy odcinek Plotkary.....!!

ocenił(a) serial na 9
coconutP

A nawet znośnie było . Troszke byl taki mało zorganizowany i było strasznie dużo dzieci z podstawówki a stosunkowo mało starszych. Dwa razy byłam na grze terenowej po tej wsi co biwak sie odbywał , nawet fajnie było i złaziłam sie za wszystkie czasy. Ja to zaliczam po kolei wszystkie organizacie normalnie :) pierwsze był KSM teraz harcerstwo. ALe po tym biwaku zadcydowałam ze prędzej wróce na KSM niż stanę się harcerzem. Bo do tego niestety trzeba sie przystosowywać od małego . A ja po pierwsze nie mam żadnych sprawności po za tym nie cierpie jak rozkazuje mi ktoś i mówi co mam robic i przede wszystkim jak jest w moim wieku. No a jak bym była od początku to moze bym sie do tego przyzwyczaiła. A i co tam wszyscy krzyczą w sensie ci cali zastępowi , ja tam rozumiem na te dzieciaczki z podstawówki bo cieżko je ogarnąć ale troche przesadzali... Ale podsumowując nie było zle , po prostu to trzeba znać od małego, w tym wieku cięzko jest sie przystosowac do ich zasad , w szczególności z takim charakterem jak ja mam..

ocenił(a) serial na 10
fusiatko44

fajnie miałas ;D a ten biwak w lesie był?